Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Szia!
Köszönöm, azt gondolom, hogy értem.
(jó cucc)Viszont az index nem akarja kibontani csak az első oszlopot, nem tudom rávenni, hogy az összes, eredeti tömbben lévő összes oszlopot megadja. (sőt, nem tudom az általad mutatott {1,3} trükkel sem rávenni, hogy több oszlopot adjon vissza. Utóbbi esetben egymás alá sorolja a különböző oszlop elemeit, ahogy a sequence kijelölte a cél tömbböt. Ugyanakkor a a sequence-ben megadom az oszlopoknak a számát, akkor vízszintesen kezdi feltölteni a sequence tartományát az eredeti tömb első oszlopának adataival, amíg az a szűrő eredmény vektorában talál adatot, a tömb többi elemére HIV hibád ad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kuponkunyeráló
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(jó cucc)
Fferi50