- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miertvansote
tag
válasz
Fferi50 #41247 üzenetére
Kösznöm szépen, a második érsz világos.
De sajna az elsőt próbálgatom de sehogy nem működik :S.Bemásoltam az excel amit küldtél de hiába húzom le nem változik a szám.
Ja annyi még hogy számít hogy angol az excel ? Mert az van nekem.
Átírtam a sor row-ra de így sem működik.
Még azért próbálkozom még.
Köszi.
-
Miertvansote
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a következőben:
Tegyük fel, hogy van egy valamilyen szövegem például MC_K|('Szamolas[0]').
Ezt a szöveget mondjuk beírom az A1-es mezőbe, utána rákattintva a jobb alsó sarkot lehúzva azt várnám, hogy a 0-ás számot folyamatosan növeli, de csak azt. tehát MC_K|('Szamolas[1]') aztán MC_K|('Szamolas[2]') és így tovább.
De sajnos nem növeli a számot. Tudna ebben valaki segíteni, hogy érhetem ezt el ?
Illetve lenne még egy dolog. Van néhány decimális számom amit visszakonvertáltam a Char parancs segítségével. De a baj az hogy, amikor visszafejtettem az ascii karaktereket, onnantól fogva nem tudom egyesíteni őket, hogy egy értelmes szót kapjak. Azt meg lehet oldani valahogy, hogy egymás mögé beillesszem őket egy cellába?
Előre is köszönöm segítségeteket.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest