- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Rég jártam erre, de most kifogtak rajtam
Még Guglizni sem tudom, hogyan lehetne. Adott egy fájl, mondhatni egy sablon. Ezt kitöltik, majd egy gomb segítségével lefutnak kalkulációk és egy xml mentés. Semmi gond nem volt eddig vele.
De most szóltak, hogy ha megfuttatja a felhasználó, akkor problémás. Megfuttatja a főnöke, akkor jó. Én is megfuttattam és nálam is rossz.Az érintett rész egy dátumot tartalmaz Date formátumban, ami yyyy.mm.dd
A rá futó VBA kódrészlet: Replace(Worksheets("főlap").Range("C33"), ".", "")Ez eddig visszaadta, hogy yyyymmdd. De most nálam is valamiért a pontokat szóközökre cseréli. Ha kiveszem azt a képletből, hogy a főnöknél jó, akkor is furcsa. Vagy használjak inkább application.text() függvényt? Bár akkor se magyarázat a hibás működésre. Az meg, hogy a főnök futassa ezentúl, nem járható út
Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még Guglizni sem tudom, hogyan lehetne.
Fferi50