Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Achill3uS

nagyúr

válasz akoska07 #2278 üzenetére

köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy adtál a véleményemre, és figyelembe vetted a topic nyitóhsz-t is, amit sokan hajlamosak elfelejteni :R
    meg lehet nézni XS-en, ki lettek tiltva az Xtreme Overclocking szekcióból a lég/vizhütéses eredmények, mert felhigitják a témát. senki nem kiváncsi arra hogy gipsz jakab kifogott egy übertuning cpu-t és csinál pár validot 6g-ről. ez tartozzon annak a hw-nek a szakmai topicjába amiről szó van, kérjen mindenki fpo-t és örüljön neki ott, lehet primeversenyt tartani. továbbá ugyanez a gondom az ablakba kirakott konfigokkal is, hiába nem hétköznapi módja a gép hűtésének, nem tudod subzero-ba hüteni vele egyetlen alkatrészedet sem. én ezeket nem tekintem extrém tuningnak. lehet szebb eredményt elérni mint szobában, de attol még komolytalan marad szvsz.
    De, mivel a topicot az itteni közösségnek hoztam létre (és nem vagyok admin:D), ti döntitek el mit irtok bele és mit nem, én csupán az irányvonalat próbálom vázolni, ha akartok éltek vele ha nem nem. peace...

Új hozzászólás Aktív témák