- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- iPhone topik
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsabee
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mert sajnos nagyon el vagyok veszve az excelben, minden kérdésemre 20 percet keresgélek, de ezt még googleban sem tudom, hogy keressem. Remélem nektek ez rutinból megy

Bocs, ha a szakszavakat nem tudom, megpróbálom érthetően megírni saját szavaimmal. Ha nem világos akkor
csak bátran kérdezzetek
excel 2013 magyar verzió
Szeretnék egy olyan táblázatot csinálni ahol színeket és számokat valamint háttérszínt egymáshoz tudok rendelni és ezt automatikusan tenné, ahogy beírom a számot olyan háttérszínnel/számnak a színével fog megjelenni mint amit hozzárendeltem.
Például: szeretném ha a 86-os szám minden esetben amikor beírom zöld háttér és piros számmal jelenjen meg a 93-as pedig piros háttérrel sárgán, mindezt automatikus felismerje és így tovább az általam beállított számokhoz párosítsa a számok és hátterek színeit.
Egy másik (nem annyira fontos kérdés) a sorok sorszámát szeretném megváltoztatni egy ismétlődő rendszerre pl: 1 2 3 4 5 6 7 üres sor 1 2 3 4 5 6 7 üres sor...
Előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Filmvilág
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50