- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
válasz
Peti78 #11897 üzenetére
IGEN!!! Bár eléggé vontatott lesz így a dolog, mert: -Add 1 nem mindenki aktív; -Add 2 sokan lusták határozottan válaszolni!!!
Csak a vacilálás megy állandóan, elhatározás meg semmi!
Mindenesetre ez volt az utolsó, hogy belevágtam (próbáltam) ebbe a témába. Ha most sem sikerül , akkor feladom! -
v!ct0y
veterán
-
v!ct0y
veterán
válasz
Peti78 #11779 üzenetére
De tudta mi az a pébé mert előtte pb nélkül ment a szeró és panaszkdtak, hogy milyen sok a csaló
(2. voltam)
Ezután feltette a pb-t bementem old version kivágott, feltetem a Rihter félét minden settings restart de viszont a pb jó lett. Utána megint ment a csalózás....
Mind1 mondtam nekik magamba, hogy tarka fosson nyakon titeket azt jóvan.. -
Lajkó
őstag
válasz
Peti78 #11715 üzenetére
Pontosan !!!
Emlékeztek még Sthealt kollégára? Ezelőtt egy-másfél éve Ő bombázott ezekkel a listákkal. Na Ő tudna mesélni nektek ezt-azt!!!
Kérdőre is vont egy-két embert, csak nem verte nagydobra! Persze a neki adott választ én elfogadtam mint mentséget! De ettől még a tény az tény. -
Kr/\toS
senior tag
-
breed30
tag
válasz
Peti78 #11653 üzenetére
Elsőre hát nem tudom, 15 kill volt a pontoknál az én nevemet írta hogy elvileg én foglaltam el.
Azért ad valamit? Elég gyors egy játék csak nem jöttem rá hogy a többiek miért olyan gyorsak próbáltam a gombokat de futást eddig nem találtam.
Úgyhogy tetszik csak bele kell jönnöm még. -
breed30
tag
válasz
Peti78 #11640 üzenetére
Most raktam fel nem engedett egy szervere sem lépni azzal hogy 1.08 pacht rakjam fel, a hivatalos oldalról nem tudtam nincs kapcsolat azt írja.
Leszedtem de most meg azt írja hogy: F.E.A.R is not currently instaled. Update aborted.
A game spy kell hozzá mert felrakta, ja Windows 7 van a gépemen.
-
-
Richter36
őstag
válasz
Peti78 #11533 üzenetére
Mexican és Bitch volt. Nekem úgy tűnt, hogy közös akció volt lerombolni a szervert és a játékot. A magas pinget (100+) bárki megtudja csinálni ha kell és akkor már nem is tűnik magyar playernek
na meg lehet szar net kapcsolata is is.
Mindenesetre a PB megérne egy próbát. Ha jól tudom FMJ-ék honlapján ott van a legutolsó PB frissítés csak le kell tölteni annak akinek problémája lenne vele (pb init failure stb... ) és lehetne is nyomulni. -
dunc
nagyúr
válasz
Peti78 #11455 üzenetére
Tudom én is de volt itt a napokba egy -két önkéntesen gyökérnek magát bevállaló emberke....tehát jobb megelözni a bajt,és nem adni több lehetöséget,legközelebb nyílván csak hétvégén állunk össze?
A moderálás igazságos volt ,örülök,hogy kitörölték....(de remélem egyetért velünk a moderátór,hogy pusztulni kell a szerver hackernek....)
bwoay:bár tudnám ki az akit provokálnom kell....
-
plus44
veterán
válasz
Peti78 #11434 üzenetére
Belépsz, aztán multiplayer, majd kiadja az ablakot. Bal felső sarokban van az hogy Find Server, alatta meg hogy hol keresse (Internet, Lan, Fav.). Az egész alatt van a "kék téglalap", azaz ahova berakja a szerókat. Ez alatt a jobb alsó sarokban vannak hogy Friend meg stb. Na a kettő között kiírja, hogy Error. Ennyi...
-
Lajkó
őstag
válasz
Peti78 #11313 üzenetére
Jajj
Isten ments, hogy piszkálódjak. Tudod, hogy nem tenném semmi pénzért!
Sajnos el húzódott a film amit néztem. Arról pedig nem tudtam, hogy neked mindig 9-kor tálalják a vacsorát. Azt viszont tudom (és Te is), hogy én kilenc után nem vagyok(elméletileg) online. Persze ennek ellenére próbáltam hajlandóságot mutatni a téma iránt. Kár hogy olyan éhes voltál.Esetleg ma megpróbáljuk újra???
-
Lajkó
őstag
válasz
Peti78 #11310 üzenetére
Ha lehet ezt mondani, akkor: -Megközelítőleg olyan volt az a kipróbálás, mint az utcsó hat hozzászólásod. Túl kevés tartalommal bír ahhoz, hogy említésre méltó legyen!
Amúgy ha hat másodpercnél többet szántál volna a dologra, akkor talán át tudtam volna állítani a dolgokat. Valószínüleg a webcam bekavart, mint máskor is amikor telepítettem. -
Richter36
őstag
válasz
Peti78 #11240 üzenetére
Annak igen
Lásd a Kratos által kezdeményezett Hungarian Fear Community-t. Az ötlet szerintem nagyon jó volt csak a legtöbben xartak rá
De mondhatnám azt is, hogy az a kevés magyar klán is ami van vagy volt inkább szóban vívott csatát és élet-halál kérdés csináltak a legtöbben egy war-ból is. Pedig lehetett volna pl. versenyeket is rendezni csak magyar csapatok részvételével. -
S4ND3R
tag
válasz
Peti78 #11236 üzenetére
Így van,szerintem mi is egymástól lestük el a dolgokat, egymástól tanultuk meg a játék során a különböző fortélyokat, a granyódobási, és proxy lerakási helyeket,és még sorolhatnám. Ugye?
Ja, és én is utálom a moddolt szerókat, bár a két medkites szeró az oké, de amikor a sebzését állítgatják a fegyónak, attól ideg leszek... /tényleg láttatok már idegnek?/ -
OnSeT
őstag
válasz
Peti78 #10769 üzenetére
Nem sír itt senki se az UA miatt, viszont az zavaró ha valaki túlzásba esik.
Ezt viszont te is elismerted."a gliccs kevésbé sportszerű mint az UA" ebben teljesen egyetértek veled
de a gliccs és a lean nem ugyanaz
Lean-t illetően Detox-nak adok igazat, annak az aktív használata war-ra való, de én pubon se ítélem el , a lényeg hogy ne vigyük túlzásba ezt se.
Én úgy vettem észre hogy a lean-el eddig se volt gond, és az utóbbi időben az ua is normál határok közé szorult vissza.
Most már látok rá esélyt hogy rövidesen megszűnik a HUN teszten a csökkentett ua.Tupacamaru (#10764) hsz-ével 90% ban egyetértek, lean-el és ua-val kapcsolatban is rátapintott a lényegre.
A run meg nem mindegy, igaz hogy 1.4-1.5 futásnál sem lehetetlen kilőni az ua-st, de jóval kisebb rá az esélyed mint pl 1.2-nél."TupaNeked azért nincs szükséged magyarázni bármit is itt mert te még nem nyertél itt kört senkinek" az itt alatt nem tudom mit értesz ..... Tupa hozott már meccset a
csapatnak, nem is egyet.A pont hajhászás meg war-ra való.
Neked csak akkor jó a játék ha nyeri a csapatod a meccset?Lajkó: nem tudod , tehát nem neked szólt Corey üzenete. xD
-
tupacamaru
veterán
válasz
Peti78 #10762 üzenetére
Mégis, kinek is magyarázkodnék itt?
A lényeg, hogy az ellenfél gyenge pontjának kihasználása a győzelem érdekében üdvös.
Kiragadnám ezt a mondatodat a szövegkörnyezetébő. Amikor ezt az UA-zásra írod akkor te nem az ellenfél gyengeségét használod ki, hanem a játékét. Azt hogy egy ütés legtöbbször halálos, azt hogy nem lehet hallani a lépteket, azt hogy 1.3 futás fölött szinte lehetetlen egy tárral lelőna az UA .....kat. Miközben ha valaki kihajolva a sarok mögül, nem gliccselve, lelő, akkor megy itt a rívás, meg az egész alakos duma. De nagyon bánthat a dolog mert nap mint nap felemlegeted. Ha ennyire fáj hogy ebben a gémben ki lehet hajolni a sarok mögül akkor miért nem a PO-val nyomod?? -
Lajkó
őstag
válasz
Peti78 #10687 üzenetére
be hát, de ma is sikerült ám lenyomni a napi adagot!!!
Kratter: a dinós tesztet láttam, nem olvastam.
Amúgy meg egy kezeden asszem kb 5 ujjad van.
magi: Barracuda jó, ...., és baszom drága!!!
Még anyit szeretnék hozzáfűzni a dologhoz, hogy az imént említett hangefektek, és hangzások mind-mind hallhatók egy 900Ft.-os stereo fülessel is!
azért nézelődök én is erre-arra, hátha találok egy jó fülcsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Foxpost
- Formula-1 humoros
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest