- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
István89
tag
válasz
Black_Death #4501 üzenetére
Ha elutasítja a terminál, akkor azt kis nyugtát mindenképpen kérd el, mert ezzel fel tudod gyorsítani a folyamatot.
Nekem a mai két sikertelen tranzakciót feloldották. Az a baj még a gránittal, hogy ott 30 napig zárolják, és ha nincs nyugta róla, akkor meg kell várni a 30 napot és ez nagy összegeknél fájó tud lenni.
Én se nagyon szeretnék váltani, csak a kondíciók miatt vagyok még náluk, mert sajnos az app se túl tökéletes és fejlesztés a két nagy fintech céghez képest alig észrevehető, viszont a Gpay-nek örültem volna, de az itt nem lesz...
Igazad van, csak az egyszerűség miatt a Curve lenne a legjobb megoldás, mivel azt feltölteni se kell.
Nekem ez volt a vonzó, mivel nagyrészt a Gpay miatt kellene. Ezért szenvedtem ennyit.
Revolut-ot most már én is kipróbálom, mert a TransferWise is bejött, de hiába jó kondíciók vannak a banknál az utalásra azért az ingyenes felöltéssel nem tud harcba szállni.
-
István89
tag
válasz
Black_Death #4495 üzenetére
Kellett elkiabálnom. Ma 3 vásárlás, ebből kettő elutasítva 074 kóddal, a harmadik meg hosszú mp után sikeres. Gránit kártya van mögötte.
Tényleg hanyagolnom kellene már ezt a szart, mert ennyit szenvedni fizetésnél a Gránit pay-el is tudok, ehhez nem kell a Curve.
-
fil
őstag
válasz
Black_Death #4145 üzenetére
Csak le van tiltva. A fiók szolgáltatások között valószínűleg ott lesz és az nfc fizetési módok között is megtalálod. Me reggelre én is így jártam. Szerintem mókolnak valamit.
-
slice14
veterán
válasz
Black_Death #4145 üzenetére
A webes store-on azt írja hogy az eszköz támogatott. De a GPay-t nem deaktiválta a rendszer, mert a webes play azt írja hogy telepítve. Addig nem kell pánikolni, amíg a fiókszolgáltatásoknál elérhető a GPay.
Nekem a OP-n gyárilag volt telepítve a GPay, majd valamikor január - február környékén lett frissíthető Play-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Villanyszerelés
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest