Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic V2 - origami
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben800
aktív tag
Sziasztok !
Szükségem lenne egy igen nagy segítségre.
Vba-ban csatlakoztam szerverhez és lefuttattam egy lekérdezést ez eddig nagyon jó meg minden, viszont az alábbi dolgot sajnos nem tudtam megoldani.A felhasználók inputot adnak meg egy cellában például 167, addig rendben is van, viszont most úgy szeretnék hogy megadják például az A1 cellába hogy [1,4,5,10,12] és úgy szeretnék hogy az sql fusson le az itt megadott értékekkel, és mindig egymás alá kerüljenek az sql eredmények.
Például Select * from Sales where CountryID = 1/4/5/10/12 stb...Erre valami olyasmit gondoltam ki hogyha lehetséges hogy tömbbe beleteszem az összes értéket ami a ',' jel után található, és ezt a paramétert mindig átadom a lekérdezésemnek, valamint ezt egy for ciklusba bele kellene tenni, és ugye ez a tömb utolsó eleméig futna.
Valaki esetleg tudna segíteni ebben valamilyen formában ??

UI:Arra még sajnos nem jöttem rá hogy hogyan lehetne mindig az utolsó eredmény alá kiírni az új eredményt...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hardcore café
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50