Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
akoska07
üzenetére
köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy adtál a véleményemre, és figyelembe vetted a topic nyitóhsz-t is, amit sokan hajlamosak elfelejteni

meg lehet nézni XS-en, ki lettek tiltva az Xtreme Overclocking szekcióból a lég/vizhütéses eredmények, mert felhigitják a témát. senki nem kiváncsi arra hogy gipsz jakab kifogott egy übertuning cpu-t és csinál pár validot 6g-ről. ez tartozzon annak a hw-nek a szakmai topicjába amiről szó van, kérjen mindenki fpo-t és örüljön neki ott, lehet primeversenyt tartani. továbbá ugyanez a gondom az ablakba kirakott konfigokkal is, hiába nem hétköznapi módja a gép hűtésének, nem tudod subzero-ba hüteni vele egyetlen alkatrészedet sem. én ezeket nem tekintem extrém tuningnak. lehet szebb eredményt elérni mint szobában, de attol még komolytalan marad szvsz.
De, mivel a topicot az itteni közösségnek hoztam létre (és nem vagyok admin
), ti döntitek el mit irtok bele és mit nem, én csupán az irányvonalat próbálom vázolni, ha akartok éltek vele ha nem nem. peace...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), ti döntitek el mit irtok bele és mit nem, én csupán az irányvonalat próbálom vázolni, ha akartok éltek vele ha nem nem. peace...