Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy feladat, amit VB-ben szeretnék megoldani, de a szintaktikával küzdök.....feladtam, ezért kérdezek...
Adott egy táblázat, (kb. 300 sor) ami az „A” oszlop szerint van sorba rendezve. Az utolsó oszlop az „L” amiben (egymás után) valahol (ez változó) vannak szövegrészletek, az biztos, hogy az „AAA” szerepel minden sorban. Azt szeretném megcsinálni, hogy ott ahol az „L” oszlopban vannak szövegrészletek legyen kijelölve, és csak az a szakasz legyen újrara sorba rendezve az L oszlop szerint. (csatoltam egy képet)
Függvényekkel, és pár kattintással simán megoldom, mert a HOL.VAN függvény megadja az elejét, és a végét az „L” szakasznak, és utána már csak sorba kell rendezni...de VB-ben nem tudom a függvények szintaktikai szabályait kitalálni....Előre is köszi a segítséget!
g.
u.i.: képek nem sikerültek, talán érthető voltam....
Új hozzászólás Aktív témák
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- SONY LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50