Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Kedvet kaptam a régi jó kis játékomhoz most windows 7 64-bit op rendszerem van de nem indul el.Van olyan akinek ilyen op rendszeren működik ez a játék?Ha igen mi módon lehet elindítani? -
qwertly
addikt
válasz
Raveman
üzenetére
Köszike a segitséget
és bocsi hogy csak most válaszolok de nem értem rá.Én a D meghajtóra tettem át a dokumnetumokat és ott kerestem de nem ment át minden,mert megint újra ghostoltam a rendszert és megint elvesztek az elmentett állásaim.Tehát biztosan ott vanak a c merghajtón csak én vagyok láma és nem látam edig.
.Ha valakinek megvan a játék és végik játszota nagyon megköszöném ha elküldené az elmentéseinek egy részét föként a végefelé esöket mert már unom,hogy 5 kezdem elöröl akár milyen királyis a játék.Elöre is köszi

-
qwertly
addikt
Nagyon megköszöném ha valaki elmondaná,hogyan tudom a játék elmentett állásait vissza másolni a játékba.Mert már 2 majdnem végik toltam de ujra kellet telepitenni a OS és hiába másik partición volt a játék nem voltak meg az elmentett állások igy kénytelen voltam elöröl kezdeni.
.Most 3 nem akarom elöröl kezdeni de winyot cserélek igy szügségem lenne a segitségre. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és bocsi hogy csak most válaszolok de nem értem rá.Én a D meghajtóra tettem át a dokumnetumokat és ott kerestem de nem ment át minden,mert megint újra ghostoltam a rendszert és megint elvesztek az elmentett állásaim.Tehát biztosan ott vanak a c merghajtón csak én vagyok láma és nem látam edig.
.Ha valakinek megvan a játék és végik játszota nagyon megköszöném ha elküldené az elmentéseinek egy részét föként a végefelé esöket mert már unom,hogy 5 kezdem elöröl akár milyen királyis a játék.Elöre is köszi
.