- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsabee
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mert sajnos nagyon el vagyok veszve az excelben, minden kérdésemre 20 percet keresgélek, de ezt még googleban sem tudom, hogy keressem. Remélem nektek ez rutinból megy

Bocs, ha a szakszavakat nem tudom, megpróbálom érthetően megírni saját szavaimmal. Ha nem világos akkor
csak bátran kérdezzetek
excel 2013 magyar verzió
Szeretnék egy olyan táblázatot csinálni ahol színeket és számokat valamint háttérszínt egymáshoz tudok rendelni és ezt automatikusan tenné, ahogy beírom a számot olyan háttérszínnel/számnak a színével fog megjelenni mint amit hozzárendeltem.
Például: szeretném ha a 86-os szám minden esetben amikor beírom zöld háttér és piros számmal jelenjen meg a 93-as pedig piros háttérrel sárgán, mindezt automatikus felismerje és így tovább az általam beállított számokhoz párosítsa a számok és hátterek színeit.
Egy másik (nem annyira fontos kérdés) a sorok sorszámát szeretném megváltoztatni egy ismétlődő rendszerre pl: 1 2 3 4 5 6 7 üres sor 1 2 3 4 5 6 7 üres sor...
Előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iiyama G-Master GB3271QSU 31.5 QHD IPS 165Hz 1ms 400nit Samsung panel G-Sync Vsync 1év Alza Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50