Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raveman

tag

válasz axel_foley #1950 üzenetére

Meg azt tudnam ajanlani hogy mas patcheket is probalj meg. Nalam az info szerint Angol (en) verzio van, es amit leszedtem (en) patcheket azokra szinten azt irta hogy nem megfelelo a nyelv a jatekhoz kepest.
    Aztan szetem le egy (engb) fajtat, es azzal mar siman ment.
    Probat meger.

• Raveman

tag

válasz axel_foley #1948 üzenetére

Ha nincs benne a 1.6os patch akkor nem megy fel a 1.07es. A legtisztabb dolog ha azt a Patch csomagot szeded le amiben 1.00-tol 1.07ig patcheli a jatekot.
    Most hirtelen nem is tudom hol latta rakas fele patchot a FEAR-hez de itt van egy igy hirtelen [link] ez 1.00rol 1.07ig felnyomja.

[Szerkesztve]

• Okoska2

aktív tag

válasz axel_foley #1798 üzenetére

[brutal off]
    Kinaban meg a 8 evesek mar 16 orat dolgoznak. Nem ez a lenyeg. A vegeredmeny. Amig az On-line jatekokban a reflexeit es donteshozo kepessegiet fejleszti addig a masik gyermek 3x-4x annyi ideig egy olyan dobozt nez ami nem serkenti a gondolkodasat. Teljesen mindegy hogy Norbi edzeset nezi vagy a NatGeon a Koboldmakik szaporodasi szokasait. Engem pl ki lehetne azzal a sok szarral kergetni a vilagbol. Termeszetesen vannak ertelmes musorok is de kepzelheted hogy ha valamit nagyon szeretnenk akkor azt meg tudjuk nezni vagy a gepeken vagy a Projectorunkon amit TV helyett vettem. Szoval nincs tobbe olyan mint ami miatt a TV-t elajandekoztam. Du 6 musorkozbeni reklamban meztelen csajokat meg buzikat mutogatnak mert ez lesz majd mit tudom en mikor. (musor ajanlo). Nallam ezt tette be a kaput. Teljesen normalis musorok kozben is berakjak a mocskot.
    Amugy meg nem ertem miert ne lehetne gyermekeknek ilyen jatekokkal jatszani? Benne van a neveben: Jatek. Az hogy eroszakos? Mar a 3 eves gyerekek is muanyag pisztolyal rohangalnak es lovoldozik egymast ''jatekbol''. Az senkit nem bant. De ha bekapcsolja a PC-t es ott teszi az baj? Ugyan mar. Normalis iranyitas alatt (gyerekeket ugye iranyitani kell) nem latom sok eselyet annak hogy kart okozna. Inkabb ellenkezoleg. Nem megy a jatszoterre fuvezni es hagy ne soroljam tovabb mert latom masoknal milyen problemak vannak amik nallunk nincsenek. Meghat nem tegnap mondtam nekik: Na mostantol oldoklos jatekkal kell jatszanod. Magatol kezdte. Mert ezt latta a szuleitol. Nem ugy mint a szomszedom akinek a gyerekei az udvaron azt jatszak hogy a kocsmaban rumot kernek. A masik az hogy a FEAR egy mas orszagokban kitalalt rendszer szerinti 18 even feluli besorolast kapott. Szerinted hany szazaleka lehet a 18 ev alatti gyerekek szama akik kiprobaltak? Hatalmas. Gondolom nem kell ezt mondanom. De en vagyok az akire azt mondjatok rosz szulo vagyok. Viszont kivancsi lennek milyen besorolast kapna a 20.00 ora utani Bp 8ker Prater utcan a kozertbe penzel atmeno 16 eves szemuveges gyerek esete.Szerintem itt zarjuk is le ezt a temat.

Új hozzászólás Aktív témák