Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
eattila #80311 üzenetére
Szép a fenét szép, attól függ mi a terep, mert itt semmi rozsda vagy vörös szín. Fél erdő zöld, néhány sárga fa, aztán valami lesz. Na jó, szép az, csak én nem bírom megmutatni :-D Gödöllőn van egy fasza sétány, azt lehet célirányosan megnézem és 1 évvel a váci képek után megálmodtam, hogy miért nem adta ki, amit szerettem volna. Azt felírom a teendők közé.
A múltkori fát megcsináljuk télen és tavaszi kiöntéskor is. Abból nem engedek
Havercsajjal néztük térképen, hogy közel 50 négyzetkilométeren kolbászolt jó darabig, hogy megkeresse és kitalálja, minden összeálljon, de még most sem vagyunk 100%ig elégedettek. +10 centi víz jól jött volna
Ez múltkor kimaradt, itt ahol a kocsi nyomok vannak, ott ócska Trabikkal és Ladákkal szoktak átrongyolni a horgászok, ha alacsony a vízállás. HA alacsony. Mert mi most a hídon is gumicsizmában mentünk át, aztán nem lett volna jó poén oldalról kikerülni toronyirányt
Most beélesztettem egy régebbi nyomkövető alkalmazást, csak ma is elfelejtettem indítani, miután kiszálltam a kocsiból :-/ Itt térképen mókásan néznek ki a csiganyálak, hogy mikor merre jártunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fujifilm X
- Spórolós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest