- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Honor 90 - modellalkat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Mittu88 #32179 üzenetére
Szia!
Sajnos csak tippelgetek (mint anno a rabbi a juhoknál
).
Milyen tartalma van annak a fájlnak, amiből megnyitod a másikat? Nem lehet, hogy nagy munkalap aktív éppen benne?
(Nekem volt olyan problémám régebben, hogy diagram makrós beszúrásánál nem adta hozzá a címet meg még egy-két dolgot makró futáskor, ha lépésenként futtattam, akkor viszont nem jött elő a hiba... Hosszú idő után az derült ki, hogy egy nagyon sok adatot tartalmazó munkalap után próbáltam beszúrni a diagramot és ez vitte "tévútra" a folyamatos futású makrót - valami miatt az aktív munkalapról akart adatot rakni a diagramba beszúráskor. Amint egy kis adattartalmú munkalap volt aktív, ez a probléma megszűnt.!)Nem tudom, hogy munkafüzet nyitáskor ilyen okozhat-e problémát.
Talán meg kellene próbálni egy teljesen üres, csak a makrókat (+ egy munkalap) tartalmazó munkafüzettel futtatni.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SUSE Linux
- E-roller topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest