- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
Sziasztok!
Készítettem egy táblázatot, amiben különféle értékeket vezetek (vérnyomás, pulzus, súly). Van egy egyszerű képletem, de nem tudom, hogy tudnám úgy másolni, hogy ne kelljen folyton átírnom.
Az alap cella az N7, ebben van a induló testsúly. Azt szeretném, ha minden nap ebből vonná le az aznap mért testsúlyt. Mutatom :
Az első sorban ez van (hétfő) : =N7-N9
A másodikban ez (kedd) : =N7-N10
A harmadikban ez (szerda) : =N7-N11
A negyedikben ez (csütörtök) : =N7-N12Így szeretném tovább vinni hosszan lefelé, de ha másolom a cellát vagy a képletet, akkor nem tartja meg a forrásnak szánt cellát (az N7-et) , hanem átírja így :
Első sor : =N7-N9
Második sor : =N8-N10
Harmadik sor : =N9-N11
Negyedik sor : =N10-N12Csak próbálkozó vagyok, úgyhogy ha túl láma a kérdés, előre is elnézést kérek! Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50