- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alef
csendes tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Értem, köszönöm. Igazából elég lenne annyi, hogy adott cellatartomány - mondjuk: B10
20 - sárga hátterű celláinak tartalmát cserélje le pl. egy "x"-re, onnantól kezdve már "bármit" tudnék vele csinálni. (A KSH a papír alapú kiadványaiban maga a "..." jelet használja a nem közölhető adatokra, de sajnos az elektronikus adatközlésekben ehelyett a sárga hátterű üres cellát használják, nem tudom, miért... :-( )
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

20 - sárga hátterű celláinak tartalmát cserélje le pl. egy "x"-re, onnantól kezdve már "bármit" tudnék vele csinálni. (A KSH a papír alapú kiadványaiban maga a "..." jelet használja a nem közölhető adatokra, de sajnos az elektronikus adatközlésekben ehelyett a sárga hátterű üres cellát használják, nem tudom, miért... :-( )