- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Garmin topik
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
Az a táblázatom már nincs meg amiből a fotót csináltam ide, mert azt csak azért csináltam hogy leellenőrizzem hogy ha én külön kézzel beírom azokat a számokat, amik a táblázatomban vannak akkor is rosszul jön e ki.
Alapból egy pivot táblában jelennek meg ezek a hosszú tizedesek és csak 2 tizedesig jelenítem meg abban, de az érték a checkbox kipipálása után is hosszú.A pivot táblából fkeressel keresek ki értékeket egy másik táblázatba és az fkeres által adott eredmények is sok tizedesjegyűek lesznek.Azokat az értékeket meg 0 tizedesjeggyel formázom így a kerekítéses után már végülis mind1. Nem tragikus csak nem szeretem ha nem értem mi miért van.
Csak fura volt nekem hogy nem tud helyesen összeadni az excel ezért gondoltam rákérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Spórolós topik
- 3D nyomtatás
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest