- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Ma végre elmondhatom, hogy egy sikeresnek mondható benchelésen vagyok túl.
Az eredményeken még van mit javítani, a cpu úgy tűnik alkalmas is lesz erre. A kontakt is megfelelő lett, így -140 -150°C-on gond nélkül futottak a tesztek. Amit eddig megfelelő eff-nek gondoltam hwbot prime, az most jól megszívatott. 5 különböző verziót próbáltam, de egyik sem adta a megfelelő effet, pedig az órajel megvolt hozzá. Egy eredménnyel sikerült rekordot javítani, feltéve ha ebből nincs backup-ja Achill3uS-nak. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezekkel az eredményekkel kívánok többek közt Boldog Új Évet minden kedves OC-s barátomnak, ismerősömnek.
Frekvenciára fel!
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az eredményeken még van mit javítani, a cpu úgy tűnik alkalmas is lesz erre. A kontakt is megfelelő lett, így -140 -150°C-on gond nélkül futottak a tesztek. Amit eddig megfelelő eff-nek gondoltam hwbot prime, az most jól megszívatott. 5 különböző verziót próbáltam, de egyik sem adta a megfelelő effet, pedig az órajel megvolt hozzá. Egy eredménnyel sikerült rekordot javítani, feltéve ha ebből nincs backup-ja Achill3uS-nak. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)