Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
bugizozi #11756 üzenetére
De persze, azt már meg is csináltam hogy rákattintani sem enged.
Csak azért szeretném webről elérhetővé tenni, hogy ott tudjam még javítgatni-frissítgetni, és ne kelljen belőle mindig új verziót küldeni az illetékeseknek. Meg az sem lenne baj, ha sima böngészővel lehetne használni, és nem kéne hozzá Office, mint ahogy pl. GoogleDocs-ba is meg van oldva.
Bár lehet akkor eljátszok még azzal, csak elsőre elég fapadosnak tűnt.(#11757) perfag
Tekintve, hogy nem vagyok programozó nem hiszem, hogy különösebben komoly vagy értékes programot hoztam volna össze, csak nem szeretném viszont látni olyanoktól akinek nem adtam oda, vagy hogy bárki a sajátjaként mutassa be.
A képlet védelem mint írtam már összejött, csak jó lenne még valami olyan felület, ahol átlag ismeretekkel rendelkező felhasználók nem tudják letölteni, csak használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- VPN topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest