- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chello
tag
Sziasztok!
Az lenne az egyik kérdésem: Ha fagyasztóval hűtött folyadékot pl. fagyállót keringetek és lehül a processzor példa kedvéért -10 fokig netalán akkor valószínűnek tartjátok -e már a páralecsapódást?
Vajon jól tudom-e, hogy 15 fok eltérés már lecsapódást okoz?
Elvileg, ha okosan szigetelek a proc fedelétől szélesebb helyet nem kell szigetletlenül hagyni
vagy rosszul gondolkodok?A második talán nem ide tartozik:
(Ha nagyon nem akkor pls mondjátok meg hová írja, mert olvasok én erről csak nagyon semmi vagy nekemsok anyagot találok. Találtam pl. egy szakmai magyarázatot aramok fázishelyzetéről néhány gyártótól és hát huhh..
Valahogy más leírási próbálkozások amiket találok mindig kerülik a konkrétumokat és a gyakorlati példákat.Memória időzítések között van olyan érték ami, ha jól értettem
az eddigi olvasmányaimból "jel erősséget?" változtat, de bizonyára felismeritek, ha mondom,
hogy
"Pull level"-nek hívja ezt hasznosíthatom túlhajtás közben?És a ramok fázishelyzetét mikor szokott kelleni kompenzálni?
(Egyforma ramok teljesen egyformák egy kitben?)Jobban mondva mik azok amiket már csak nagyon a hardver képességhatárain szoktak igénybe venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP omen 17-w131ng bontva
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest