- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem lesz iPhone 19
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dogpatch06
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan tudok egy olyan feltételes formázást létre hozni, ahol a táblázat B és C oszlopja összehasonlítja értékeit A oszlop értékeivel és ha azok eltérnek az A oszlop értékeitől, akkor azt piros háttérrel jelzi?
Ezt a formázást meg tudtam oldani egy sor A, B és C celláira úgy, hogy a formázás jelezte, ha kisebb (vagy nagyobb) volt B és C értéke A értékénél, de a kettőt együtt - tehát kisebb és nagyobb - nem. Továbbá nem tudom, hogy hogyan tudom ezt a formázást átvinni egy egész tartományra egyszerűbben; másolással nagyon sokáig tartana ill. az adatok változnának.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Árváltozás+játék DVD: Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő