- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
akoska07
üzenetére
köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy adtál a véleményemre, és figyelembe vetted a topic nyitóhsz-t is, amit sokan hajlamosak elfelejteni

meg lehet nézni XS-en, ki lettek tiltva az Xtreme Overclocking szekcióból a lég/vizhütéses eredmények, mert felhigitják a témát. senki nem kiváncsi arra hogy gipsz jakab kifogott egy übertuning cpu-t és csinál pár validot 6g-ről. ez tartozzon annak a hw-nek a szakmai topicjába amiről szó van, kérjen mindenki fpo-t és örüljön neki ott, lehet primeversenyt tartani. továbbá ugyanez a gondom az ablakba kirakott konfigokkal is, hiába nem hétköznapi módja a gép hűtésének, nem tudod subzero-ba hüteni vele egyetlen alkatrészedet sem. én ezeket nem tekintem extrém tuningnak. lehet szebb eredményt elérni mint szobában, de attol még komolytalan marad szvsz.
De, mivel a topicot az itteni közösségnek hoztam létre (és nem vagyok admin
), ti döntitek el mit irtok bele és mit nem, én csupán az irányvonalat próbálom vázolni, ha akartok éltek vele ha nem nem. peace...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Wise (ex-TransferWise)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Intel I5-9400 + hűtő
- Eladó egy AMD Ryzen 5 7600 processzor
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), ti döntitek el mit irtok bele és mit nem, én csupán az irányvonalat próbálom vázolni, ha akartok éltek vele ha nem nem. peace...