- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS #2613 üzenetére
bahh. 1.91v vcore
óvatosan szegény párával...
szép eredmények még ígyis, főleg a wprime, de nem lehet hogy az a deszka kicsit kevés volt ehhez a feladathoz?
mehet még jobban ez a proci mondjuk egy rampage 3 extremeben, véleményem szerint.
coldbug / coldbootbug?keep pushing that beast
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Achill3uS #2586 üzenetére
korábban szóba került már, de valamiért háttérbe került ez a dolog.
de holnap utána járok, hogy mizu, ha jól emlékszek, akkor nem kell elkezdeni szomorkodni, hogy itthon nem lesz
( .........de én nem mondtam semmit)
valami olyasmi is eszembe jutott, hogy lesz valami AMD-s cirkusz is az éven, meg ugye GOOC 2010 is
-
-
válasz
Achill3uS #2288 üzenetére
ez volt a minimum
mindannyian tudjuk miért jött létre ez a topic.
próbáltam emlékeztetni mindenkit.nem sokan vannak az országban akik tényleg extrém tuningot csinálnak.
és nem lenne jó egy lapon emliteni a léghütéses eredményekkel.aztán majd meglátjuk mi marad a topicból
-
Overlocker
veterán
válasz
Achill3uS #2076 üzenetére
Sajnos, mivel itthon nagyon kevés szponzorációt lehet szerezni, így rá vannak utalva az emberek, hogy nem csak saját cuccaival tolják..a gyártótól szponzorált cucc is a gyártóé, tehát nem saját, amíg azt nem mondják hogy megtarthatod
Én most 1-2 gyártó által szponzorálva vagyok, de érzem ennek a súlyát is. Rendkívül idegesítő, hogy nem sikerül olyan eredményeket elérni amiket szeretnék..és ezért kellemetlenül érzem magam..gondolok itt az F1OC-re..
Remélem lassan sikerül átlendülni a ló túlsó oldalára..
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS #1688 üzenetére
nnaaaah, ma esti xoc adag ez kell nekem
hát első körben csak a szokásos gratulációimat fejezném ki
a következőben megjegyezném a killer 06 cpu score-t ami feltehetően az új magyar rekord 06 alapja lesz ha elindul a quad cf05-re szintén igaz. szép az a singlecard eredmény, kari 790/915-n ment? ilyenkor mindig sajnálom a saját e8600@ 6ghz singlecard eredményemet ( 39761) ami akkora kékhalálba ért véget hogy azóta is fáj
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Achill3uS #1645 üzenetére
szia
olvastam XS-t, láttam hogy írtál, és köszönöm/köszönjük szépen
azért nem írtam XS-re semmit, mert tod, az angolom nem épp a legnagyobb erősségem, hülyeséget meg nem akarok írni. (de egy ideje már ráfeküldtem a dologra, úgyhogy egyre okosabb vagyok
)
sajna a tervezett 150 liter nem jött össze, így fejbe már borult is a papírforma, mert amit terveztünk annak a fele nem lett megvalósítva, mert egyszerűen nem volt mivel
de lesz folyt.köv., már tervezem a következő tesztet, valami komolyabb procival, mert ez nem azt hozta amit vártunk volna tőle.neked pedig hajrá-hajrá, várjuk a feldobott labdát, aztán majd meglátjuk sikerül-e lecsapni
-
válasz
Achill3uS #1576 üzenetére
köszi az infót.
akkor nb pot-ra egyenlőre nem kell költenemnéztem a gene-t is és a biostar x58a-t
azt tudom,hogy a gene az jól megy tuningban.
zájec irta a biostar topicban,hogy 222 bclk-ig jutott.
toyone javasolta még az ud4p-t.
arról mi a véleménmyed ?majd csak a pénzmag türőképessége lesz a mévadó melyik lap lesz.
-
Zé_Mester
őstag
-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS #1503 üzenetére
Tiszteletem!
az a lényeg, hogy nektek sikerélményetek legyen, ti úgyis más szemszögből látjátok az egészet. mondjuk azt azért közölhették volna a versenyen hogy minek van a legnagyobb értéke
ezt így picit kib...szásnak érzem. szenvedtek másfél napot egy durva eredményért aztán hello hát ez nem is számít bele... picit vicc.03-at meg külön nem értem mert saját tapasztalatom szerint az kívánja a legnagyobb stabilitást az összes többi mark közül, pont ezt kiválasztani egy időkorlátos versenyen, hát nem a legésszerűbb szerintem.
Na sebaj majd legközelebb. Mégegyszer gratulálok a helytállásért -
válasz
Achill3uS #1235 üzenetére
biztos tudod,oda a vastagabb fajta kell.
ide kellene rá másik
de most találtam ilyen megoldást is
mondjuk ez utóbbi,sztem macerásabb.ja, 67mm körül van a teljes átmérő.
-
Overlocker
veterán
-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS #1186 üzenetére
na igen a cherry picked procikkal nem értek egyet de durva eredmény az tény. igazából az tetszik benne hogy a karik alig vannak tuningolva és mérföldekkel wr
05-t egy fokkal jobban szeretem a 06-nál ezért külön leütött az eredmény
remélem hamarosan egy jobb i7-tel tolhatom majd megint neki...
-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS #1178 üzenetére
a kedves csapattársaim ( ADAM és armando) akiknek hitelezek február óta , lógnak a 18k-mmal ami konkrétan kurvára hiányzik a kasszából. szval nem hagyjuk abba de kénytelen leszek toyonentól eltarhálni az övét ameddig nem tudok megint venni magamnak is...
mod: ment gratula xs-re
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest