Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy makró megírásához. Adott egy lista. Ez tartalmaz több karakterkódot (ez most mindegy mi, pl. "ABC", "CAB", "CBA" hasonlók...), és ezekhez tartozik egy másik kód (ez most mindegy mi, pl "1234", "9876", "1243" hasonlók... de nem integer, mert pont is van benne, csak az egyszerűség kedvéért adtam meg így).
Így lesz egy olyan listám ami pl. így néz ki:
ABC 1234 5
ABC 1234 6
ABC 4321 2
ABC 4321 2
CBA 1234 1
CBA 1234 5
stb...
Na most az azonos "ABC"-k azonos kódjai mellett van egy szám (aláhúztam) ezeket szeretném összeadni.
Vagyis ABC 1234 esetén azt adja vissza nekem hogy:
ABC 1234 11
ABC 4321 esetén azt hogy:
ABC 4321 4
És így tovább, mint egy pivot, csak aztán nekem még mahinálnom kell az adatokkal és 100x egyszerűbb lenne ha egy makró adná ezt vissza nekem.Hú, érthető ez így? :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50