Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • EmberXY

    addikt

    válasz Fferi50 #32662 üzenetére

    Szia!

    Nos, a kód rendben van, a táblázatokat is összébb húztam, így már nem érnek össze, üres sorok sincsenek bennük, viszont ugyanaz a probléma, mint ezelőtt.

    - Amikor a megfelelő hivatkozásról eljutok egy táblázathoz, akkor abban az oszlopában, ahol a hivatkozott cella van, le is megy a soron következő üres cellához, ez rendben is van.
    - Adatot is tudok bevinni, viszont ahogy ellépek a celláról kurzornyíllal, már nem nem enged ugyanabban a sorban maradni, hanem rögtön továbbugrik. A táblázatba 3 adatot kéne bevinnem az új sorba, de így csak egyet enged.

    Nagyjából megpróbáltam kilogikázni, hogy mi lehet a gond. Ugyebár a táblázat folyatosan bővül, ha új adat kerül bele, a jobb alsó sarkán lévő jelzés is lentebb ugrik egy sorral jelezvén, hogy bővült a táblázat.
    Viszont amikor a hivatkozással eljutok a táblázathoz, akkor a soron következő üres cella, ahová ugrik, az akkor még kívül van ezen a sarokjelzésen, és hiába ott lenne a következő sora a táblázatnak, ezt ő akkor még úgy tekinti, hogy táblázaton kívül van, ezért amikor cellát váltok, akkor ugrik a következő táblázatra. Lehetséges, hogy ez a gond, vagy még mindig nálam van valami elrontva? :FF

    Delila_1:Köszönöm, ezt is ki fogom próbálni. :R

    [ Szerkesztve ]

    Up the Irons!

Új hozzászólás Aktív témák