- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oke
senior tag
válasz
Delila_1 #40653 üzenetére
Szia!
Szerettem volna az általad leírtat egy másik excelben is alkalmazni, viszont az alap "Dátum" oszlopom ás kaptafából készült. Az első gondom, hogy nem minden sorban van adat, amiből dátum kinyerhető és ha a 2. sorban pont nincs, akkor nem működik. Így néz ki a dátum oszlop tartalma:
Dátum
0~
1~2019.02.11 11:55:12
0~
-
0~
3~
-
1~2019.02.04 19:13:08Arra gondoltam, hogy leszűröm a "Dátum" oszlopot értelmes adatra:
ActiveSheet.Range("$A:$X").AutoFilter Field:=12, Criteria1:="=*~2*" _
, Operator:=xlAndViszont nem tudom azt megoldani, hogy a szűrt oszlop első értékétől kezdje el kitölteni, ne a 2. sortól.
A formulát már átalakítottam, hogy a ~ jeltől vegye ki az adatokat:
.FormulaR1C1 = "=DATEVALUE(MID(RC[-1],3,10))"
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest