- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
szabi__memo #5179 üzenetére
Jah, de ez eddig is így volt szimultán fejlesztettek egy új Simple appot, miközben a régit is megtartották. Most a régiből lett a Classic az új meg lett a sima Simple, mint ahogy van vagy 3 működő netbankjuk meg mobilbankjuk is
De jó hogy nem vagyok OTP-s -
tomp
félisten
válasz
szabi__memo #5179 üzenetére
Simple....itt kell lenned, hogy elhidd.
-
zsola400
senior tag
válasz
szabi__memo #5161 üzenetére
Szerintem használható marad, nekem free csomagom volt/van és használható mind az 5 bent maradt kártya, csak új kártyát nem tudsz hozzá adni vagy ha valamelyik lejár nem tudod frissíteni.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
szabi__memo #4948 üzenetére
Engedd el
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
szabi__memo #4946 üzenetére
Nem értek vele egyet, de legyen
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
szabi__memo #4944 üzenetére
A Google Pay egy Androidba épített rendszerszintű alkalmazás, ezáltal gyorsabb, stabilabb és biztonságosabb mint bármilyen másik banki alkalmazás.
Viszont ha valami hiba lesz a Google Szolgáltatásokban, akkor a Google Pay sem fog működni, banki appok alkalmazásai meg a GMS-től függetlenül működnek.Nekem mondjuk a GránitPay gyorsaságával sosem volt bajom, pedig sokáig használtam.
Biztonság terén is lennének fenntartásaim. A legtöbb banki app nem megy rootolt telefonon, még Magisk Hidder-rel sem, a GooglePay meg sok esetben megoldható, hogy működjön. How to Use Google Pay on Rooted Phones | Pass SafetyNet (teamandroid.com)
Itt a biztonság kérdés meg is lett válaszolva. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
szabi__memo #4941 üzenetére
Miben jobb, ha csak érintésmentes fizetést hasznàlja valaki?
Én használtam GránitPay-t, sosem volt vele baj.
-
ztoldy
senior tag
válasz
szabi__memo #4932 üzenetére
Igen, én is azért kerestem csak rá, mert már érdekelt, hogy mikor lesz végre Gránitnál is és semmit nem írtak még erről. Hozzá tudtam adni a Gránit kártyát a GPay-hez!
@stickermajom: volt így a Gránittal is tavaly talán, hogy egy rövid ideig egyszerűen nem lehetett mobillal fizetni. Több bejelentés után megoldották egy frissítéssel. Érdemes írni a banknak.
-
kristoof92
tag
válasz
szabi__memo #4911 üzenetére
Az az érdekes, hogy jön egy SMS az Erstétől, hogy sikeresen kezdeményeztem a hozzáadást, de a verification code nincs az smsükben
-
kristoof92
tag
válasz
szabi__memo #4892 üzenetére
Gyanítom a Googlehöz igazodik, a HQ nyugati parti idejéhez.
-
István89
tag
válasz
szabi__memo #4892 üzenetére
Érdekes, hogy a CIB se kapkodta el, második negyedévből, majdnem harmadik negyedév vége lett. Kíváncsi lennék, hogy mi tartott ennyi ideig.
Google oldalán még most sincs kint a CIB bank, de pl a héten az Icard is bekerült a listába. Lassan az összes fintech jelen lesz a kártyáival.
Remélem idén még 1-2 bank csatlakozik Gpay táborhoz, de félő, hogy most megint hónapokig nem történik semmi ezen a téren. Pl. Gránit, Unicredit, Magnet. Ebből Gránit jelezte, hogy lesz majd, az utóbbi kettő pedig "tervezés alatt" vannak.
-
kristoof92
tag
válasz
szabi__memo #4871 üzenetére
Hát nem.
Arról volt szó hogy idén, szóval akkor dec. 31. lesz. -
kristoof92
tag
válasz
szabi__memo #4867 üzenetére
A CIB-es időzítés nem véletlen, október 7-8. Fintechshow 5.0, a Googletől is lesz előadó (Head of Google Payments Partnership for the CEE Region).
Az Erste is talán élesíti, ők is szponzorai a Fintechshownak + ma éjjel is lesz leállással járó karbantartás. -
norrberth
addikt
válasz
szabi__memo #4838 üzenetére
-
kristoof92
tag
válasz
szabi__memo #4835 üzenetére
Januárban a George volt a spájzban, a GPayt év közepére mondta.
-
Kbali
nagyúr
válasz
szabi__memo #4835 üzenetére
Ami késik, nem múlik. Türelem elvtársak
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
szabi__memo #4828 üzenetére
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
szabi__memo #4823 üzenetére
Amúgy elég vicces... -
st6969
őstag
válasz
szabi__memo #4799 üzenetére
Na, akkor itt az ideje óra után nézni
Erre vártam
Köszi az infót -
dzsordzs69
senior tag
válasz
szabi__memo #4801 üzenetére
Mondjuk én nem tapasztaltam, hogy random fos, semmi bajom vele. Esetleg valami érdemi válasz? A szapuláson kívül?
-
válasz
szabi__memo #4796 üzenetére
Valóban, de itt már friss adatokat írnak a résztvevő bankokról!
-
Kbali
nagyúr
válasz
szabi__memo #4793 üzenetére
Még csak félsiker, mert ha a bankod nem támogatja, akkor hiába....
-
István89
tag
válasz
szabi__memo #4791 üzenetére
Google Pay topikban raktak be képet, de én is tudtam már frissíteni play áruházból, eddig nem ment, mert az volt kiírva, hogy ebben a régióban nem elérhető az alkalmazás
-
kristoof92
tag
válasz
szabi__memo #4768 üzenetére
Fintechzoneos interjúban januárban azt írták, hogy "előreláthatóan az év közepe táján indul el"
-
kristoof92
tag
válasz
szabi__memo #4766 üzenetére
Egy újabb promó anyagban ezt írták:
"Hamarosan...
Még idén bővül a George App az állandó megbízások és az átutalási sablonok kezelésével, és érkezik majd az integrált Google Pay is."
A MobilePay véleményeknél meg augusztus 24-én azt írták, hogy várhatóan idén megjelenik -
ACE-
addikt
válasz
szabi__memo #4763 üzenetére
Hát nem tudom ez a "PayrNet" bank mennyire ismert nálunk... vagy arra gondolsz hogy ez fogja beindítani a magyar terjedést?
-
ACE-
addikt
válasz
szabi__memo #4629 üzenetére
Nem azért, de a 2. negyedévbe a június is beletartozik...
-
ztoldy
senior tag
válasz
szabi__memo #4629 üzenetére
Én Ersteről nyár végét ősz elejét olvastam.
-
válasz
szabi__memo #4544 üzenetére
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #4509 üzenetére
Ez igaz is, de na... azért tudjuk a bankokról, hogy a pénz érdekli őket csak😀 .... nem vagyunk azért teljesen hülyék ...,érdekes ha a webes vásárlás 2-3faktoros visszaigazolást kifogásolják akkor az elmúlt fél évben miért került bele külön a curve mint kivétel az erste Max hitelkártya vásárlási visszatérítés szabályzatába??? Vagyis hogy nem garantálják hogy jár után bármi is... pedig hát kártyás vásárlási tranzakció amire jár az 1%...a4% kimaxolásarol még nem is beszélve ..,
én sose trükköztem a curve-al mert megbízhatatlannak tartom, de a bank félti azt az k*rv* 1%-os visszatérítést és ellentámadásba lendült .... csak nehogy elrobogjon mellette a21.század...
Mondjuk nekem már vagy kb 70eft teritett vissza az erste, gondolom szentségelnek is hogy van max hitelkartyam.😃 -
törölt tag
válasz
szabi__memo #4507 üzenetére
Szerintem a max hitelkártya miatt
-
István89
tag
válasz
szabi__memo #4504 üzenetére
Nálam továbbra se érhető el a play áruházban. George-nak nem hiszem, hogy közel lenne hozzá, mivel csak nyáron vezetik be a Google Pay-t.
-
slice14
veterán
válasz
szabi__memo #4504 üzenetére
Mármint a Google Play frissítések között? Nálam tavaly február óta onnan frissül.
Amúgy nálam is ma frissült. -
lord.lakli
őstag
válasz
szabi__memo #4409 üzenetére
Teljesen igazad van. Az összes olyan szolgáltatás ami nem érhető el ide haza valójában az itteni cégek miatt nincs. A mocskok eladják jó pénzért az új autóban is az android auto megoldást és közben a szemetek gátolják a google-t, hogy itthon használni lehessen azt, amiért fizettél. Mióta ismered gpay-t és az egész témát?
-
lord.lakli
őstag
válasz
szabi__memo #4406 üzenetére
Ez is azt mutatja, hogy a cégen is sok múlik, hogy ő akar-e jönni. Akar-e egy újabb adag support problémát.
-
lord.lakli
őstag
válasz
szabi__memo #4400 üzenetére
Valamicske azért csak van.
Nézegetve a magyar közlönyt azért csak találok benne jogszabályokat is. Sőt mintha EU-ban több féle "szint" lenne.
Szerinted miért nincs kis hazánkban android auto hivatalosan? Csak kell valakinek a szándéka hozzá. Nézd meg Eu-n belül mely országokban elérhető egyáltalán. -
lord.lakli
őstag
válasz
szabi__memo #4393 üzenetére
Google 2011-ben kezdte ezt az egészet. Én még rootolt Nexus S-el fizettem Google által adott ajándék 10$-ral ide haza, amikor még semmi sem létezett. Szerinted miért nem volt eddig Eu-ban vagy itthon? Miért nem volt elérhető Netflix itthon vagy miért nincs Disney+ még mindig?
Azért mert a cég dönt a piacnyitás üteméről, sorrendjéről és ha ez mind nem elég, akkor meg kell felelnie a helyi jogszabályoknak is. Nyitás csak erőforrás kérdése, de helyi jogszabályoknak megfelelés már kicsit bonyolultabb. -
Kbali
nagyúr
válasz
szabi__memo #4393 üzenetére
Ezek nem magyar Fintech cégek. Hanem nemzetköziek és azt engedték meg nekik, hogy ithhon is nyújthassák a szolgáltatást - nagy-nagy különbség.
-
Kbali
nagyúr
válasz
szabi__memo #4389 üzenetére
Sokadszor írom le ebben a topikban: a bankok szerették volna, ugyanúgy, ahogy az ApplePay-t is -> de mind az Apple, mind a Google maga válogatja meg, hogy melyik piacra mikor és milyen szolgáltatásokkal lép be - és amikor belép, akkor fog válogatni a jelentkező bankok közül.
-
viktorhu
veterán
válasz
szabi__memo #4384 üzenetére
A másik opció az lett volna, hogy várunk pár évet a mobilfizetésre, annak nem igazán örültem volna.
Szerk: és butaság lett volna nem kihasználni a lehetőséget, hogy a Mastercard kijött a saját megoldásával.
-
viktorhu
veterán
válasz
szabi__memo #4382 üzenetére
Mert itt voltak az nfc-s telefonok, és kellett valamilyen mobilfizetési megoldás rájuk, GPay meg nem volt Magyarországon.
-
ACE-
addikt
válasz
szabi__memo #4269 üzenetére
-
ACE-
addikt
válasz
szabi__memo #4259 üzenetére
Igazad van a Google Pay 4.2 az sokkal jobb... pont 3 tizeddel...
-
ACE-
addikt
válasz
szabi__memo #4257 üzenetére
Működik? Működik. Így semmi értelme tovább fejleszteni, vagy a Google-el megegyezni. Az emberek 99%-ának az is tökéletes...
-
ACE-
addikt
válasz
szabi__memo #4255 üzenetére
Én használom mindkettőt, nem észlelek semmi különbséget.
-
Lionking01
tag
válasz
szabi__memo #4199 üzenetére
Meg se próbáld Root-olni, mert a banki alkamazásokat rögtön nem fogod tudni használni, mert mindegyik, legalábbis, amit én használok ellenőrzi, hogy root van-e, vagy sem, mert ha van, akkor meg sem lehet nyitni, nem, hogy fizetni.
-
nutfile
aktív tag
válasz
szabi__memo #4195 üzenetére
egyszerűen nem éri meg nekik. fabrikálnak egy appot, ami a tömegeknek jó és még mindig olcsóbb, mint folyamatos sápot fizetni a Google-nek
az, hogy néhányan mást szeretnénk, nem érdekli őket, mert nem kifizetődő. ennyi. -
nutfile
aktív tag
válasz
szabi__memo #4177 üzenetére
gyakorlatilag "csak" fagyasztja a rendszer az app-ot.
tasker-rel, vagy hasonló progival megoldható, hogy minden képernyő feloldáskor olvassza ki a GPay appot (adatok megmaradnak benne), így az továbbra is elérhető bármikor, csak parancsikont nem tudsz kirakni, mert az is eltűnik minden fagyasztáskor.
én (rootolt telón) így használom évek óta (pár hónapig nem volt rá szükség). -
goldister
tag
válasz
szabi__memo #4179 üzenetére
Nekem is letiltotta, de a beállítosokban ott van, így simán tudok fizetni.
Neked ott nincs? -
István89
tag
válasz
szabi__memo #4175 üzenetére
Ha böngészőből megnyitod a play áruházat, akkor ott újra tudod engedélyezni a pay appot egy ideig, de a Google nyilatkozta tegnap, hogy a Google Pay alkalmazás nem lesz nálunk elérhető, de ettől függetlenül menni fog a mobilos fizetés.
-
Criminal017
őstag
válasz
szabi__memo #4140 üzenetére
Igen.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
szabi__memo #4136 üzenetére
Így lenne lottó ötösöm.
Mondjuk nem volt nehéz kitalálni merre tart -
Sinu
senior tag
válasz
szabi__memo #4094 üzenetére
Azt már kibirom :)
Telefonon működik amúgy rendesen, de órára nagyon macerás -
kammler
senior tag
válasz
szabi__memo #4073 üzenetére
A revo eddig nem akart nekem felmenni gpaybe. Mindig visszadobta. másnak meg a curve. Ahogy hallottam elég hektikus volt, hogy kinek lett jó kinek nem. De most már hasítunk. Elvileg.
-
ACE-
addikt
válasz
szabi__memo #4020 üzenetére
A paypass-nál nincs szükség bejelentkezésre, de a mobil app-ba valóban lassú a bejelentkezés...
-
tomp
félisten
válasz
szabi__memo #3983 üzenetére
Oké de a köznyelvben az RFID és az NFC 2 külön dolog.
Ezért se kompatibilis a 2 egymással.
Ezért sem tudod az RFID-s kaputelefon bilétát beolvasni telefonnal. Vagy a céges belépő kártyát sem tudom beolvasni telefonnal. Nem is érzékeli.
Ellenben a bankkártyát odarakva, csippan a telefon. -
tomp
félisten
válasz
szabi__memo #3981 üzenetére
Persze csak más frekvencián működik...
-
emeritus
tag
válasz
szabi__memo #3961 üzenetére
Bár a kérdés G/A/bank akadémikus, szerintem a bankok (és talán ügyfeleik) távlati érdeke, hogy a legkevesebb közreműködő legyen a kapcsolatban, mivel minden szereplő pénzbe kerül, és ezt az ügyfél fizeti meg. Azért fejlesztenek potens bankok saját megoldásokat, hogy harmadik feleket - akár kártyatársaságokat is - gyengítsenek, esetleg távlatban kikerüljenek.
-
Kbali
nagyúr
válasz
szabi__memo #3958 üzenetére
Elsősorban a G vagy az A lépése kell (a bankok sorbanállnak náluk, alapvetően nem rajtuk múlik). Csak szerintem a G most elég nagy teret veszt, főleg nálunk, hogy nem lépett időben.
-
Kbali
nagyúr
válasz
szabi__memo #3953 üzenetére
Megerősíteni tudom: nem a bankok gátolják, mind az Apple, mind a Google maga választja, kivel működik együtt
-
tomp
félisten
válasz
szabi__memo #3854 üzenetére
Nálam már frissült. 3.27.0 a "stabil"
-
tomp
félisten
válasz
szabi__memo #3852 üzenetére
Gondolom ez is a telefon hibája, hogy a béta jól ment de a stabil lassú ugye?
Törlöm az app adatait, hátha. Simple-nél kell a csillagok optimális együttállása is.
Még nem adom fel mert a béta alatt mutatott teljesítménye nagyon tetszett! -
emeritus
tag
válasz
szabi__memo #3803 üzenetére
A Google saját telefonjain (Nexus) mindig fenn van a GPay: maga felé (is) hajlik a keze.
-
st6969
őstag
válasz
szabi__memo #3800 üzenetére
Naná...ott van az aláírásában is
-
Becenick
tag
válasz
szabi__memo #3670 üzenetére
Nagy a sansz rá.
-
tomp
félisten
válasz
szabi__memo #3670 üzenetére
We are working on launching Google Pay App in almost every possible region. Trust me! We have got many requests from Hungary users regarding the Google Pay app launch, and the same information has shared with our internal team. They are working on it.
"Dolgoznak" rajta... Ja... -
tomp
félisten
válasz
szabi__memo #3668 üzenetére
"Nem értem mit csinálnak"
kb semmit...Kedvencem:
I will take this as an opportunity to get this to the notice of higher level. There have been instances where the user's queries did help us make changes in our products, and your suggestions help us to improve our products, and we are always grateful to receive ideas and requests. I will personally notify my product experts on this so that they speed up the process of launching the features sooner. Thank you for helping us enhance Google Pay services for everyone.
Itt lehet nekik írni! -
lord.lakli
őstag
válasz
szabi__memo #3504 üzenetére
Sajnos rosszul tudod. A legjobb bizonyíték az android auto. Nézd meg, hogy milyen autókon fut és az app mely országokban telepíthető fel.
-
Kbali
nagyúr
válasz
szabi__memo #3496 üzenetére
Azért, mert mind az Apple, mind a Google saját maga dönti el, melyik piacra akar belépni a fizetési szolgáltatásaival, hol indítja el azokat és mely bankokkal először. És néha teljesen érthetetlen választásaik vannak (lásd Ukrajna). Vagy azt, hogy mondjuk a K&H anyabankjának ír testvérében már évek óta volt ApplePay, más testvérnél viszont nem (még Belgiumban sem).
-
Kbali
nagyúr
válasz
szabi__memo #3486 üzenetére
Hányszor leírtam már ebben a fórumban, hogy nem, nem a bankokon múlik, mikor lesz náluk applepay vagy gpay. Mindkettő azért jó (jobb), mint a bármilyen más app, mert rendszerszinten férnek hozzá a fizetési modulhoz, míg az összes külső az csak API-n keresztül. Az Apple-t majd most fogják jól megfingatni, mert nem engedi másnak fizetésre meghívni az NFC modult (mondjuk azok az alkalmazások pont olyanok lennének, mint a mostani droidosok).
-
G-Bali
senior tag
válasz
szabi__memo #3480 üzenetére
Ez min ok, de szálljunk le a földre és most ami van ,melyik a jó bank ,mert mindenki fikáz mindent!
-
G-Bali
senior tag
válasz
szabi__memo #3478 üzenetére
Akkor mi lenne a "JÓ"?
-
nyirzoz
aktív tag
válasz
szabi__memo #3474 üzenetére
Ha nem próbáltak még GPay-t, akkor akár használhatónak is érezhetik.
-
tomp
félisten
válasz
szabi__memo #3394 üzenetére
Ahhoz képest a OnePlus faragta a rendszert a Simple-höz, hogy működjön normálisan. De amúgy elég ha az ember beleolvas a véleményekbe. Sok embernek nem megy. A leggyakoribb hiba a Token letöltési hiba és így ki lehet adni az appot.
-
tomp
félisten
válasz
szabi__memo #3240 üzenetére
Jó oké de az OTP-nek a Simple a hivatalos mobilfizetési alkalmazása.
hhgygy
Igen azzal nekem sincsen semmi gondom. Tökéletesen megy. De a Simple mintha egy diák fejlesztené szabadidőben hobbiból... -
tomp
félisten
válasz
szabi__memo #3238 üzenetére
Simple meg havonta 3-4x frissül de minek? Mit takar az a "Hibajavítások" leírás mikor ugyan úgy bugos marad? Vagy az a hibajavítás, hogy a verziószámot átírják? Oké.
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #3130 üzenetére
Főleg mikor 5-en kérnek egymás után... min 20 perc késes
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #3128 üzenetére
igen maximálisan egyetértek.... valószínűleg most kapták parancsba a "főnöktől".... csak azt nem értem hogy ha a főnöknek nem jut eszébe parancsba adni akkor sosem készül el?! hogy van ez?! na engem ez háborít fel..... csak körbe kell nézni a világban és a gyógyósnak is leesik nagyon le vagyunk maradva nem csak az elektronikus fizetés terén...
egy világjárvány kell ahhoz hogy a buszsofőrök végre arra koncentrálhatnak ami valójában a feladatuk .... vezetnek biztonságosan... ennyi ... nem volt egészséges állapot amit eddig csinálniuk kellett.
görögországban külön kaller van a buszokon és a busz elindul időben nem a sofőr pöcsöl mindin utas jegyével... hiszen ő a sofőr nem jegyárusító pénztáros.... -
ACE-
addikt
válasz
szabi__memo #3126 üzenetére
Nem tudom hány millióba kerül, de én örülök hogy van... feltehetően nem egy hét alatt csinálták meg, hanem csak átültették más rendszerekbe a már meglévőt. Ha mindez 100milliókba került (nincs róla információm) akkor jogos a felháborodás, ettől még legalább van... a csilliárdos kihasználatlan foci arénák jobban zavarnak...
-
ACE-
addikt
válasz
szabi__memo #3122 üzenetére
Jellemző tipikus magyar hozzáállás, ha valami fejlődik, akkor miért csak most, és miért ennyiből, ha meg nem, akkor meg miért nem foglalkoznak ezzel...
-
ACE-
addikt
válasz
szabi__memo #3036 üzenetére
Igen, műkszik két telefonon is, olyan lett így mint a GPay.
-
tomp
félisten
válasz
szabi__memo #3033 üzenetére
Szerintem magyarországon csak nálam jelent meg a magyar fiókban a GPay...
-
Nite
őstag
válasz
szabi__memo #3027 üzenetére
de amugy, az a gondom, hogy UK BIN-es kártyát elfogad a magyar címmel rendelkező GPay-em is
nektek meg a magyar BIN-es kártyát simán megeszi mindenféle google account
-
Nite
őstag
válasz
szabi__memo #3024 üzenetére
es ha regisztralok egy google account-ot UK VPN-en keresztul?
-
Kbali
nagyúr
válasz
szabi__memo #2910 üzenetére
Az első hazai mobilfizetési/mobiltárca projekt hány éve is volt? Csak a technológia kiválasztást cseszték el (szerintem). Nem tudsz elérni úgy ügyfeleket, hogy SIM-et kell cserélni.
-
Kbali
nagyúr
válasz
szabi__memo #2908 üzenetére
Ugye milyen hihetetlen? Pedig igaz.
-
Kbali
nagyúr
válasz
szabi__memo #2905 üzenetére
Pontosabban nincs olyan bank, akivel a Google leszerződött volna. Emlékeim szerint az ApplePay legalább 1, de inkább két évvel azután jelent meg itthon, hogy a bankok elkezdték volna szeretni csinálni. Elsősorban nem a hazai bankokon múlt.
-
viktorhu
veterán
válasz
szabi__memo #2883 üzenetére
Azokban az országokban, ahol a Google Pay elérhető. Ahol nem elérhető, ott hiába akarná.
-
viktorhu
veterán
válasz
szabi__memo #2880 üzenetére
Még mindig nem sok értelmét látom a szerződés nélküli használat felvetésének. Ukrajnában elérhető a Google Pay, így szerződött velük az OTP, ahogy lehetett. Nálunk nincs ilyen lehetősége egyelőre.
-
viktorhu
veterán
válasz
szabi__memo #2876 üzenetére
Miért lenne szerződés nélkül?
-
viktorhu
veterán
válasz
szabi__memo #2864 üzenetére
Így van. Azokon a piacokon, ahol már van Google Pay, az OTP használja is, de ahol nincsen, ott nem tudja.
-
Nite
őstag
válasz
inkabb az OTP es a tobbi magyar bank nem akar a Google Pay-el szerzodni
-
Kbali
nagyúr
válasz
Pl. igen képzeld, van ilyen.
-
Kbali
nagyúr
válasz
szabi__memo #2854 üzenetére
Ne haragudjatok, de fogalmatok sincs pénzügyi szoftverek fejlesztéséről igaz? Meg higy egy Apple vagy Google kivel hajlandó szerződni...
-
tomp
félisten
válasz
szabi__memo #2854 üzenetére
Pontosan! Miért nem lehetett már eleve a Pay-t behozni? Ja az nem éri meg? Miért ez igen? Nem bugos a Simple hanem a Simple maga a bug.
-
Nite
őstag
válasz
szabi__memo #2822 üzenetére
-
tomp
félisten
válasz
szabi__memo #2780 üzenetére
Nyilván először is akarat kell hozzá...
Remélem idén nyáron kukázzák a Simple Mobilpay-t mert eléggé fapados...
Amúgy a Simple is válaszolt. Vizsgálják miként lehetne javítani az android 10-es hibát...
Én tudom. Tartalmazza az a bugfix a Google Pay-t.st6969
Én terminálnál mindig TW-os Pay-el fizetek. Najó 3 helyszínen nem mivel ott a Curve visszaad 1%-ot.De a Curve mögé is a TW van beállítva. Így a magyar bankkártyámmal szinte semmi forgalmam nincs.
Már csak az NFC-s OTP-s ATM-et kellene megoldania a Transferwise-nak. Ha minden igaz régi BIN list van a gépeken és ez okozza a gondot. Remélem elküldik a frissítési kérelmet az OTP felé. Ami biztos, hogy a hibám már a kártyás fejlesztési csoportnál van. -
tomp
félisten
válasz
szabi__memo #2778 üzenetére
Na igen...
Semmit sem csinálnak és felveszik a vastag fizetést...
Ne vizsgálják hanem vezessék be. A Simple Mobilpay-t meg kukázzák. Úgyis annyit ér...
Simple-t érintve a saját NFC-s ATM-hez csak kp felvétel és egyenleg lekérés...
Pay mögé berakott Revolut és Curve kártyával a pénz befizetésen kívül MINDEN megy.
Oké van a banknak saját mobilfizetési megoldása de tipikusan fapados...
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest