Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
En mar lenyugodtam, ha jones nem akar a csapatban maradni megertem, ezt meg lehetett volna beszelni normal hangnemben is, ugy erzem mind3man hibaztunk, nem publicban kell ezeket rendezni legkozelebb. Kerdes, tudunk e felulemelkedni ezen es megmaradni egy legalabb latszolagos csapatkent a nemzetkozi mezony kedveert/ellen, nem kell hozza senkinek egyuttmukodni senkivel ha nem akar. Eddig egyetlen ember van aki nalam elerte hogy tenyleg felbosszantott a hozzaallasa de ez senki masra nem tartozik csak rank, jo lenne ezt ebben a mederben tartani a jovoben legyen ez mindenkinek tanulopelda. A csapat kapitanyi rangot Adamtol is elvettem utolagos engedelmevel, megtartanam magamnak ezt a feladatot, eddig sem kellett nagyon foglalkozni vele es semmit sem jelent. Ha valakinek ezzel is problemaja lenne atadhatom pl Overnek ha az mindenkinek megfelel. De a lenyeg, hogy ne essunk szet

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest