Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Egy perselybe gyűjtögetek aprót, és úgy gondoltam, hogy egy táblázatban logolom hogy mikor és mennyit tettem bele. Az A oszlopban a dátumot írom le, a B oszlopban az eurot, a C oszlopban a forintot, a 2. és a 3. oszlopban minden mezőben csak egy szám van (kivéve az első mezőt, oda az EUR és a HUF vannak írva). Hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy az EUR (B) oszlop összege az F3 mezőbe kerüljön mindig automatikusan, a HUF (C) oszlop összege pedig az F4-be? Ne kelljen vele semmit csinálni, csak ha például az EUR oszlopba írok egy számot egy új mezőbe, akkor mindig számolja újra az összeget, és jelenítse meg az F3-ban. Próbáltam valahogy kiguglizni, de nem tudtam hogy keressek rá. Előre is köszönöm a segítséget

2013-as, magyar nyelvű Excel verzió
Szerk: itt egy kép, hátha ez segít
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- A TÖKÉLETES Gamer egér! Nem csak gémereknek!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50