- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutfile
aktív tag
válasz Lionking01 #4200 üzenetére
megy root-tal a granit, erste, rafi, revolut, curve, gpay, transferwise, vivid, simple. persze nem használom rendszeresen mindet, de (magisk-kal) működnek hosszú évek óta
-
zsola400
aktív tag
válasz Lionking01 #4200 üzenetére
Ez nem teljesen igaz, én is root-olt telón használom és egyik banki app sem nyervog a root miatt pedig több is van, még a Gpay sem. Megfelelően beállított rendszeren, elrejtve az appokat root elől, hibátlanul működnek.
-
emeritus
tag
válasz Lionking01 #4143 üzenetére
Elég különös a GPay megjelenése, amennyiben a "banki" alkalmazásokban lehet kártyát a Gpay-hez csatolni, nem a Google Pay appban, az még nem tölthető le. A változás észlelhető a Chrome használatában is: netes fizetéskor felkínálja a Gpay-ben rögzített összes kártyát. A mirroros appot többeknek letörölte, sokaknak nem, ez is jelzi, hogy dolgoznak a rendszeren.
[ Szerkesztve ]
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Lionking01 #4143 üzenetére
A Pay app sem elérhető, szerintem nyugi.
De jó hogy írtál mert maguktól rendre nem sikerül ezekre rájönniük[ Szerkesztve ]
-
goldister
tag
válasz Lionking01 #3228 üzenetére
Ticwatch Pron teszteltem.
Vpn kapcsolat mellett megjelenik a google pay az órán. Akkor be tudod állítani a kártyát. Fizetni is tudsz. Kipróbálva. Viszont, ha nincs vpn akkor egy napon belül eltűnik a google pay az óráról. Akkor lehet megint kapcsolni a vpn-t telón, újraindít az órát stb. Aztán megint lehet fizetni. Többször volt, hogy nem engedett fizetni, mert gondolom nem volt vpn kapcsolat.
Működik, de nagyon sok macera van vele. Proxy-t is próbáltam, de nem találtam értelmes proxyt. Egy-két nap után ugyanúgy eltűnt a Pay app. Kb 1 hónapig próbálkoztam, de feladtam. Google Pay-es órás fizetést hagytam a picsába. Amíg nem lesz itthon támogatás. Ami még elég soká lesz, mivel Google pay támogatottság illetve a wear Os google pay támogatottság két különböző. Még az előbbi sincs, nem hogy az órás. [link] Így max esetleg egyszer Samuval, azzal hamarabb menni fog.
(Én már váltottam Watch GT2-re, elegem lett a 2-3 naponta töltésből, így 2 hét)[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz Lionking01 #3219 üzenetére
Volt egy Fossil Gen5-öm, de miután beaktiváltam kb egyszer láttam rajta a GPay appot. De valahogy nem jött át a Moto 360 után az a váó érzés, így vissza is küldtem.
#3223 pvt.peter: Ha webes Play-en neked elérhető a GPay, akkor igényelj egy Curve kártyát és add hozzá a CIB-es kártyád a Curve-höz. a GPay-hez meg a Curve-t.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
LouiS22
veterán
válasz Lionking01 #86 üzenetére
Nincs és nem is lehet
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
rum-cajsz
őstag
válasz Lionking01 #86 üzenetére
Röviden, nincs.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest