- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
fcbarca #44394 üzenetére
Megjött az akció Call of Duty®: Modern Warfare® II -re : 45.49€ battle.net-en Valentin környéki vásár február 27-ig
Diablo II: Resurrected: 13.19€
-
Golden9
veterán
válasz
fcbarca #42787 üzenetére
Jobb felső sarokban lévő "Sign Up | Login" gombbal.
Október 19-ig ingyenes, nem kell sietni.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
fcbarca #42613 üzenetére
Dobozos verzió, viszont ez alapján nekem úgy tűnik, hogy Steamre kapsz kódot, de picit nyakatekert folyamatnak tűnik, nem tudom jól értem -e. Beteszed a DVDt, elindítasz rajta valamilyen cuccot, amibe beírod a CD kulcsot, s Ő ad majd neked egy Steam kulcsot.
#42615 fcbarca:
Az élet nem egy habostorta. -
sto1911
veterán
válasz
fcbarca #41742 üzenetére
Igen, pc game pass egesz pontosan, az iment vettem meg.
"A(z) PC Game Pass első 1 hónap példányáért HUF 300.00 összeggel terheltük meg a(z) Telenor fizetési módját."
Szerk. de kovezzetek meg, gyosan atporgetve a kinalatot, nem lattam olyat, ami megmozgatna
(vagy mar jatszottam vele, es azert nem erdekes)
-
ZsZso
Közösségépítő
-
Louro
őstag
válasz
fcbarca #38460 üzenetére
Steam kliensben: Felső menüsoron katt a nevedre. Majd Csoportok. Bal oldalt Csoport keresése. Majd keress a "Groupbuys" szóra. Az első találat lesz, ha minden igaz
Ha csatlakoztál, akkor a Témák fül alatt vannak a hirdetések. Jobb oldalon célszerű kiválasztani a Bundle splits menüt.
Egy rohadt idegesítő megoldás van ott, ami inkább a Steam hibája. Ha lapozol és a következő oldalon nyitsz meg egy "témát", majd visszamennél a témákhoz, akkor az első oldalra dob vissza és újra lapozás. Ha több oldalt néznél át, akkor elég bosszantó ez a szokása a Steamnek.
-
Golden9
veterán
válasz
fcbarca #38089 üzenetére
Igen, igen.
"Includes Red Dead Redemption 2: Story Mode and Red Dead Online."Red Dead Redemption 2 -33%
20,730HUF13,889HUF HL (Kuponnal.) Epic Store
#Akció -
Golden9
veterán
válasz
fcbarca #34702 üzenetére
Uplay topikban írták.:
"Valaki írta, hogy akár 3-4 napig is eltarthat, amíg megkapod. Nyugalom, meglesz.".Nekem minden fiókra megjött még aznap.
#Akció
Nine Parchments -75%19,99€4,99€ HL Steram -
csaba951
veterán
válasz
fcbarca #26884 üzenetére
Azért ezt kétszer is meggondolnám a helyedben! Hogy is nézz ki ez az eladó részéről? Kifizetted, megkaptad a szolgáltatást, és most meg visszakéred a pénzt PayPal-on. A PP gyűjti az ilyen eseteket. Alapvetően a vevőket védik. Viszont náluk a GMG-nek jó híre van, nem csaló boltként van elkönyvelve. GMG bizonyítani tudja, hogy átadta neked a terméket. Mi is marad? Megkaptad és visszakéred az árát. Vagyis jó eséllyel egy csaló vagy. Mit tegyenek veled? Pl. jó ötlet befagyasztani a PP fiókod, hogy ne szórakozz más boltokkal.
Na ez az, amire végképp nincs szükséged! Ugyanis a "nyugati", internetes világában borzasztó nehéz PP nélkül vásárolni. És nem megoldás, hogy csinálsz egy másik fiókot. Kinyomozzák és letiltják. Hidd el, baromi jók ebben.
#26885 BigBlue69
Írta, hogy ott felajánlotta a magyart. Letöltés után viszont oroszul indul el, és nem is ajánlja fel a többi "nyugati" nyelvet. -
wanted5
őstag
válasz
fcbarca #26854 üzenetére
én itt venném meg a helyedben [link]
Nincsenek régiókorlátozások, ubin beaktiválod és kész. De igazából nem is értem minek vesződsz ennyit vele. Én nagy Heroes fan vagyok, de a 7 talán a legszarabb rész, ami eddig készült. Az 5-6 bőven felülmúlja. A helyedben - annak fényében, hogy mennyire ellehetetlenítettek a magyar nyelvű verziótól - már régen lekaptam volna a kalóz öbölből...
-
csaba951
veterán
válasz
fcbarca #26840 üzenetére
Magyarországon nem HUF-ban, hanem EUR-ban számol a Steam.
Erre a fiók hely csere-berére van elvi lehetőség, de nem fogsz belőle jól kijönni az eltérő régió miatt. A vége az lesz, hogy befagyasztják a fiókod. És ezt "nyugaton" se oldják fel, nemhogy egy ukrán kérésre.Egy magyarországi ip-vel létrehozott Steam fiókra lenne szükséged, amire megveszed a játékot. Amikor játszani akarsz, erre a fiókra lépsz be, és innen indítod. Most jut eszembe - ez UPlay-es! Na, akkor egy ugyanilyen UPlay fiók is kell hozzá, nem jó a mostani ukrán. Téged aztán jól megszívat a "nyugat"!
-
micafighter
nagyúr
-
Segal
veterán
válasz
fcbarca #21748 üzenetére
30 euróért sem drága mert vissza tudod keresni a játék árát a játékból szerezhető ládákból de ha felnézel hardverapróra több hírdető is akár 15-20% kedvezményt ad bármilyen steames játékra hogy ki tudja szedni az áruházból a pénzét. Én is így vettem meg anno a játékot és lassan 20 eurót visszakerestem már vele de aki igazán korán vette az már a játék többszörösét is megkereshette pusztán azzal hogy játszik vele
-
bbdzyx
senior tag
válasz
fcbarca #19168 üzenetére
Az Insu 1.74 dollárért nagyon jó szórakozás, annyian bőven játszanak vele, hogy mindig legyen pár tele szerver. Szimplán nem kell CSGO féle játékostáborra számítani. De a játékmenet, hangulat kárpótol. (intense soundmod-ot és az arab hangokat érdemes leszedni mellé workshopból, sokat dobnak az élményen)
-
vorosmarti
senior tag
-
eami
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest