- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
- Óvatosan a Google Pixel 4a frissítésével!
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napost, szerintem egyáltalán nincs olyan androidos telefon, ami 3D-s arcfelismerést tudná... 1 androidos telefon márkáról tudok, ami írisz azonosítást tudott mint hiteles biometrikus feloldás.
Egyes gyártók az android alap arcfelismerő rendszerét használja más funkciónév alatt, ami pl nem egyenértékű a konkurens Apple FaceID hitelesített működésével.
Ma kipróbáltam az új biztonsági funkciót, bekapcsolt de zárolt kijelző mellett nem engedett fizetni a telóm.../S23+GránitBankos kártya
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
Bekapcsolt kijelző mellett feloldás nélkül valóban működik a GW, 900Ft-ot fizettem ki így
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
válasz fakekorom #5508 üzenetére
Rootolt telefonon nem javasolt az ilyen funkciók használata. A root jog olyan mint egy nyitott lakás, akár szabadon bármi jöhet mehet, kártékony kódok is, amit a root manager egy 0.napi hiba miatt nem vesz észre és lopják is a kártya adataidat.
Ilyen esetben sem térint kárt a bank.
Értem, hogy tetszik a szabadabb testreszabhatóság, de ennek a veszélyei is megvannak, bem csak úgymond a kisebb előnyei.
-
Akkor én kicsit szerencsésebb vagyok, a cég ahol melózok(Nem volán ) , adnak minden hónapban helyijáratos papír alapú bérletet, eddig én is ebérlettel jártam.
Amúgy még mindig nem lépnek be a Simple appok
-
-
-
-
-
Simple-ben aktiválták a 2faktoros belépést, továbbá felfüggesztették a Simple.hu weboldalon a belépéseket, kizárólag a Simple és Simple Classic appokba történő belépés működik.
-
válasz slice14 #5486 üzenetére
Én mindkettőt használom, az egyikkel a digit bérletet, a másikkal a weboldalakon az appon keresztüli fizetést, mivel az új appban az nem megy, API hiba miatt, amit nem képesek javítani.
És igen, a 2fa-t csak a simple classic mutatja nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz slice14 #5484 üzenetére
Én meg.kapok emailt a belépesről :)
Simple:
Simple Classic:
Bár kérdéses, hogy a 2faktoros funkció miért inaktív?!Update: a weboldalra történő belépés nem működik de az ettől függetlenül meg megy
[ Szerkesztve ]
-
válasz mr.tamasbiro #5478 üzenetére
Walletbe kizárólag érintésmentes fizetésű bankkártyát lehet beállítani...
A Cafetéria(Szép kártyák) mint olyan, nem minősül bankkártyának.Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
-
-
-
-
-
Szerintem jó ahogy van Nem sok ATM támogatja még az érintésmentes kártyaolvasást.
Majd ha talán 1000ből 950 tudni fogja, akkor lehet fognak rajta változtatni.
De amíg kb.1000ből csak 300 tudja, addig felesleges.Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz PedroPascal #5404 üzenetére
Neméppen, hazánkban 15000Ft alatt a POS terminálok nem kérnek érintésmentes fizetésnél PIN kódot a fizikai kártyák. Az általad említett számlacsomagos korlát az csak a védelmi funkció, hogy ha ellopják a kártyád pin kóddal(igen, van aki együtt tárolja) akkor ne tudják egyben levásárolni a számlaegyenleged. Ez a korlát ugyan úgy vonatkozik a digitalizált kártyákra is, de a fizetési folyamat teljesen más egy mobilos fizetés esetén mint plasztik kártyás fizetésnél.
Ahogy lett írva korábban, mobilos fizetésnél tokennel kommunikál, a token tartalmazza a feloldási hitelesítési módot is.
Pasztik kártyásnál nem tokenes rendszerel müködik a kommunikációHonor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Látszik nem ismered, hogy telefonon, hogy működik az érintésmentes fizetés...
Sőt tovább megyek, mikor telefonnal fizetsz, fizetéskor a bank megkapja azt az információt is, hogy te milyen módszerrel oldottad fel a készüléked a fizetéshez
Az, hogy valaki esetleg jobban informált nálad, nem jelenti azt, hogy butaságot ír.
Tapasztalat: én már fizettem 30-40ezres vásárlást telefonnal kártya pin nélkül.
A te állításod alapján pedig pin kódot kellett volna kérnie a POS-nakHonor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
Telefonos fizetés esetén, ha pin kóddal,mintával vagy jelszóval oldasz fel egy telefont, akkor a központilag beállított érték felett a digitalizált kártya banktól függetlenül fog kérni kártya pin-t, ugyan úgy mint a fizikai kártya használatakor. Ha biometrikus feloldással oldasz fel egy készüléket, akkor nem kér pin kódot a digitalizált kártya. A biometrikus zárolás/feloldás magasabb szintű védelemnek minősül a pin/minta/jelszó triónál.
Biometrikus zárakhoz azért kell megadni a felsorolt 3 zártipus közül valamelyiket, hogy ha valamiért a biometrikus feloldás nem sikerül, akkor is fel tudd oldalni a készüléket. Azaz biometriás védelem esetén a csak tartalék feloldási módszernek fog számítani a pin,minta vagy a jelszó.[ Szerkesztve ]
-
-
A feoldó pin/jelszó/minta nem èppen hiteles ilyen esetben, mert azt bárki tudhatja, az ujjlenyomat,íris illetve touchid vagy faceid iphoneok esetèben mint biometrikus feloldás egyedi, így ilyen szempotból az számít csak hitelesnek, mert azt más nem tudja feoldani.
Atm használatkor mindenkèppen kèr pin kódot kártya, ez alap biztonsági protokol.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Viktor0610 #5378 üzenetére
Ha biometrikus feloldással oldod fel a telefont, akkor az esetek 80%ban 30-40ezer forintos vásárlásnál sem kér PIN-t. Legalábbis nekem anno nem kért.
-
válasz Viktor0610 #5361 üzenetére
(Troll)GránitBank(/troll)
-
-
válasz PedroPascal #5349 üzenetére
Bocsi, elírtam, így helyes:
Ami nem nfc képes kártya, az nem állítható be érintésnélküli fizetésre banktól függetlenül. Továbbá azok sem,amikkel lehet NEM lehet online felületen használni vásárlásra.Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
válasz PedroPascal #5349 üzenetére
Ami nem nfc képes kártya, az nem állítható be érintésnélküli fizetésre banktól függetlenül. Továbbá elvileg.azok sem,amikkel lehet online vásárolni.
-
-
-
-
válasz PedroPascal #5335 üzenetére
nekem még mindig nem emgedi hozzáadni se telefonhoz,se az órához, már írtam az otp-nek is, de nem nagyon kapkodják magukat...
-
írtam nekik, de ez azért elég cinkes dolog, hogy ennyire instabil a rendszer működése, hogy hol működik hol nem, van akinek működik van akinek nem
-
Reggelt.ma megint bolond a google pay-otp páros. se a telefonra(x12t pro),se az órámra(watch 4 classic lte) nem engedi beàllítani, mondvàn a bankom bem támogatja sem a telefonnal sem az órával történő fizetést
-
-
-
válasz PedroPascal #5324 üzenetére
Az órára meg engedte feltenni, ha a telefonra tettem fel,az órára nem engedte
-
-
válasz slice14 #5281 üzenetére
nekem tegnap megint engedte a telefonhoz hozzáadni az otp-s kártyát, de a watch 4 classic-omhoz továbbra sem engedi, szerencsére most hibakók helyett "vallami hiba történt,próbálja később" ablak jelenik meg...
-
-
-
válasz HUNited #5266 üzenetére
Szia. topik összefoglalót ne isnkeresd, mert nincs
Az hogy melyik hazai bankot támogatja, azt a szolgáltatást biztosító oldalán kell megnézned...
GarminPay
XiaomiPay
Ha esetleg kellene, Google PayHonor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
nekem már or-tapsh-08 hibát ír a google wallet otp-s kártya hozzáadásra
-
-
válasz szabi__memo #4948 üzenetére
Engedd el
-
válasz szabi__memo #4946 üzenetére
Nem értek vele egyet, de legyen
-
válasz szabi__memo #4944 üzenetére
A Google Pay egy Androidba épített rendszerszintű alkalmazás, ezáltal gyorsabb, stabilabb és biztonságosabb mint bármilyen másik banki alkalmazás.
Viszont ha valami hiba lesz a Google Szolgáltatásokban, akkor a Google Pay sem fog működni, banki appok alkalmazásai meg a GMS-től függetlenül működnek.Nekem mondjuk a GránitPay gyorsaságával sosem volt bajom, pedig sokáig használtam.
Biztonság terén is lennének fenntartásaim. A legtöbb banki app nem megy rootolt telefonon, még Magisk Hidder-rel sem, a GooglePay meg sok esetben megoldható, hogy működjön. How to Use Google Pay on Rooted Phones | Pass SafetyNet (teamandroid.com)
Itt a biztonság kérdés meg is lett válaszolva.Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz szabi__memo #4941 üzenetére
Miben jobb, ha csak érintésmentes fizetést hasznàlja valaki?
Én használtam GránitPay-t, sosem volt vele baj.
-
-
-
-
-
-
válasz szabi__memo #4828 üzenetére
Hogyne
Inkább a Google oldala fos, átváltottam a Safariban Asztali nézetre és láss csodát megjelent a bejegyzés mobil nézetben
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz szabi__memo #4823 üzenetére
Amúgy elég vicces...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Nagyon hamar eltűnt az oldal tartalma
Ez jön be azon linkenMás: Na...Most már boldogság van Google Pay fronton ...Akkor már csak a Samsungnak(Samsung Pay Tizen-based okosórák miatt!) meg a Huawei-nek(Huawei Wallet) kellene felzárkózni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest