- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Becenick
tag
válasz SpongyaBob #3935 üzenetére
Így igaz. A számlával / csomaggal nekem sincs problémám, valahol a korlátozott felhasználás miatt is. De elég sok ügyfél panaszkodik a szolgáltatásokra.
Ha én mobillal fizethetnék, akkor sok panaszra nem lenne okom. Viszont ez ma már valahol elvárható lenne. Én csak azt nem értem, hogy nem tartanak tőle, hogy az ügyfelek egy nagy része "elvándorol", ha nem tartják a lépést?! -
Becenick
tag
válasz SpongyaBob #3920 üzenetére
Komolyan felháborító. Az a legrosszabb, hogy én pont a Rajfi / Uni párost használom.
Nyilván ez a kettő sz@rik leginkább az ügyfél igényekre. -
Becenick
tag
Igazad van. Én kérek elnézést, de mondjuk a kisbetűsnél is azt vésik, hogy 2021-ig...
Persze ha használja az ember, akkor már feledésbe fog merülni ez a kitűzött dátum.
Az egyenlegből visszavezetésre nem vonatkozik, de mondjuk az nem is lényeg.
Viszont ez a megoldás sem az, hogy a meglévő kártyámat használgatom, hanem feltöltök egy egyenleget, amit majd csekkolgathatok, hogy van e rajta elegendő összeg a vásárlásaimhoz. -
Becenick
tag
válasz szabi__memo #3670 üzenetére
Nagy a sansz rá.
-
Becenick
tag
Türelem az van. Már túlzottan is. Néhány havonta rákattanok a témára, aztán amikor látom, hogy nem jutott előrébb azóta se az egész, akkor megpróbálom elfelejteni. De azért már zavaró.
Nem vagyok nagy alma párti, de kíváncsi lennék, hogy ebben van e valami politika is, hogy Rafinál pl Apple Pay az van....
Lehet tényleg jó megoldás valami lerobbant almát venni kizárólag ilyen célra ? -
Becenick
tag
Tehát regisztrálgatni kell stb. Másképp nem megy.
Fórumokban olvasgattam pont a Curve-el kapcsolatban, hogy van mikor a terminál elutasítja a vásárlást, de a számlát megterheli. Aztán lehet hívogatni a supportot.
Nem értem miért ennyire gyerekcipőben jár ez az egész.[ Szerkesztve ]
-
Becenick
tag
Üdv!
A kérdésem nem trollkodás lesz, mielőtt még azt hinné valaki.
Mi a jó a Simpleben?! Azokon kívül, akiknek eleve otp-s számlájuk van. Nekem baromira nem tetszik az elv, hogy fizessek azért, hogy fizethessek. Gondolok itt a havi zárlati díjra, a feltöltés díjára stb stb....
Ezekre van valami okosság vagy másképp használják?
Vagy esetleg van olyan egyszerű megoldás, amivel nem kell 2 helyen regisztrálni meg számlákat nyitogatni és működne a mobilos nfc fizetés?
Jelenleg számlakondik miatt a Rafinál és az Unicreditnél van számlám, de valahogy egyik sem kíván felzárkózni ilyen téren a világhoz. Már lassan a hazai legkisebb pénzügyi szolgáltatók is rendelkezni fognak ezzel a lehetőséggel. Itt még mindig toporgás van.
Várható bármi? Vagy van valami okosság, amivel ez megkerülhető és biztonságosan használható?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest