Hirdetés
- Mobil flották
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
szombaton megtartottam a ram nitrós session-ömet, amelyet ezuttal egy uj cpu-val küldtem meg, mivel lcc-re szerettem volna 32M-et csinálni fix 5Ghz cpu/5ghz uncore mellett, ugy voltam vele miért rakjam be megint a pentiumot az tudom mit megy, és beáldoztam egy nagyobb pénzmagot egy bontatlan 4790K-ra, amit fpo alapján választottam, de subzero eredménye senkinek nem volt vele, viszont ph-n elég sok embernek volt hasonló L420B batch ami elég jól ment, max eladom a léghütéses brigádnak ha subzero sucker. szóval reményekkel teli álltam neki a session-nek, 3 óra volt kiszigetelni a rendszert, ezúton is köszönöm subaruwrc kollégának aki kölcsönadta az SF3D rampotot, de sajnos a végeredményben csalódnom kellett. a cél a 2600+ 6-10-6-28 ramórajel lett volna és ott 32M-et futtatni. de hiába hűtöttem le a ramokat, nem ment még a cl7 sem, bármilyen ramprofillal probalkoztam, kaptam dinos22-től is psc-hez való profilt, beállitásokat, mind sorra kudarcot vallottak. egyszerüen nem találtam meg a kulcsot a cl8 időzités alá viteléhez a memóriáknak. viszont cl8-on megindultak egész jól, 2800 8-12-8-28-on sikerült 32M-et futtatnom minden tweak nélkül 6:04 lett az idő le se mentettem, 6 perc alá menetel lett volna a cél, ami a tweakekkel is max 6:01 körülre ment volna le. talán még lesz kedvem és ujrapróbálom egyszer, de ezekkel a ramokkal nem valoszinü, ugyanis igy is 3 óra után fel kellett adnom, kezdett a lap eléggé lefagyni, és mivel láttam, hogy ugy sem megy, nem akartam megölni a rendszert, de mondom előtte azért még rápróbálok gyorsan mit is tud az új cpu. és mivel eddig -50-en tartottam lehütöttem, első pozitiv tapasztalat cb/cbb is -130C-on. nocsak, akkor nézzük mit is ment:
max cpu valid 1 magon (4 mag 8 szál 6300ig ment kb, 4mag ht off 6400ig)
még nincs feltöltve bot-ra, de a 10. eredmény 4790K-val.és az 1M, boton 5. eredmény 4790K-val, not maxed out yet
32M most elmaradt, mivel a teszt vége felé mint feljebb irtam és a képeken is láthatjátok a lap eléggé kezdett kifagyni, és gyakorlatilag a ram instabilitása miatt nem láttam értelmét tovább kockáztatni a lap testi épségét, lesz majd második kör természetesen amikor megyek a 32M CR-ért

koszonom a figyelmet
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Mobil flották
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SörcsaPH!
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest