- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
SystemRoot #1745 üzenetére
a helikopteren nem vagy összezárva vele, csak épp bekukkant oda:
szerk. a tipikus horrofilm zárókép-effektus: mikor minden szét van trancsírozva, minden néma és vérbefagyott, ám a sarokban egyszercsak megmozdul egy levágott ujj...
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
SystemRoot #1745 üzenetére
a folytatásban alma fog őrjöngeni a városban
-
Lord Zero
addikt
válasz
SystemRoot #1737 üzenetére
a megoldás: bye-bye ati, welcome nvidia..
na de komolyra: ha ''töltöget''/szaggat/rángatódzik, akkor szerintem is ramhiányban szenvedsz -
Raveman
tag
válasz
Ezen a configon siman kene futnia 1024x768on szinte max detailokon.
Egy nagy kovetelmenye van a geme-nak az a RAM, a gyarto szerint az optimalis a full detailokhoz a 2,5GB RAM. Szoval lehet neked csucs CPU-d meg VGA-d ha keves a RAM.
Amint irtam is en azon a configon szepen optimalizaltam ahogy csak lehetett, es nem volt problemam egy esetben sem a jatszhatosaggal.
A patch amit kiadtak hozza, azon meg nem probaltam huzamosabban nyomni, de szerintem nagy valtozasok nincsenek benne. Esetleg 1-2 apro hibat javitottak. -
Okoska2
aktív tag
válasz
Biztos valamit nem jol csinaltal. Nekem hasonlo a Config SanDiego 2700on X850xtpe 2giga ram szinkronban es 1024 minden max 30 es 150 kozott megy. De altalaban 90 korul. Valoszinuleg keves a ramod. Volt amugy hogy akadozott ujraraktam es tokeletes lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest