Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
-
npera
addikt
válasz
FőDudu
üzenetére
Kolléga vett egy olyan belépő DJI cuccot, ami már nincs is. Spark asszem.
Egy csóka árulta, akinek az eredeti drónja elszállt magától és kapott garanciában egy újat. Viszont a bizalom is elszállt a régi drónnnal, így eladta olcsón. Ezt vette meg a kolléga.
Elképeszteőn stabil már az is, meg jó a videó. Oké, egy új Hasselblad optikás Mavic Pro 2 az szénné gyalázza mindenben IS, de annyiért olyan pici csomagban a Spark is kegyetlen jó.
-
npera
addikt
válasz
FőDudu
üzenetére
Ha szépen le van válogatva, ép a doboz, nincs szétgyűrve az összerakási instrukció, et cetera, et cetera.
Ez is olyan, mint a legtöbb gyűjtői hobbi, nagyon könnyű kategóriákat esni, ha van pár hiányosság.
Ami nekem van, az kábé semmit nem ér. Nem is komoly összegért veszi át a kisnorvég.
-
FőDudu
veterán
Ezek a regi Lego Technik cuccok eleg sokat ernek manapsag.
Egyik ismerosom kb. az osszest megkapta gyerekkent, most valami gyujto meglatta es majdnem sirva fakadt.
Mert a srac az osszeset szepen az eredeti dobozaban tette el, nem omlesztve ahogy pl. az en legoim vegeztek.
Igy kb hianytalan a gyujtemeny.
Meg az olyan ritkasagok mint a X szarnyu hajo, csillagrombolo, halalcsillag. Ezek manapsag mar tobbezer eurot ernek. Akkoriban meg az volt a durva, hogy tobbezer darabbol allnak.
-
npera
addikt
Találtam barterelési lehetőséget. A kisnorvég kollégám volt az aki még 2016-ban talán vett mindent IS quadkopteres repüléshez. Egy fullos kittet Ebayről, de tényleg mindent egyben. Töltő, akksik, rádió, Fatshark szemüveg, 5"-os racing quad, kábé mindent.
Aztán egyszer kipróbálta, kapott tőle egy kisebb sokkot és felrakta az egészet a polcra.
Időközben a csóka megőrült a Legótól és gyűjti őket. Amikor beköltöztünk ide, akkor az előző tulaj meghagyott egy doboz Legót, valamint egy gigantikus Forma-1 autót, valami régi Technics készlet. Nem teljes, de közel.
8458-as.

Most kiderült, hogy ezt megvenné még hiányosan is tőlem. Így akkor csökken a goggle ára. Olyan szintre nem, mint amennyiért Nova szerválta a sajátját, de win-win situation kezd kialakulni.
-
Jahno
veterán
válasz
Samott
üzenetére
Artisták is ügyesek voltak, elején a csávó aki elvitte a lét az poénos és látszott, hogy energiát is tett bele. Nyilván kell pár minősíthetetlen és értelmezhetetlen bármi is, mert az olyan. Táncoló majmost a zenészek már teljesen pro módon nyomták, érdekelne is, hogy mi volt a technikai körítés. Jól hangzott és cudar módon össze volt pattintva, bár az ilyesmi feldolgozás nem ismeretlen, legyen az [rammstein] bármelyik verziója, vagy akár a Monty on the run.
-
npera
addikt
Azt nem értem, hogy az ilyen hova siet? Mekkora veszteség az életéből, ha megvárja a vonatot? Mert ha megbotlott volna, akkor ott helyben feltiporja a vonat.....
-
npera
addikt
-
Jahno
veterán
Megérkezett: https://www.vezess.hu/hirek/2020/04/19/nincs-het-villamossinekre-hajto-autos-nelkul/
-
zetor2000
addikt
válasz
Samott
üzenetére
Azt annyira nem vállalom, a klasszikus zene úgy alapvetően távol áll tőlem. Alsótagozatos koromban vittek a Zeneakadémiára, de már akkor se értettem, minek. Egyszer elég volt, de azt hitték, én szeretem, pedig nem.
Szóval a Mezzo szerintem nem is szerepel a csatornakiosztásban, vagy nagyon ott van, ahova a távkapcsolóval már nem kapcsolok. -
Gabibácsi
őstag
Boldog húsvétot! Asszony megsütötte élete első húsvéti kalácsát, jó lett.
-
Bujdy81
aktív tag
-
-
Jahno
veterán
válasz
zetor2000
üzenetére
Kordához tekerős Tesla illik
Ezek a színes dolgok sem véletlenül vannak kitalálva, hogy a félhomályban is rendesen kiigazodj bármin, meg sajátra konfigolod és mehet bármi bárhova. Ha meg éppen nem kell, akkor felét kikapcsolod. Nyilván ez nem folyamatosan így világít, de legalább látszik, hogy mi van. Úgyis van olyan cuccom, amin végtelenített forgópoti van, az menjen a picsába. És akkor még a rendes pultokról nem is beszélve, mikor egy gombnyomással látod a potikon az arányokat, 2 másodper alatt felfogod, körpotisat meg tapogatni és tekergetni kell, hogy mit érzel és mit hallgatsz fülesben. Ááááá, pedig idén sok év után megint le akartam menni gitártáborba :-/
-
-
Jahno
veterán
válasz
zetor2000
üzenetére
Nemnem, teljesen másról beszélünk.
Ilyen kellene, mert szép a színe és sok benne a rózsaszín:
Meg is kellene tanulnom használni, bár kiccsávó koromban sokkal manuálisabb módszerekkel is arattam sikert. Két haversrác vitte tovább a boltot, egyik maradt a 30 évvel ezelőtti zenei vonalban DJnek másik meg hangosít és térségben nyomja a fesztivált, esküvőt, amit találnak.
-
Jahno
veterán
válasz
FőDudu
üzenetére
Ezt mondom és van ingyen meg 2 Euróért. Rendes kavaróval, samplerrel mindennel is. Ugyanez PCre szoftverben is 100 euró ugyanettől a gyártótól (közben lement 17ezer forintra). Igaz laposon is kívánná az érintőképernyőt, vagy kis hardver és egy iPad. Akkor meg már árban a jobbik fajta kontrollere az csak 2300 Euró :-D Szóval lehet álmodni, oszt mikor bilibe ér a kezem akkor felébredek, majd rájövök, hogy amúgy is minek.
-
npera
addikt
3"-os quadon 5"-os propellerek. És aztán kigyullad az egész miskulancia...
Jó a B-roll

-
Jahno
veterán
válasz
zetor2000
üzenetére
Spotifyt tud iPadra offline is rakni, de akkor az élő DJ cuccok nem működnek rajt. Nem kell ehhez akkora net ám. Szinkron szopó, de ezt már írtam (:-
Ez azért kemény, mikor itt-ott még zenéltem volna nézegettem pár olcsó pultot, hogy mégse laptoppal buztujak de a 8ezer forintból hamar ezer Euró lett volna és a kicsit ki sem bírtam próbálni. Ebből végül nem lett semmi, kersni nem keresem, de még motoszkál a fejemben ha egy leselejtezett kinőtt valamit találok vagy elbaszott Ebay aukciót. Akkor néztem, hogy egy iPad filléres szoftverrel megcsinálja azt, amit sok 100 eurókért hardverből kellene venni a laptop mellé.
-
zetor2000
addikt
Újgenerációs pultok képesek Spotifyről is nyomni a mixet. Gondolom, elég stabil internet kell, vagy rengeteget pufferel előre, akár 2-3 tracket is, de megoldja.
Az élő szinkronja biztos nem egyszerű, mert azért két végpont közt lehet pár sec difi is, akár, és mindenhol is kell hallani, szóval kell egy hely, ahonnan megy a stream, és ott kerül szinkronba minden bejövő folyam. -
Jahno
veterán
válasz
FőDudu
üzenetére
Néha nem egyszerű. És legjobb DJ haver nem MACen nyomja az külön pacsit ér
Meg Youtube alá össze kell írni a kiadókat, jogdíjtulajokat. Szerintem az a legszarabb része.DJ havernak már írtam, meg mondtam, hogy akár írhatok egy belevaló énekesdjhasonszőrű
kiscsajnak*is aztán összehozom Őket.Látszik mióta utoljára láttam azóta nem csak rajtam látszik meg a +20 év, mert nem teljesen kiscsaj :-D Fel is futott, nem is merek Neki írni
-
Jahno
veterán
válasz
FőDudu
üzenetére
Na majd belelesek. Késleltetések miatt ezeket élőben eléggé mocskos nehéz rendesen megcsinálni. DJ haverok már alapban beindultak mindenfélével, még tényleg valami élő éneket kellene némelyik alá tolni. Na, minnyá producerkedem egy kicsit, de ezekkel az új technikákkal és cuccokkal le vagyok maradva, hogy más simán két kattintással összerak bármit egy alap ingyenes appal, azon én napokig vakarnám a fejem és túlbonyolítanám :-D Van egy vidéki csaj aki benne van mindenben és bírja a magyarokat, lehet rászabadítom Quixoticra. Ő meg benne van kooprodukciókban. Vagy váci haverjaimra, bár azok már nyuggeresen visszafogottak.
Világítós pálmafa, nagyzene, klippek, diszkófény:
Így nyomják a nagy partiarcok. Bírják bármeddig, de majd ha kiszabadulnak, akkor kemények leszünk.
Jahh, TVben Made in karantént lesünk, a végén még egész jó lesz. Ha másért nem, akkor a poénokért, de már meg volt az első rendes és második színvonalas produkció.
-
FőDudu
veterán
Egesz jol birja a Youtube, 100k koruli nezo online es meg nem regen kezdodott...
Az elobb volt egy kb 20 fos nagyzenekar, eleg jol osszeraktak eloben a zenet. -
npera
addikt
Ez egy mindenes kompiláció, egész jó anyag. Lehet belőle tanulni.
-
npera
addikt
-
hobizoli
nagyúr
nem hiszed el
delelott raktak egy pappert a 147-re hogy uram, ha tegnap olyan sikeresen sikerult felboritania a kukat hogy az auton kart okozott, akkor legalabb jeleztem volna neki
na most amikor odaalltam a kukak ugy alltak, hogy siman be tudtam allni tole, hozza sem kellett nyulni
de a mama valtig allitja, hogy o hallotta a csattanast is, es ablakbol latta ahogy igazgatom ott a kukakatmondtam neki erre, hivjon rendort, adok ujjlenyomatot neki, aztan majd a bunugyi szakerto megnezi a kukakat is melyiken van rajta
ebben maradtunkkivi leszek mikor lesz itt a rendor

de amikor nekunk tolattak le az autot rendszamtarto meg a lokharito torott, akkor qrva nem csinaltam belole patariat hiszen itt hetkoznap par percenkent cserelodnek az autok, akarki lehetett, hiaba latok ott egy autot, az mar lehet nem az ami csinalta, mert az utan allt oda
mama meg eroskodik, hogy o latta, es hogy nem igaz, hogy milyen szomszedok vannak, hogy kart okoznak vkinek es nem ismerik el
nevetseges baszki

ja egy barat Honda SUV-rol van szo, kivancsi lennek egy muanyag kuka azon mi kart tud okozni
foleg, hogy ezeket a gondnok huzgalja ki-be a pincebol meg a kukasok uritikmondjuk gondoltam, hogy vmelyik nyugdijas biometrikus terfigyelo egyseg lattott vmit megint nagyon jol
-
npera
addikt
Nova, egy modern Tarot váz gyakorlatilag.
Specification:
Wheelbase: 139mm
Meterial: Carbon Fiber
Bottom plate: 2.5mm
Flight Controller Install hole: 25.5x25.5mm 26.5x26.5mm 20x20mm 16x20mm
Weight: 30gRecommend parts(Not Included):
Flight Controller & ESC: GEPRC GEP-12A-F4
Camera & VTX: DJI CADDX VISTA
Motor: AOKFLY 1108 4500KV
Propeller: EMAX 3 Inch -
Jahno
veterán
válasz
Samott
üzenetére
Abban a világ benne van. Torrentes gépem még nem mertem elindítani, pedig Xboxos játék (rossz az olvasója és kapott nagyobb HDD-t, pár cucc elfér rá és béke poraira) aztán egy DOS válogatás itt van bekedvencelve... Na meglátom, csak vannak sok éves várólisták, klienset kell frissíteni, belépni, visszatölteni, jajjj. Meg külön vinyó, net, mentések kitalálása. Idehaza kíváncsi leszek a villanyszámlára, ha TV és sok laptop is megy most folyamatosan a karantén óta.
Akadnak néha problémák:
-
Samott
addikt
#comic pictures
-
Samott
addikt
Valaki feltoltott egy 1.67TB-os torrentet. Mar seedelik 22-en.

Szerk: beneztem, mar evek ota fent van.
De bakker... 1,67TB... -
npera
addikt
Nem paráztatni akarom. Itt skandináviában a baltikumból jönnek szovjet exkatonák lopókörutakra. Nagyon hatékonyak és előzetes karrierjük révén szervezettek, tudnak megfigyelni és fegyelmezetten cselekedni.
Kollégám járt úgy, hogy komplett utcában leszerelték egy éjszaka alatt a kereket az összes kinn álló céges kocsiról. Csak a szép felniket vitték, de mivel szép villanegyed volt várostól messze elővárosban, így szinte csak szép autók voltak.
Most persze nagyon nem a lomizós kék-norvég szintjéről beszélünk, mert azok nem ilyen hatékonyan működnek.
-
zetor2000
addikt
Én meg olasz jellegű tésztára vágytam, neki is estem főzőcskézni. Kis szalonna, hagyma, paprika, gomba, paradicsom, kaliforniai paprika, darált marhahús, fokhagyma, oreganó, bazsalikom, bors, kakukkfű, paprika krém és házi ketchup... Penne tésztával, 2 sör, egy rendes feles, 3 óra alvás.

-
-NoVa-
veterán
3" dobozhangú satelitekből rengeteg extra hangfalba való vattával tömve, az elején szellőzőportot nyitva, becsövezve végre értékelhető zene szól, alkalmas lesz a NES emulátor hangjára

Esetleg majd kap valami jobb 4 Ohmos full range membránt, csupa jó tuninglehetőség.

-
Grillo
őstag
-
Gabibácsi
őstag
Kurvajó lett a kenyérlángosom, sokkal jobb mint bármelyik vásárban ettem, vagy rendeltem
-
Jahno
veterán
Paráztatjátok ezzel a kirámolással, de akinél ránézésre be akarnak menni, oda be is mennek. Ezek max. kertből lopnak dísz szökőkutat, de csak ha ránézésre drága, alamínijom és gyorsan lehet vele szaladni.
Pinyónál én is gondolkoztam, hogy hármunknak kellene, pár évente nekilátok TCP/IP alapút keresni, aztán feladom, riasztósok nem nagyon értik a kérdést sem, hogy nekem nem netről menedzselős kell, hanem.
-
Samott
addikt
Az szep, mint a komcsik anno: Az állam átvette egy tőzsdén jegyzett cég felügyeletét, majd azonnal visszahívták a teljes vezetőségét
-
Gabibácsi
őstag
Manapság rászólni sem lehet a gyerekre, főleg vidéken, mert jön a kiccsalád vasvillával. Megbecsült szakma lett a tanár.
-
cyberde
tag
válasz
zetor2000
üzenetére
Debizonyám!
Emlekszem en is a toritanar barackjaira. Ugy ereztem a fejem beszakad tole. Viszont azon a reszen ahova kaptam, a hajam a kovetkezo hajmosasig kifesulhetetlenul be volt csavarodva.
Vagy a tornatanarunk olyan mellporokat osztogatott, hogy utana egy hetig sipolt a tudeje annak aki megnyert egyet.
-
zetor2000
addikt
válasz
halapidori
üzenetére
Nálunk még volt ilyen. Dulván 35-38 éve. Egyik tanár körmöst adott favonalzóval, másik tockost vagy "barackot". Egyik se ért sokat, de volt, hogy a tanerő nekem konkrétan lekevert egy elég nagy nevelő célzatú sallert. Asszem hatott, mert amiért kaptam, azóta se csinálom.
-
eattila
őstag
válasz
halapidori
üzenetére
De, csak 40-éve volt divat. Ma már erőszakos és rasszista viselkedésnek minősül.
-
npera
addikt
válasz
cyberde
üzenetére
Asszony apja a műszaki vezető volt a törökbálinti téglagyárban. Volt talán 10 cigány munkása, meg a többiek. A cigányokat elverte rendszeresen, ha lopás volt. Aztán megértették, hogy ha lopás van, akkor őket elverik. Így egy idő után a cigányok egyfajta kis belső rendőrségként felügyelték a dolgokat és ha egy másik munkás lopott, akkor elverték ők, hogy ne őket verje el megboldogult apósom. Aztán szépen kialakult egy belső rend, ha valaki lopni akart, akkor azt a munkások saját hatáskörben összeverték, így apósomnak már nem kellett fáradoznia. És működött...
-
npera
addikt
válasz
blueboi69
üzenetére
Ej...
Nem akarom az ördögöt a falra festeni. Van riasztó? Úgy értem nem sima vinnyogós, hanem őrszolgálatos-kivonulós-kamerás? Mert akkor nem ártana.
Nálunk amíg lakásban laktunk nem volt riasztó. Aztán jött valami litván liga, akik felnyomták az utcában az összes házat, kirámolták azokat a lakásokat amiket tudtak és feltörték azokat a tárolókat a pincében, amit tudtak.
Na, akkor behúzott a rinya-relé és vettünk szolgáltatást. Azóta is van. Ez sem ad teljes védelmet, mert olyan nincsen. De ha már csak annyit ér el vele az ember, hogy máshova mennek, akkor is jobb a semminél.
-
cyberde
tag
válasz
blueboi69
üzenetére
Az erdoszelre te is kifurikolhattad volna. Ingyé.
Heyetted most a cigany tette meg. 20rugoert.
Veletlenul pont naprakesz vagyok a sittelhordas arakkal.
Amire neked szukseged lett volna az egy 3 m3-es kontener btto 32-35ezer forintert. Ezt a fuvaros elviszi egy 30-50 km-re levo hulladeklerakoba, ahol 6ft+afa/kg aron lerakja. Keres at egesz uzleten max 6-8rugot. Ezt sajnaltad egy magyar vallalkozotol.
Helyette foshatsz honapokig, hogy mikor jonnek a ciganyok feltorni a garazsodat/hazadat, viszik el a funyirot/slagot/lapostevet/telikerekgarniturates basszak szet az egesz hazadat + meg oda is szarnak a szoba kozepere.
A vilag nem ugy mukodik, hogy te hatarozod meg az alapveteseket.Viszont ha komolyan eredekel tudok szerezni barmilyen stukkert 500tol a csillagos eg.
De ahhoz kene meg agy aso is, hogy eltuntesd a sertettet.
Aztan kell meg hozza idegrendszer, amivel elviseled, hogy a gyerek ott homokozik felette, raadasul, ha esetleg oda kerul a sor, ugyanakkora buntetest kapsz erte, mint egy rendes emberert. -
Gabibácsi
őstag
Én ma kenyérlángost fogok sütni , életemben először
-
válasz
FőDudu
üzenetére
egyik terv karanténidőre, hogy megtanulok forrasztani. nagyon picit tudok (inkább nevezném gányolásnak). egyszer régen forrasztottam valami capture-kártyához egy 8pines mini-din csatlakozóból átalakítót. hatékony voltam, csak két csatit tettem tönkre, mire a harmadik úgy-ahogy sikerült

-
halapidori
tag
válasz
blueboi69
üzenetére
Vidéken sok roma vadászik agárral, ha a kutyák lesántulnak, betegek, jobb esetben le szokták adni őket a Fajtamentésnek. Szoktam fuvarozni, boltolni a kutyákat, adják má oda ingyen, három lábon úgysem fog őzet. Alkudozás Messengeren történik, a srácok leginkább 15év alattiak.
Volt kissrác, aki később fel akart csípni, de karácsonykor, szilveszterkor többen szoktak írni, 2-3 biztosan
hátha te is kapsz majd cuki üzeneteket a fiukáktól
-
blueboi69
őstag
Én eddig 2x adtam le így vasat hulladékudvarban és egyszer vettem haverral vmit, amit kukáztunk. De mindig elkérték a személyit, adókártyát, kaptam róla papírt stb.
Ellenben pontosan értem, és én szívből gyűlölöm az ilyen arcokat és kialakult szabályokat. Egyszeri betévedő ember, honnan a faszból tudhatná. Lenézik, amiért nem tudja. Nem mondják el, mert minek. És még te érezd magad rosszul.
Borzasztó. Csomó autószerelő is ilyen, hogy motyog valamit, hogy hova álljál, aztán lebasz, hogy miért vagy ott.Mondjuk pozitiv, a helyi gumis forma aki 30éve ebből él, ő teljesen korrektül elmagyarázta, már-már szőkenő szintjén ,de nagyon pontosan és érthetően, hogy hova tegyem le a vasat, mi a sorrend, majd ha én jövök, akkor hova fogok beállni és ez várhatóan mennyi idő múlva lesz kivitelezhető.
Csak mindezt megelőzte az, hogy álltam a műhely közepén 10percig és senki nem szólt hozzám, hogy miben segíthetne, meg kellett várni amíg a főnök mindezt intézi. -
Jahno
veterán
válasz
zetor2000
üzenetére
Oda vittem a vasat is és szopattak összevissza, hogy oda ment, ne ide menj, eleve a portás nézett bamba szemekkel, hogy mi van és csak morgott az orra alatt összefüggéstelenül. Aztán elküldött egy bódéhoz, ott meg lebasztak, hogy minek mentem oda, aztán szállítólevelet kértek meg szerződést, meg ááááá, szóval volt ott minden. Nem is értem, hogy ilyen sok helyen hirdetett helynél miért lepődnek meg azon, hogy ha hulladékátvételt nyomnak, akkor megjelennek emberek hulladékot leadni
Aztán autista szobapáfrány kontra montipájtonos párbeszldek, mert "ide most csak cégek jöhetnek". Mondom akkor az vagyok. Mi a neve? XY Bt. Hogyki? Azt nem ismerem. Nem is lehet az országban ismerni az összeset, de akkor merre tovább? Hát azt nem tudja, majd megkérdezi. Meg "hát azt be kell rádiózni, van-e olyanom" Miért lenne, vagy mit kell vele csinálni? Akkor majd Ő szól. Ok, lássuk. Hátőőőő de ide csak cégek jöhetnek. Az vagyok, (de ezt már mondtambazmeg) (:- jó, melyik cég? XY Bt. (még mindig). Hümmög, háááááát ide olyan nincs felírva. miért is lenne? Ne mindegy, szóval ez és ez a bajom, itt vagyok plafonig rakva, le szeretném adni. Háááát, ide csak cégek jöhetnek. Nincsfelírva. Ópasztmek. És akkor mire egy belevaló csaj ügyintéző kikavart ebből az egészből és kezdtem örülni, arra jöttek az olyan mondások, mint ha ide születtem volna, pedig elmondtam, hogy "csókolom, életemben nem jártam még erre, itt van x vas, leadnám" Hááá, menjen arra hátra. És akkor 10 méterenként kérdezgettem a niggereket, hogy merre vannak "hátul a vasasok", meg persze a szokásos, mikor megállok az "itt álljon meg" vonalnál és várjon, oszt lebasznak, hogy minek ácsorgok, menjek hátra és az összes többi nem létező helyi szabály. Mondanám, hogy már ismerem a sztorit, de legközelebb tuti meglepnek valami más újdonsággal :-D
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mehet a Korda-Balázsra a Zalatnay-Vámosi