- Garmin topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Ezt megint emésztenem kell
No, akkor a te képeden keresztül leírom, mit csináltam, és mi az, ami (ismét
) nem teljesen tiszta...A jellegek szerint megcsináltam a táblázatot, és az egyes jellegek listáit az Adatok - Listák - Lista létrehozása ponttal. A Jelleg listát is megcsináltam, vagyis a te ábrád alapján kijelöltem a 11-es sor elemeit, és a Név mezőben elneveztem Jellegnek.
Leginkább az utolsó bekezdéseddel van problémám. Ugyanis azt írtad, hogy "Ezután a B57 hez teszel egy érvényesítési listát! a lista a jelleg nevű lesz!" Nos, ezt azért nem tudom, mert a kérdéses cellában maga a Jelleg van megjelenítve, ami az összesítő lap celláira hivatkozik...
És a következő mondatodat sem értem: "és az érvényesítés cellához pedig a következő listát kell tenni aminek a forrásához az indirekt fgv. használod (segítség a képen van) =INDIREKT(B57) nálad". hogy ha jól értem, ez az indirekt függvény hozná az adott jelleg elemeit? Vagy hogy van?
Megkavarodtam...nem egyszerű kenyér ez az excel

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
No, akkor a te képeden keresztül leírom, mit csináltam, és mi az, ami (ismét 
Fferi50