Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
őstag
Sziasztok,
A segítségetek szeretném kérni, hátha tudjátok mi lehet a megoldás.
Adott egy 8MB-os excel file, nincs benne makró/kép stb, szimpla adatokat és képleteket tartalmaz. alapvetően ~10mp alatt megnyitja a gép. Azonban, amint beállítom a közös használatot rá és mentek, ahogy ezt az excel kéri, majd bezárom és próbálom újranyitni (egyedül, senki más nem nyúl hozzá) betölti ugyanúgy ~10mp alatt a file-t, de utána még 20-30percet számolja közel 100%os prociterheléssel mielőtt hozzá tudnék nyúlni.
miután megnyitotta és leveszem a közös használatot, lementem, újranyitom, ismét 10mp alatt teljesen betölti.
Ezt csinálja a munkahelyi gép (i3570, 16gb, office 2013) és az itthoni (i9600k, 32gb, office 2010) gép is.
Tudjátok esetleg, hogy mi (lehet) pontosan a hiba és hogyan tudnám ezt orvosolni? (néztem a változások követését, gondoltam talán ott lehet a probléma, hogy túl sok van, de az üres, illetve eltávolítottam minden értékkel nem rendelkező, üres sort, de ez utóbbi ha gond lenne, akkor alapból, közös használat nélkül is problémát okozna, ha jól sejtem)
Előre is köszi a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell OptiPlex GX520 SFF,Pentium D 820,512 MB DDR2 félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50