- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz
Ghostman78 #5777 üzenetére
Nálam sem volt még vele problémám.
Bár mostanában egyre kevesebbet használom, egyre több az eszámlás fizetésem a csekk helyett.
Amúgy én is Simple-ben mentett kártyával fizetek, bár mostanában rászoktam hogy a webes Simple fizetési oldal esetén inkább a Google Pay fizetést választom. -
-
slice14
veterán
Szasztok!
Android 15 (Pixel)-nél hol található a megnyitott alkalmazással való fizetési opció kapcsoló? Vagy ez alapból aktív? A Supershop-os pont beváltás miatt kérdezem.
Köszönöm a választ.
-
slice14
veterán
Azt értem hogy web-en a szolgáltatók egy nagy része ezt az egyedi sz@rt preferálja, de ennél még a barion is jobb. Mondjuk mint ha ott is láttam volna Google Pay-t, de arra már rá sem mertem nyomni, a Simple-ös tapasztalatok után.
De azt hogy mobilon minek, ha ott vannak a beépített fizetési módok (Google Wallet / Apple Wallet). A Telekom pl akkor vezette be már a GPay kiválasztási lehetőséget fizetésnél, mielőtt elhordoztam tőlük a mobilszámom. -
slice14
veterán
válasz
Winnie The P #5698 üzenetére
A banki (push/sms) értesítés a lényeg. A Wallet meg idővel megjeleníti majd a tranzakciót.
-
slice14
veterán
Bolti fizetés esetén max 4x-er, 15e alatt. - Ha jól tudom.
Az online fizetés meg ugye jóváhagyást igénylő, persze ha EU-n belüli online fizetésről van szó.A bolti fizetést nézve a mobil biztonságosabb, persze ha van olyan funkció hogy csak feloldott kijelzővel működjön a fizetés. Ami ugye Samu-k esetében nincs.
-
slice14
veterán
Nemigazán ide tartozik, de GPay és Simple.
Fizetném az eon számlát az eon appból indítva. Behozta a Simple-ös kártya-adatok megadása vagy fiók belépési opciókat. Na de megjelent egy egyéb digitális pénztárcák (GPay) opció is. Gyorsan megörültem, de az öröm nem tartott sokáig. Kezdjük ott hogy bejelentkeztetett és kiválasztottam a kártyát, de a továbbra nyomva homokórázott egy kicsit és visszadobott a simple kártya megadási képernyőre. Tranzakció nem történt. Végül megadtam a kártya-adatokat és úgy fizettem ki. Dobtak egy csontot, de nem laksz jól vele.
Gépen webes felületen nem próbáltam, lehet hogy ott szó nélkül működik.
Amúgy mobilon a GPay fizetésre nyomva nem a Wallet fizetési ablak kéne fel jöjjön?
Más találkozott már a simple online fizetésnél a GPay lehetőséggel, Neki működött? -
slice14
veterán
Nem tudom hogy most került be a BKK widget az új Simple-be, vagy csak benne maradt a újdonság listába korábbról. De ez megoldás lehet a bérlet érvényesítésére. Bár fogalmam sincs hogy ez hogy működik, mivel nem pesti vagyok. Ill. az sem jelentene semmit, mert MÁK kártyával utazom helyi tömegközlekedésen.
-
slice14
veterán
válasz
st3v3np3t3r #5493 üzenetére
Jó kis email-es 2FA.... Mekkora fejlesztés.
-
slice14
veterán
válasz
st3v3np3t3r #5487 üzenetére
Én is tapasztalom az új appal történő számlafizetés problémát. De a hibaüzenet okézása után taaskváltóval a simple-t választva már megjelenik a fizetendő összeg és a fizetési lehetőség.
-
slice14
veterán
válasz
st3v3np3t3r #5485 üzenetére
Én is kapok emailt a belépésről. Viszont én az új appot használom, és ott a 2FA meg sem jelenik.
-
slice14
veterán
Attól függ hogy milyen számla a másodlagos számlád. Ha megtakarítási számla, akkor tuti hogy nem lehet hozzá kártyát igényelni. Ha meg online vásárlásra elkülönített, akkor meg ahhoz kéne tartozzon webkártya. Bár kérdés hogy webkártyát hozzá lehet-e adni Google Wallet-hez? Ha csak egy sima második számla, ahhoz meg gondolom kérhető kártya, de annak pluszba van éves díja szerintem.
-
slice14
veterán
válasz
PedroPascal #5372 üzenetére
És az Ő fiókjához akarod regisztrálni?
-
slice14
veterán
válasz
st3v3np3t3r #5329 üzenetére
Szerintem írj a Google support-nak. Nem akarom még elkiabálni, de nálam is megoldódott a Watch5-ön megjelenő "még nem elérhető az Ön régiójában" üzenet. Ez nálam eddig hetente elő jött, és a Google Pay is eltünedezett az óra nfc beállításai közül. De mióta lekomunikáltam velük a problémát , azóta egyik sem jelentkezett.
Tény hogy nem OTP kártya és nem törölgettem a kártyákat a Wallet-ből. -
slice14
veterán
válasz
PedroPascal #5288 üzenetére
Akkor passz.
-
slice14
veterán
válasz
PedroPascal #5286 üzenetére
Nem lehet hogy leveszed a kezedről két vásárlás között? Ha nem, akkor talán lazán van a kezeden, és azért érzékeli úgy. Nálam Watch5 esetén még nem tapasztaltam ilyet.
-
slice14
veterán
Itt a hvg cikk a Garmin, Xiaomi és Google Pay indulásáról az OTP-nél.
-
slice14
veterán
válasz
freelancer68 #5273 üzenetére
Igen ez meg van. De ez a román OTP oldala. A magyar még semmit nem közölt.
-
slice14
veterán
válasz
st3v3np3t3r #5267 üzenetére
Mi történt? Tegnap még nem volt fenn az OTP a support listán.
Viszont az OTP még midig hallgat. -
slice14
veterán
Erről nincs semmi infó, de pár emberke itt fórumon azt mondja hogy sikeresen hozzáadta az OTP-s kártyáját a Google Wallet-hoz. Tény hogy a román és szlovák OTP már támogatott, de az itthoni OTP még hallgat az ügyben.
-
slice14
veterán
Most olvastam a Gránit eBank app-ban a Gránit Pay digitalizálásánál hogy 2023 szeptember 30 után már nem lehet aktiválni. Ezután már csak a Google Pay marad.
Asszem már itt volt az ideje. Amióta elérhető a Google Pay a Gránit-nál, azóta azt használom. Ill. már előtte is a Cirve-el. -
slice14
veterán
Nemigazán ismerem a Simple-t érintéses fizetés téren. Anno még 2018-ban használtam egy pár alkalommal. De azóta megszüntettem az OTP-s számlám.
Nemtom hogy mi a helyzet most az ingyenes Curve kártyával használhatóság szempontjából, de regisztrálnék egyet a helyedben és a Curve appban felvenném az OTP-s kártyát, majd a Curve kártyát beállítanám a Google Walllet-ben érintéses fizetésre.Remélem más tud segíteni Simple téren.
-
-
slice14
veterán
válasz
István89 #5112 üzenetére
Én csak buszjegyet vásárlok, de annyira megbízhatatlan volt hogy már egy ideje átköltöztem a NMF Mobiljegy applikációba. Annak az egyenlegét is inkább feltöltöm, hogy a Simple-ös tranzakciókat kerüljem. Sajnos a Simple-t így sem tudom kizárni az utazásaimból, mert a vonatjegy vásárlás esetén sajnos nincs lehetőség megkerülni.
-
slice14
veterán
Ép tudtam rendelni kaját Simple-ös fizetéssel. De mikor öt percre rá újra megnyitottam volna a Simple-t, már nem töltött be. Az a baj hogy sok szolgáltatás fizetési rendszere rájuk épül.
K Norbi:
De legalább csinálják hajnali 3.00 kor mindig
De akkor honnan tudnánk hogy egy kalap f@s?
-
-
slice14
veterán
válasz
kusza80 #5060 üzenetére
A Simple-nél kizárólagosan OTP-s kártyával megy az nfc fizetés.
Ha Google Pay-t szeretnél használni, akkor ezek a bank / fintech kártyák támogatottak. Ha olyan banknál vagy ami nincs a listán, akkor rendelj egy Curve-öt, és a Curve alkalmazáson belül add hozzá a bankkártyát.Curve kupon: 5 Font az első használat után. link
-
slice14
veterán
Sziasztok!
Figyelmeztetett a Revolut hogy két hónapon belül le fog járni a kártyám és igényelhetek helyette ingyen másikat. Van értelme újat igényeljek ha amúgy is alig használom? Ha használnám, arra elég a virtuális is. Amúgyis leginkább online használtam.
Miben különbözik a fizikai és virtuális kártya egymástól szolgáltatásban? Ugyanúgy hozzá adhatom GPay-hez és már tudnék vele fizetni is, ha meg fizikaiként használnám, akkor meg berakom Curve alá. -
slice14
veterán
Ott a gond hogy a Mobilfizetési app rendszere is a Simple-n keresztül működik emlékeim szerint. És ha nincsenek elmentve a kártyaadatok, akkor azzal sem megy az ember semmire. Én pl nem mentettem el anno amikor egyszer kétszer használtam, de a máv alkalmazásában sem.
#5001 ACE: Hát igen, van egy pár szolgáltató és webáruház ami a Simple rendszerét használja sajnos.
-
slice14
veterán
-
slice14
veterán
Zseniális, lehalt a Simple. Számlát fizettem volna. Ez már nevetséges!
-
slice14
veterán
válasz
István89 #4953 üzenetére
A többi bankról nem tudok nyilatkozni, csak az OTP-ről. A mobilos utalásos történetre már nem emlékszem, nem mostanában hagytam ott őket. Viszont a QR kódos beolvasós beléptetést azt szerettem a webes felületen. Az új OTP appot nem ismerem, így nemtom hogy azzal mi a stájsz.
-
slice14
veterán
Én is jeleztem nekik korábban valamikor hogy jó volna integrálni a postaládát az app-ba.
Mondjuk az is jó lenne ha utalás vagy netbank belépésnél nem kéne kódokkal vacakolni ha már ott az app a telefonon, hanem ujjlenyomattal jóváhagyni a tranzakciót. A legviccesebb mikor telefonnal utalok és kéri az mPIN-t, mikor be van állítva az ujjlenyomat használata. Nem hiszem el hogy ezt nem lehetett volna már megoldani.
A GPay-t még nem használtam érintéses fizetésre Gránit kártyával, de Curve / Revolut-al (Leginkább Curve-el) használom már 2 éve a GPay-t. Ég és föld a kettő között (GPay és Gránit Pay) a különbség.
-
slice14
veterán
Megjött a GPay integrációja a Gránit eBank app-ba. Kíváncsi vagyok hogy mit takarhat az "Új funkció" gomb.
-
slice14
veterán
válasz
janakbacsi #4842 üzenetére
Most hoztam létre egy Revolut virtuális kártyát. Szó nélkül hozzá tudtam adni GPay-ben érintéses fizetésre. ÁSZF elfogadása után küldte az sms-t és aktiválta is a GPay érintéses fizetést.
Azért GPay-ben, hogy online is használható legyen. -
slice14
veterán
válasz
janakbacsi #4844 üzenetére
Talán a Curve jobb megoldás lenne, mint a Revolut. Legalábbis addig, amíg az itthoni bankok be nem vezetik a GPay-t.
Banki appal fizetni már olyan snassz.Más: Nem nfc fizetés, online fizetési téma.
Befizettem egy számlát webes simple-el indítva. És azonosítást (appon belüli jóváhagyást) kért. Eddig ilyennel nem találkoztam, csak online jelszavas azonosítással (Gránit kártya) -
slice14
veterán
Meg változott a kezdő képernyő az app-ban. Eddig látszott a tranzakciók alapból, most már csak a hozzáadott érintéses kártyák közül lehet válogatni. Tény hogy nemrég csináltam FR-t, és azóta nem fizettem mobillal. De akkor is látszottak eddig az online fizetések, mint Google One, YT Premium, stb. A Tevékenységek rész meg nálam üres. Józan paraszti ésszel gondolnám hogy oda átkerülnek az online fizetések is, de semmi. Tény hogy a Gránit kártyámat használom az előfizetések kiegyenlítésére.
Létezhet hogy az app tevékenységek most már csak az érintéses fizetést jelenítik meg? -
slice14
veterán
válasz
SzabóTamàs90 #4668 üzenetére
Ja. Most már ha be akarsz lépni Netbank-ba vagy weben utalsz, akkor az app-ba jön a kód.
A vicc hogy a frissítés után belassult az app-ba való újjlenyomatos belépés. Újra kellet regisztráljam az app-ot.
-
-
slice14
veterán
válasz
SomethinWild #4604 üzenetére
Mindenképpen GPay-t tölts le APK Mirror-ról, ne Android Pay-t.
-
slice14
veterán
Nálam a hivatalos magyar indulás előtt is, már 2020 február óta a Google Play-ből frissült a GPay. Valamint már előtte is GPay-ből állítottam be a Curve MC kártyám érintéses fizetésre. Emlékeim szerint a Wise-t is be tudtam állítani 2020-tól.
Tény hogy az OP telefonokon gyárilag fent van a GPay, csak engedélyezni kell az appot a Play-ben.
Mind a három kártya a GPay-ben lett beállítva érintéses fizetésre. Sőt a Wise béta Visa kártyáját is hozzá tudnám adni, de míg érvényes a fizikai, addig nem látom értelmét.ui: Magyar régiós a Google fiókom.
-
slice14
veterán
Nem ide tartozik, de azért megkérdem...
Online fizetésnél ( legyen az számla, vagy online vásárlás) nem kéne eu-n belüli fizetéseknél két-lépcsősen azonosítani a kártya kibocsátónak? A Gránit-os kártyámnál ezt még egyszer sem történt meg. Be van állítva az online vásárlási jelszó. Az eBank app fent van, így az ujjlenyomat azonosítás is adott lenne. De se sms kód, se ujjlenyomat azonosítás.
Másik családtagnál (Takarék) jön sms kód és iPIN-nel kell hitelesíteni a fizetést.Másnál is azonosítás nélkül megy az online fizetés, Gránit kártyával?
-
slice14
veterán
válasz
SomethinWild #4530 üzenetére
Igényeltél kártyát vagy virtuális kártyát?
-
slice14
veterán
válasz
szabi__memo #4504 üzenetére
Mármint a Google Play frissítések között? Nálam tavaly február óta onnan frissül.
Amúgy nálam is ma frissült.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest