- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Fotók, videók mobillal
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Achill3uS
üzenetére
szia
olvastam XS-t, láttam hogy írtál, és köszönöm/köszönjük szépen
azért nem írtam XS-re semmit, mert tod, az angolom nem épp a legnagyobb erősségem
, hülyeséget meg nem akarok írni. (de egy ideje már ráfeküldtem a dologra, úgyhogy egyre okosabb vagyok
)sajna a tervezett 150 liter nem jött össze, így fejbe már borult is a papírforma, mert amit terveztünk annak a fele nem lett megvalósítva, mert egyszerűen nem volt mivel
de lesz folyt.köv., már tervezem a következő tesztet, valami komolyabb procival, mert ez nem azt hozta amit vártunk volna tőle.
neked pedig hajrá-hajrá, várjuk a feldobott labdát, aztán majd meglátjuk sikerül-e lecsapni

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3-10105 / i3-10100 / Gold G6400T / garancia / számla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- i5 9600K
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Alienware 17r4 olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, hülyeséget meg nem akarok írni. (de egy ideje már ráfeküldtem a dologra, úgyhogy egyre okosabb vagyok
)