- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Kedvet kaptam a régi jó kis játékomhoz most windows 7 64-bit op rendszerem van de nem indul el.Van olyan akinek ilyen op rendszeren működik ez a játék?Ha igen mi módon lehet elindítani? -
qwertly
addikt
válasz
Raveman #1906 üzenetére
Köszike a segitséget
és bocsi hogy csak most válaszolok de nem értem rá.Én a D meghajtóra tettem át a dokumnetumokat és ott kerestem de nem ment át minden,mert megint újra ghostoltam a rendszert és megint elvesztek az elmentett állásaim.Tehát biztosan ott vanak a c merghajtón csak én vagyok láma és nem látam edig.
.Ha valakinek megvan a játék és végik játszota nagyon megköszöném ha elküldené az elmentéseinek egy részét föként a végefelé esöket mert már unom,hogy 5 kezdem elöröl akár milyen királyis a játék.Elöre is köszi
-
qwertly
addikt
Nagyon megköszöném ha valaki elmondaná,hogyan tudom a játék elmentett állásait vissza másolni a játékba.Mert már 2 majdnem végik toltam de ujra kellet telepitenni a OS és hiába másik partición volt a játék nem voltak meg az elmentett állások igy kénytelen voltam elöröl kezdeni.
.Most 3 nem akarom elöröl kezdeni de winyot cserélek igy szügségem lenne a segitségre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged