- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kisebb akkuval és lassabb töltéssel jön Európába a Realme 16 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miertvansote
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a következőben:
Tegyük fel, hogy van egy valamilyen szövegem például MC_K|('Szamolas[0]').
Ezt a szöveget mondjuk beírom az A1-es mezőbe, utána rákattintva a jobb alsó sarkot lehúzva azt várnám, hogy a 0-ás számot folyamatosan növeli, de csak azt. tehát MC_K|('Szamolas[1]') aztán MC_K|('Szamolas[2]') és így tovább.
De sajnos nem növeli a számot. Tudna ebben valaki segíteni, hogy érhetem ezt el ?
Illetve lenne még egy dolog. Van néhány decimális számom amit visszakonvertáltam a Char parancs segítségével. De a baj az hogy, amikor visszafejtettem az ascii karaktereket, onnantól fogva nem tudom egyesíteni őket, hogy egy értelmes szót kapjak. Azt meg lehet oldani valahogy, hogy egymás mögé beillesszem őket egy cellába?
Előre is köszönöm segítségeteket.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bioshock 2 Special Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50