- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
Raveman #1906 üzenetére
Köszike a segitséget
és bocsi hogy csak most válaszolok de nem értem rá.Én a D meghajtóra tettem át a dokumnetumokat és ott kerestem de nem ment át minden,mert megint újra ghostoltam a rendszert és megint elvesztek az elmentett állásaim.Tehát biztosan ott vanak a c merghajtón csak én vagyok láma és nem látam edig.
.Ha valakinek megvan a játék és végik játszota nagyon megköszöném ha elküldené az elmentéseinek egy részét föként a végefelé esöket mert már unom,hogy 5 kezdem elöröl akár milyen királyis a játék.Elöre is köszi
-
-
maflame
aktív tag
válasz
Raveman #1834 üzenetére
...vsz az, hogy föl kéne ébreszteni apát mert nem tudott aludni vagy fájt a hasa, vagy ilyesmi. Elég betegnek kell ahhoz lenni, hogy arra gondoljunk, hogy mondjuk épp letépni készült a fejünket. Szerintem aki a szgép kikapcsolása után még úgyérzi, hogy a játék nem ért véget az forduljon orvoshoz!!! ...szegény gyerek
-
Xelo
addikt
válasz
Raveman #1831 üzenetére
ha uvoltott egyet az apja meg szep hogy elfelejtette mit is csinalt.. lehet hogy eppen tetveket szedegetett (mee? nem sertes, a majmok is ezt csinaljak.. elvileg a szeretet kimutatasa..) v az anyajegyeket/szemolcsoket/pattanasokat szamlalta az apuja arcan...
tod sosem lehet tudni mi jar a csajok fejeben..
-
Botee17
tag
válasz
Raveman #1831 üzenetére
Szerintem épen ezért félelmetesebb a condemned, mint a FEAR. A FEAR-ben sisakos katonák rohangálnak fegyverrel a kezükben, nem látni az arcukat se. Ha nem lenne benne a kiscsaj, akkor szerintem majdnem olyan lenne, mint valami háborús játék
. A condemnedben viszont magadra (és egy lapátra, fadarabra stb.) vagy utalva megvadult és eltorzult csövesek, vademberek és egy pár zombi féleség ellen. Mondjuk a FEAR-ben is vannak szellemek. És a FEAR-ben egy ''érdekes'' kislány (az anyád) a főlellenség, meg a Paxton Fettel (a tesód). A Condemnedben viszont egy igazán félelmetes és őrült gyilkos.
-
válasz
Raveman #1828 üzenetére
Doom3 dettó nálam is. Ezért írtam, hogy ugráltam eleinte. Mivelhogy utána már nem volt meglepő a dolog, és elég egyhangúan, sablonosan jöttek sorra az egyre nagyobb marmagasságú ellenfelek.
Ez egyébként így van a filmekben is. Egy bohóc sokkal félelmetesebb, mint egy fél godzilla. Az igazi ínyencség persze egy rég elhagyatott padláson halkan nyikorogva dülöngélő hintaló, körülötte réges-régi porcelánfejű babák, és egy bedeszkázott ajtó mögül halk kaparászással körített, panaszos csecsemő sírás.
Jó kis játékötleteket lehetne összehozni...
[Szerkesztve] -
Botee17
tag
válasz
Raveman #1811 üzenetére
Ez nagyon komoly. Nagyontetszik ez a game. Igaz az alap FEAR is nagyon jó volt, de ennek valahogy mégis más a hnagulata....De most azt nem értem, hogy ki irányítja a kommandósokat, ha Paxton meghal???
És láttom, hogy már a kiscsaj is öli őket. Szal sztem nagyon érdekes lesz
-
Okoska2
aktív tag
válasz
Raveman #1790 üzenetére
Mivel nem ismersz es nem ismered a csaladom sem ezert nem mondhatok egyebet mint hogy tevedsz. Gyonyoru helyen lakunk Erden majdnem egy hektar teruleten. Kepzeld szoktak lenni nalunk Party-k. Sokszor. Ma is jottek vendegek. TV-nk nincs kb masfel eve mert en azt gondolom hogy agyalagyultaknak valo. A gyerekek tv nezes helyett nyelveket tanulnak olvasnak zongoraznak bicikliznek gorkorcsolyaznak es a tanarok velemenye szerint rendkivul kiegyensulyozott nyugodt gyerekek. Ja es hogy engedem oket computeres jatekon jatszani az baj? Szerintem inkabb az a baj hogy a magyar hasonlo koru gyerekek napi kb 3 orat ulnek a TV elott atlagban. Igaz az en gyerekeimnek fogalma sincs ki az a Lagzi Lajcsi vagy Norbi esetleg Fekete Pako. Ezert szoktak az osztalytarsai cikizni oket. Mert azt hiszik hogy ha valaki nem ismeri ezeket a majmokat akkor az buta. Szoval ez igen bonyolult tema es mivel mar inkabb 40 fele kozelitek es ugye ez az en csaladom joggal gondolhatom azt hogy igazam van. Mas hasonlo koru gyerekek sem jolneveltsegben sem altalanos es zenei esetleg nyelvi tudasban meg sem kozelitik az enyeimet. Szoval en egy buszke apuka vagyok.
Tobbet errol nem szeretnek beszelni ebben a Topic-ban mert ugye nem ide illik. Ezt is csak azert irtam mert attol hogy egy 12 eves kiscsaj felnott embereket siman veri az online FPS -ekben mint pl FEAR attol meg nem biztos hogy valami baj van vele. Csak hogy tudd bizonyitott teny hogy az eger kezelese es a gyors mozgasok kovetese miatt a gyermekeknek ha koran kezdik sokkal fejletteb lesz a szem-kez coordinacioja. Gyorsabbak lesznek a reflexeik es jobb lesz a helyzetfelismero kepesseguk. Nem csak a jatekokban hanem az eletben is. Azokrol a hirekrol amik meg Amerikaban valamelyik selejt gyerek mit muvelt mert computeres jatekokkal jatszott es utana ki tudja mit muvelt megvan a velemenyem. Ja es hogy teljesen agyalagyultnak higgyetek elmeselem most hogy mar 2 eves koraban Doom-al kezdte. Latta hogy jatszom es mindig beult az olembe. Egy ido utan segitett nekem nyomkodni valamelyik gombot. Tehat igy kezdodott....
Ja es hogy ne hidd hogy monitorfejuek vagyunk nezd meg mikor regisztraltam es hany hozzaszolasom van. Azert a gepezest sem visszuk tulzasba. -
Lord Zero
addikt
válasz
Raveman #1764 üzenetére
a készítők valószínűleg elgondolkodtak, és nem egy fps-t csináltak, sokkal inkább egy... nevezzük mondjuk fpv (first person view
) jellegű kalandot, igen
nem is hasonlítható a fearhez (a motoron kívül)
szerk. az ingerküszöböt illetően pedig tökéletesen igazad van (nekem pl a doom3/q4/fear sokkal kevésbé jelentett adrenalintöbbletet, mint a condemned), de ''küszöbnek'' nem szerencsés nevezni, inkább a félelem tárgya/ábrázolása az eltérő, nem a mértéke
[Szerkesztve] -
Csiborbogár
őstag
válasz
Raveman #1744 üzenetére
HMMM
Pontosan leírnád a beállításokat?
Csak azért, mert nekem is ilyan konfigom volt, és ez nem egészen sikerült az én gépemmel.
Itt nem a 150FPS volt a lényeg, hanem az, hogy számtalanszor találkoztam olyan helyzetekkel, amikor emberek azt ''hitték'', hogy minden be van kapcsolva, és mégsem...
Már bocsánat a hitetlenkedésért... -
Okoska2
aktív tag
válasz
Raveman #1744 üzenetére
Multiban nem eleg a 25-30 fps. Minimum 60 korul kell lennie hogy ertelmesen tudj jatszani.Sot WAR-ok alaklmaval leszoktak venni 640x480 ra es szinte mindent minimumra mert ha nagyon eros ellenfel ellen jatszol meg ez is szamit. Nekem akkor 300-400 fps-el megy. Erezhetoen gyorsabb vagyok a kapasloveseknel mintha 1024 ben lennek. Nekem 2 giga ramom van es igy a palya betoltesek van hogy 2-3 masodperc alatt megvannak. Rengeteget szamit a Hardver es a jo baellitas. Nem ismerek egy olyan jatekost sem a multiban aki az elso 20ban nem valami super geppel lenne bent. Es meg a dual 7900GTX el jatszo is 640x480 ban nyomja war alatt. Talan tudom is mit beszelek mert a csapatom (en vagyok a leader) Europa elso 5ben allandoan bent van. Sot egyik tagunk 1vs1 ben 3-4 ik helyezett allandoan. Es ha valaki multizott es jatszott ellenunk biztos nem felejtette el a nevemet.
Udv:[SZ]Szikorarobi -
SystemRoot
őstag
válasz
Raveman #1739 üzenetére
Namindegy mostmár végigvittem a gamét. Multit meg egyenlőre mással tolok. Nagyon állat volt a vége a gamének, kiváncsi leszek a folytatásra. Mondjuk érdekes lesz hogy hogyan oldják meg hogy túléld a helikopteren a kiscsajjal összezárva...
Valaszeg télleg marha RAM igényes ez a játék, valaszeg ez a gond nálam is...
Üdv: SystemRoot -
SystemRoot
őstag
válasz
Raveman #1736 üzenetére
Te, meg a másik véglet vagy. Igenis eléggé kifekteti a konfigokat ez a game.
Legalábbis nekem 2.6Ghz es A64em van 1Gb rammal és X850XT vel, és így is csak 800x600 ban játszok mediumon... Így nem szaggat kb soha. De pl amíg nem állítottam át és 1024@maximumon volt akkor azért elég erőteljesen töltögetett meg akadozgatott. Elég borzasztó az optimalizáltsága ennek a gaménak, vagy ezen valamit javítottak az újabb patchben? Egyébként egyáltalán normális az hogy az én konfigomon ilyen beállításokkal nyomom, vagy csak valamit rossul állítok be? Min kéne mennie szerintetek?
Üdv: SystemRoot -
magi20
senior tag
válasz
Raveman #1701 üzenetére
jaja elsőre nagyon komolyan jó,és meglepő....amúgy másodikra hát igen egy picit unalmas......figyelemfelhívás,nem buzdítás.....de aki szereti a feart.....az könyörgöm mindenképpen töltse le a condemned criminal originst------nagyon cool játék,nagyon ott van.nagyon jó....néha jobb mint a fear...ja és a történet is jobb ---az jóval jobb.....és a vége is jobb....grafika egy picit fura.inkább érdekes.....elsőre néhol csúnyácska....dehát komolyan olyan megoldások vannak benne.....dns elemzés....mobilra felrakni mms-be elküldeni.....1,5 nap alatt végig lehet játszani max 2....
-
kuato
tag
válasz
Raveman #1664 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Lehet, hogy újra fogom tenni, mert bejön a libabőr-feeling
Az az érdekes, hogy minden frankón megy, viszonylag folyamatosan, aztán amikor a következő pályarészt tölti, hirtelen ez fogad:
[link]
Elég mókás. de valószínűleg nem is mentéssel lesz a hiba, mert ez egy autosave, amit betöltök. de előtte 2 lépéssel megvan a quicksave-em, ami viszont teljesen frankó. Aztán leugrok a párkányról és a köv. rész már így jön be. Friss driver, friss patch. Idegesítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged