Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Somydemy
senior tag
válasz
Motion_Blur #1025 üzenetére
fura lenne ha azt nem kapcsolná be azon a gépen.
-
Somydemy
senior tag
igen , nem árt a 2 gb, de nálam 1gigával se volt gond.
Pedig minden Maxon, 4AA, 16, soft bekapcs. És , 2 pályán lehetett éreznem a ram hiányát, de a többinél érdekes nem volt ilyen. -
Somydemy
senior tag
válasz
Motion_Blur #904 üzenetére
igen az szép volt , főleg mikor még jött a poén
-
Somydemy
senior tag
Végigtóltam.
Pár perce fejzetem be.
Nagyon állat volt, főleg a garaf+hangulat+ellen.
Volt sok parázós hangulatu rész benne, de a csúcs az utsó pálya, az dobott rá egy lapáttal. ott az egyik résznél tiszta libabőr lettem, és még a villanyt is felnyomtam, mert kezdett zavarni az egyedüllét ebben a sötét szobában.
A játék nagyon jóra sikerült, de éjszaka egyedül gyengébb idegzetüeknek nem ajánlatos.
(a baj hogy hiába vittem ki, a lényeget nem értettem.
most akkor az a ...?vagy rosszúl értem,
-
Somydemy
senior tag
válasz
Interceptor #865 üzenetére
nekem 2 heleyen swappolt be a game, az elején, meg most a 9. fejezet egyik helyszinén,(de itt nagyon nagyon, de csak egy helyszinen, amikor egy teherautó betolat.) pedig, semmit nem vátoztattam,
minden bekapcs, 4x, 16x.
de szerintem ott valami hiba lehet, mert furcsa mod , máshol nem volt ilyen gond.,
[Szerkesztve] -
Somydemy
senior tag
válasz
Kiskutya #718 üzenetére
hát..
sztem szebb a HL2-nél, bár mediumba nem biztos, de minden bekapcs soft, AA, stb , úgy már igen. Nem láttam hol volt ilyen szép a Tűz, a levegő, a füst, stb a HL2-ben. (term maxon)
nem tudom meddig Jutottál, de én a 7 résznél tasrtok, és még nem volt unalmas.
Bár mindenkinek más az izlése, de észrevettem, akinek nem fut rendesen , azok elég sokszor leszólják azt a gamét.... (kivételek vannak)
[Szerkesztve] -
Somydemy
senior tag
Üdv.
Délutánom a gaméval telt, Végre!
Sztem qrva jó, szép, izgi, félelmetes néha, kicsit csilli villi, de kell is ez.
Az első pályákon még néha éreztem, hogy kellene a 2gb ram az 1 helyett, de érdekes modon ez már úgy a 3. pályátol nem volt. (vagy csak ráhangolódott a rendszerem.)
Amúgy minden max, 4x AA, 16x.. + soft bekapcsolva, meg minden ami lehet, megy pöpecen-
szerintem üt nagyon, akinek meg nem, annak nem ez az izlése.
Idén még ilyen jó nem volt ebben a műfajban.
VAlaki segithetne a HDR-t hogyan lehet bekapcsolni??????????
Persze csak kiváncsiságból...
tipp: akinek nem lehet jó graf beállitásokra rakni, nem fogja meglátni benne a szép dolgokat,,,,
és érdemes kipróbálni milyen ha a vga beállitásokat csak simán minimumra állitod, és simán inditod, mintha 8-10 éve lévő akcioval játszana az ember, bizony LOL. !!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest