- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okoska2
aktív tag
válasz
Lord Zero #1786 üzenetére
Eroteljes nyomas alatt all reszemrol hogy informatikus palyat valassza. Mar jol beszel es ir angolul. Weboldal keszites is remekul megy neki mar. 5 eves kora ota sajat mindig frissitett Pc-je van. Az online jatekokat is kotelezo jatszania. Regota. 10 eves koraban mar Mohaa es COD lan verenyekre jartam vele. Ugy hogy o is resztvevo volt. Napi 1 ora ''edzes'' kotelezo neki amit termeszetesen nem is ban. Szoval ha ugy nezzuk igen jo formaban van. O is a kalnunk tagja. Es hogy legyen valami fogalmatok arrol hogy milyen eredmenyeket er el itt egy kep:[link]
Ez egy 3vs1 a 12 eves kiscsaj ellen. [SZ]WhyLeeng a neve.
[Szerkesztve] -
Raveman
tag
válasz
Lord Zero #1760 üzenetére
Condemned...hmm... Hat nemreg vegignyomtam , de itt ott hokkentem csak meg piciket. A tortenet nem rossz, de en nemnagyon feltem, ellentetben a FEAR-el.
Nemakarok senki lelkebe taposni, ugyebar mindenkinek mas a lelki vilaga, es mastol retteg , mas a felelemkuszobunk.
Szoval szerintem nem rossz a Condamned, de sokkal tobbre szamitottam, mar csak azert is mert mindenki a FEAR-hez hasonlitotta.
Inkabb csak mergelodtem benne, foleg az ajtok nyitasaban. Pl. mirt kell egy lakathoz bazi nagy kalapacs?miert nem lehet azt csodarabbal,vagy fuskaval (puskatussal leutni?).
Nekem inkabb egy horror adventura jateknak tunt, mivel mindenhez kulon dolgokert kellett futkosni, mikor logikusan nezve mindig a kezedben volt a megfelelo eszkoz.
hmm... a keszitoknek is el kellene gondolkodni szerintem.
Ennek ellenere jo game. -
nemcso
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest