- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakbarbár
aktív tag
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni. A cégnél ahol dolgozom Excel 2016-ban dolgoznak fel mérési adatokat, majd ezeket kiértékelik és grafikonon megjelenítik. A probléma az, hogy sokáig tart a fájlok megnyitása és mentése, sokszor 30-60 mp is megvan. Maga a file mérete 10-20 MB között változik. C-re ment, SSD-re és gépfüggetlen a dolog.
2 munkafüzet van. Az elsőben a nyers mérési adatok vannak, 30-50.000 sor, 14 oszlop.
A második munkafüzetben a nyers adatokat kiértékelik néhány egyszerű képlettel. Pl A2/100 vagy D3-32768)/100 majd ezeket az értékeket felviszik grafikonokra.
A grafikonok törlésével a mentés/megnyitás ideje lecsökken pár másodpercre.
A dokumentum vizsgálatot lefuttattam, 6 db rejtett objektumot talál, ahogy észrevettem a másodlagos tengelyeket láthatóvá tette a diagramokban. Ezután már csak pár másodpercig tart a mentés, viszont a diagrammok szétestek.
Lehetésges, hogy a sok ábrázolni kíván pont miatt tart ennyi ideig a mentés? Esetleg van-e más ötletetek, mivel lehetne gyorsítani a folyamatot?
Én hülye vagyok az Excelhez, csak mindig engem találnak meg az ilyen feladatokkal mint user supportost.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Overwatch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50