- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raveman
tag
Tudod en nem szokok a levegobe beszelni, se irni. Azert irtam hogy koze van hozza mert nagyon is van.
Ha nem tapasztalom sajat magam , akkor nem is szolok hozza a temahoz.Ha majd kicsit tobb tapasztalatod lesz az informatika teren, akkor rajossz hogy sok minden osszefuggesben van olyan dolgokkal amirol almodban nem gondoltad volna.
Tobb oldalnyit tudnek meselni a hihetetlen osszefuggesekrol az informatika teren.Majdnem 2 evtizedes tapasztalattal, van par tortenetem.
Na de ha nem hiszed jarj utanna.
Tovabbi szep napot! -
Djuree
félisten
1024-ben, ha feljebb vettem azért már egy picit szaggatott, akkor nem ha nem volt harc, de harcban igen, és így meg nem tudtam normálisan célozni, szóval lejebb vettem, pedig kb. olyan gépem van mint neked.
szerintem a kiegészítőhöz sem kell sokkal jobb gép, gondolom finomítottak kicsit a motoron, attól hogy ua. még sokat változhat minden téren, a quake2 motort is milyen sokáig használták, nézz meg egy korait meg egy újjabbat, mintha nem is ua motor lenne, pedig de
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest