- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #5811 üzenetére
neem, ezek gyárilag 1333cl9-es oem hynix xFR ramok
asus z97-ben 2800-on nem futották le a 32M-et...
gigában 3000 12-15-15-39 1T 1.72v-on 32M stabil
csak effi-ben elmaradnak a psc-től, rakhatok fel összehasonlítást, elsírod magad... -
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #5783 üzenetére
köszönöm subaru és 04ahgy, bátorkodtam el is kezdeni akár támogattok benne többen akár nem
de jó lenne minnél többeteket látni egy egyesített magyar csapatban, ugy gondolom senkinek a privát céljait nem akadályozza, és független közösségépítő jelleggel jutott az eszembe a dolog, mivel mára zsugorodó réteg vagyunk, nincs már olyan versenyszellem mint évekkel ezelőtt (XS kiürült, OCX eltünt) ezért jobban mutatna az összefogás a 3-4 csapat helyett itthon. anno énis másképpen gondolkodtam erről, de változnak az idők.a csapat open, bárki be és ki tud lépni kénye kedve szerint, nincs semmiféle megkötés vagy feltétel. hajrá!
-
-
Achill3uS
nagyúr
-
toyone
őstag
válasz
subaruwrc #5741 üzenetére
Sajnos a validomat nem találom, csak a kép van meg, de a személyes 775 rekordomat üsd meg a gigapackból.
És még ezt is megtaláltam:
X2 340 LN2, valószínűleg a világon elsőként.
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
subaruwrc #5694 üzenetére
7.2 lett maradhat ?
Achill3uS jóvoltából ma leporoltam egy igazi legendát, az ASUS Commando személyében.
A kis pajtása nem volt más mint egy 347-es celly,bizonyA cél mi más lett volna mint a mágikus 8000mhz amit eddig még itthon senkinek nem sikerült elérnie semmilyen formában.
spoiler: most sem.
a végeredmény egy egyáltalán nem szégyenteljes 7244mhz lett a kis 1 magos kazánból.
( úgy zabálta a nitrogént mint a nagyok,főleg 2v környékén.)A maximumát elérte 1.952v-on, 2.032v-ig nem volt változás,felette pedig lekapcsolt a rendszer.
775 rocks !
-
válasz
subaruwrc #5687 üzenetére
1. Eladtam, azt ígértem, a héten küldöm áméríkába azért is a gyors utolsó bench léggel, de talán még 1, nagyon max! 2 hetet ki tudom húzni. Nem tudjuk megoldani azalatt?
2. Az E8400 végül marad, nem adom el, az tuti meg lesz kínozva. Az UD3P-nek 660-670 körül vége lesz (legalábbis ha léggel van az nb), de vettem két halott rexet, megjavítom őket, abban meg 700+
3. Binneltem 21db E8500-at, lett egy na jó, 2elég golden darab köztük, felkerült a nitrózandó listára.
4. Jó, hogy eszedbe jutottam. -
válasz
subaruwrc #5676 üzenetére
Az UD3P-im mennének 680-at is, csak a procikat nem tudom hűteni, meg a ram kezd háklis lenni 660 fölött...
700-hoz: úton két halott REX hozzám az usaból, ha meg tudom csinálni az egyiket, az menni fog 700+
Van ram is, jóféle D9GTR-ek, többféle variációban.
Apropó, az asusnál ilyen régi lapok már nincsenek, amit így kiadnának tunernek játszani? -
-
Overlocker
veterán
válasz
subaruwrc #5618 üzenetére
Osztályterem játszhat, le tudom szervezni szerintem, mondjuk nem tudom mit szólnátok nézőközönséghez, sok diák szívesen megnézné...Persze csak tisztes távolból.. Amúgy is félre lett téve egy Pentium 3 -as proci (ami wr gyanús) + valami Asus lap ami 140FSB+-t tud, ISA VGA mellett
Amúgy nekem sincs semmi komolyabb új hardverem, még ram sem...
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc #5583 üzenetére
Köszi!
Nem a vga szigetelésének a vastagságával volt gond, hanem a kis réseken bejutó páralecsapódással. A relatív páratartalom 75-80%-volt kint. Ez a teszt mostanra volt ütemezve, az időjárás pedig ugye kiszámíthatatlan.
Ráadásul eddig mindkettő nálam járt GTX780 Ti -40°C-on coldbug-os volt, így elég macerás volt a megfelelő hatásfokot elérni egy hosszabb benhmark alatt. Most ez jött össze, amire igazán gyúrtam az most elmaradt. -
válasz
subaruwrc #5431 üzenetére
Nem lottel nagyon melle, de megis tevedsz. D9GKX chipek vannak rajta. Azokkal mi a helyzet? Mehet feljebb? Azt tudom h jobb mint a GMH, de feszt jobban turi? Tehat a fenti kerdesem ujra el ugy, hogy most tudod/tudjatok, hogy GKX chipes es a gyari huto van rajta mx/-vel ujrakenve es rajta egy 12-es 2000rpm-es venti. Igy mit gondolsz/tok?
-
válasz
subaruwrc #5420 üzenetére
Helló mindenki!
Az előzményeket kihagyva: Kapott a lap egy hicookie féle SPi-re moddolt F4-es biost még tovább moddolva+ rányitottam az ablakot a kompira, ami így tudott még hűlni további 5 fokot a vapofejnél. Valószínűleg itt a kis méretű single stage-em vége, főleg ezzel a kaka lefogatóval. Azzal még megnézem, hogy mit tehetek, de csodát leszámítva építésre kerül valami igazán heavy duty, two stage cuccos. kW-os fogyasztással és Ivy/Haswellre használható hőtűréssel.
Vissza a témához, íme eddigi életem legjobb eredménye. Persze megszidtam, hogy mi a manóért nem tudott becsúszni 8 alá, de majd még ráfekszem a dologra, mert másoknak pl10-el 5-5-5-15 megy ennél jobb eredmény, nekem meg pl9 4-4-4-9-el sem.
-
válasz
subaruwrc #5416 üzenetére
Az lesz akkor! NB kap egy jobb hűtést, ramok is. És amikor megjönnek a minuszok, akkor megy ki szépen a konfig a kertbe. Talán a kompi is megy még lejjebb a procival. Hátha 630-640 még benne van így is, mert biosn túlmegy, csak win boot hasal el. Tudnám melyik beállítás nem jó... Mindjárt kifotózom a biost, vess rá egy pillantást, ha időd engedi, kérlek!
-
-
válasz
subaruwrc #5409 üzenetére
Skewt siettetni nem lehet sajnos.
A második clock drive 800-ra való csökkentésével és néhány órás gtl-vtt páros keresgéléssel sikerült 625-ös FSB-n is 1M-eznem, íme az eddigi legjobb eredményem:
De efölé nem tudom vinni!
Vagy megfog valamely részegység, vagy valamit én rontok el. Most amíg agyalok a megoldáson/várom, hogy valaki hátha ad egy tuti tippet, addig rámegyek az eff-emre 625-el. 46317 a fenti eredménynél és már sikerült pár tweakkel és ram beállítással javítanom, csak eddig mindig belefagytam. De 10. kör körül még mind lefutott és viszonyítva a fentihez minden kör gyorsabb volt, 46k alá is be-becsúsztam volna. -
subaruwrc
félisten
-
válasz
subaruwrc #5406 üzenetére
Köszi a választ!
A 4 opció:
CPU Clock Drive: 700mV
PCI-E Clock Drive: 700mV
CPU Clock Skew: 0ps
MCH Clock Skew: 0psEzek az alapértékeik. Az első kettőt 800, 900-ra módosítottam, sokat dobott. A CPU Skew-t 50-en probáltam, ott nem vettem észre változást, fölötte nem néztem. Az MCH Skew ha pedig 50 picosec-en van, akkor nem bootol be.
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc #5401 üzenetére
Köszi!
Az alaplapi eszközillesztő frissítése megoldotta a proci rakoncátlankodását. Sokszor még default beállítások mellett sem indult el a win, illetve random fagyott.
Az sli témát rosszul fogalmaztam: fix bekötéssel voltak a vizesblokkok, és a 3. pci-e slotban elsődleges vga-ként futott a kártya.A cpu fesz úgy néz ki ennyi a max, a loadline 180% és így megy 1.72V-on.
-
toyone
őstag
válasz
subaruwrc #5390 üzenetére
Volt, és gyanús módon örült ha én is locsoltam őt.
Egész sokáig tartották is a lelkesedésüket, még hihetetlenebb hogy azt akkor is tudták hozni amikkor úgy döntöttem berakok valami kis zajt a notebookról.
Döbbenet milyen profik voltak.matteo_szg
Nem mondhatod hogy csak a csajok miatt lebzseltél felénk. Kíváncsi voltál az MSI termékeire, ebben biztos vagyok. -
subaruwrc
félisten
válasz
subaruwrc #5363 üzenetére
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2887397
előkotortam a validot.
-
subaruwrc
félisten
válasz
subaruwrc #5363 üzenetére
emelem a tétet.
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2880170
cpu -110C vring 1.45v , ram léggel, 2.125v, pch 1.25v
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc #5356 üzenetére
Nekem is ez a sanda gyanúm, hogy a kupak az eddig nálam megfordultak közül a legrosszabb.
Ezt már nem szeretném kupaktalanítani, így hagyom a francba az egészet egy darabig.Az fps érték a 3dm05-ben biztos bug volt, mivel a kép az majdnem lassított volt, az fps és a frame pedig az egekben. Azért jó lett volna látni az összpontszámot, mikor végig ment a teszt.
-
CosmO_O
tag
válasz
subaruwrc #5303 üzenetére
Titánnal könnyű
Viccet félretéve szép lett, itt az ideje, hogy meghajtsam a 7970-esemet, ami itt vár már majd 2 hete
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc #5307 üzenetére
Az extrem lap nyújtotta többlet szolgáltatás: OC key
- tévedtem, ez az eredményem lett OC key alkalmazásával, azért nem publikáltam Ph-n. A vista-n ahogy a képmentés volt, úgy futott le végig.
3dm2013-t nem futtattál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A ventilátorok világában feltűnt a Noctua új, 120 mm-es bajnoka
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest