Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdvözlet!
Kezdő vagyok excelben és segítséget kérnék tőletek.Csapatsportok eredményeit és bajnoki táblázatait készitem excelben. Egyik lapon vannak az eredmények, másik lapon a táblázat.
A oszlopban dátum van, B oszlop hazai csapat neve, C oszlop vendég csapat neve, D oszlop hazai gólszám, E oszlop vendég gólszám.
Azt könnyen megcsináltam szumhatöbb és darabhatöbb függvényekkel, hogy ahogy írom be az eredményeket minden bajnoki forduló után a bajnoki táblázat frissül.
(Lejátszott mecs, győzelem, vereség, gólarány, stb.).Utána viszont megakadtam, mivel kellenne készitenem olyan táblázatot is, amelyben minden csapatnak mindig pl. csak az utolsó 5 mérkőzését számolja az excel, hogy lássam a csapatok aktuális formáját.
Erre nem tudok rájönni, hogyan tudnám megcsinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50