Új hozzászólás Aktív témák
-
Raveman
tag
válasz
Henker2 #1666 üzenetére
Ez attol fugg hanyas verziod van most. Nezd meg a jatek verzioszamat. Ha 1.01-es akkor mehet a 1.02 utanna a 1.03. Altalaban sorrendben fogadja el az updatekat.
Azt hogy honnan tudod leszedni ezeket, pontos linket nemtok, de ha a Googliba beirod hogy pl. FEAR PATCH ill. UPDATE akkor tutira rakeres jopar oldalra neked ahonnent lehuzhatod.
Ezek altalaban EXE ill. raklikkelve automatikusan rakeres a jatek konyvtarra, es feltelepiti magat.
Hogy mit javitanak, az a adott Patch-Update readme-jeben megtalalhato pontosan.
Meg annyit hozzatennek, hogy ha Crackelt a jatekod, akkor az uj Patch/Update verzio utan nemfog mukodni, mert az adott crack a jatekhoz , mindig a jatek jelenlegi verzioszamahoz van keszitve. -
zso73
veterán
válasz
Henker2 #1667 üzenetére
Elég csak az 1.0-1.3-ig patch.Valami 260MB-os.Sokkal jobb lett a játék.Még raktak bele plusz dolgokat! Amikor mentem a föld alatti folyosón,hullottak a törmelékek a falakból,és remegett az alagút.Nagyon kúl!
Innen szedd le! English-UK verzsön! 1.0-1.3 [link] Ezzel nagyon jól megy!
[Szerkesztve] -
Henker2
addikt
Ahogy olvasgattam a fórumot, úgy látom 2 giga RAM kell a gémnek! Szerintetek ha veszek a gépbe még plussz 2*512 Mb DDR-t,(ami szinte mezeinek számít, nem nagy márka tehát), 400-as RAM-ok de 466-ig tudtam őket húzni,,, a 2*512 500-as A-DATA RAM-okhoz, Mennyire fogja vissza majd az A-DATA RAM-okat??? Vagy simán el fog menni egymással a 2*512/500-2*512/400??? Ha ezeket a (mezei) RAM-okat beleveszem még akkor már jól fog futnai a F.E.A.R.???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged