- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
micafighter
nagyúr
Mivel a kreditedet nem tudod felhasználni kuponnal együtt, én ezért a VIP szekcióban nézelődtem, arra tudsz kreditet felhasználni. Nekem is kb annyi kreditem volt, a Heroes 7 szerintem jó vétel lehet annyiért mert olcsóbban csak az tudta venni 4k-ért aki behuzta mikor elárazták. A az FC4 is ok vétel, a Xenoverse meg a Black Ops 2 pedig szerintem nagyon jó vétel ennyiért. Én végül a Black opsot vettem, mert azt hallottam hogy az a legnépszerübb COD multiban mai napig.
-
Norbi095HUN
aktív tag
-
bul07
nagyúr
Na megint változott most Orborun kérhető(Ez azoknak jó akik a múltkor lemaradtak mert ez már volt)
indiegala.com/free2play -
vorosmarti
senior tag
Mivel nagyon esetleges volt ez hiba (volt amikor az újraindítás után is megjegyezte az adatokat), gondolom hogy a steam-szolgáltatások sűrű leállása okozta a gondot. Az utóbbi két napban sok ilyen volt. Volt hogy nem tudtak a profilomra kommentet írni, sőt a steam-kliensből 2 napja én sem tudok.
-
vorosmarti
senior tag
Használtam IdleMastert is, és nagyszerű hogy egyszerre 30 jatekot futtat, de volt vele problémám. Valami miatt kijelentkezett éjszaka használat közben (ez lehet h az ingadozo steam-szerverek miatt volt), és sok játékom párhuzamosan futott 6-8 órát. A városi legendák szerint az ilyet a valve nem szereti. Úgyhogy jobb a békesség.
Ami az autentikációt illeti, ugyanazt a hitelesítési módot használja mint a barter, az isthereanydeal, vagy a whosgamingnow. Ez nem tűnik nagyon kockázatosnak, de az tény, hogy a program akármit tehet a login-adataiddal.
-
i2k
őstag
Ha a vásárlásod a hivatalos nyitvatartási időszakon túl történik - mondjuk este 7-8 órakor vásárolsz egy bundle oldalon, vagy a STEAM-en pölö -, akkor a terhelés napja bizony másnap lesz. Az 1 Ft-os (amit én még nem láttam a listámban, és SMS értesítést nem aktiváltam, kell a halálnak, hogy sírjon a telefonom mindig) meg szépen "átalakul" adott árfolyamon, rendes értékre.
-
tomsolo
addikt
Pedig még a dev is erről beszél
Persze bugos, de elég durva áron mennek a kártyák - állítólag booster packkal tették fel őket
-
eami
veterán
Mostanában odafigyelnek arra hogy ne adjon duplán. Ha véletlenül mégis akkor általában azok amiket még az előtt regisztráltál desuran hogy steam kulcsot kapott volna. (persze kivétel azok amik alapól desuran kaptak steam kulcsot, de ez a gyakorlat már megszűnt jó ideje).
Röviden: be kell regisztrálnod az összeset és utána collection oldalon lehet szűrni steam kulcsos játékokra is. Készülj fel hogy gyakran olyat is annak mutat ami mondjuk indieroyaleon kapott steam kulcsot de itt nem mutatja (mert hogy IR desura cucc).
-
tomsolo
addikt
Original Sin-el most már 120 óra felett járok - amit nem is értek hogy mások 70 óra alatt hogyan végigfutottak rajta mikor imho a felénél sem vagyok.
Azt nem mondom hogy mind a 120 óra aktiív klikkolással telt el, de ha magába szippant a játék eszi rendesen az időt - ráadásul lehet lesz egy másik végigjátszásom is vele.
-
eami
veterán
Mondjuk azért mert hiába olcsó épp egy játék ha épp nem játszható. Vagy már pusztán akkor best buy valami ha fillérekért szóráják, mert akkor bocsi. Egyébként meg direkt rákérdezte még a legelején hogy mi mehet oda.
-
eszement24
aktív tag
Na ez az amit tőlem nem hallottál
Én nem sírtam az áfa változások miatt, mint itt nagyon sokan, csak elkönyveltem, hogy ezentúl kevesebb játékot veszek, jobban megválogatom (nincs +1 sorok tömkelege).
Ahogy amiatt sem zokogtam sehol, hogy az alma árat emel. Megszoktam és utálom is, hogy fejős tehénnek néznek mert almás mobilom van. Pedig nem szoktam évente cserélgetni, és milliomos se vagyok. De igyekszem megfontoltan fogyasztani, kényelem és praktikus szempontjából nálam verhetetlen az alma, ugyanakkor keresem is folyamatosan az utódját, mert nem szeretem ha hülyének néznek, legyen az felhasználó/fejlesztő/vagy akár cég. Már akkor volt 2G-m mikor még csak az USAban lehetett kapni és nem volt státuszszimbólum, mert az emberek 90%-a azt se tudta, hogy mi az.
Ami engem nagyon kiakaszt az a szemellenzősség. (Attól függetlenül, hogy van alapja, minden rendszernél van és mindenhol vannak "tipikus" felhasználók.) Ritkán szoktam véleményt alkotni más mobilokról/rendszerekről és akkor is lehetőleg szakmai szemmel. Azt hiszem van rá alapom, mert az évek során volt még mellette/helyette 10 androidom kb, 2 wp és egy bb is. Valamint folyamatosan figyelemmel kísérem a fejleményeket.
És igen, ezért nincs se bmwm, se más autóm, egyelőre nem is tervezem, de ha a lehetőségeim úgy engedik és értelmét is látom, akkor majd elgondolkodom rajta jobban
-
-
De a visszavonás a legrosszabb dolog, azokat a kulcsokat már úgyse tudják eladni, mert mind tiltó listára kerülnek, hogy később se lehessen aktiválni(ha valaki csak kimásolta de még nem aktiválta)
Nem, a legrosszabb ha nem vonják vissza, ugyanis akkor kell fizetniük a játékok készítőinek (hiszen eladták a játékot, még ha nem is úgy, ahogy tervezték), visszavont kulcsnál meg nem.
-
Csapoati
nagyúr
Mármint mekkora veszteséget? Valahonnan volt még kulcsuk, vagy kaptak. Aztán szerinted pár óra alatt hányan használták ki a dolgot, mikor csak a régebbi Be Mine-oknál jött egy kis extra? Kb 8-10 ezren vették meg egyáltalán, kétlem hogy akár csak a fele is tudott volna erről a dologról. Na meg az 1 dolláros tier helyett megkaptuk a 2-3-4-eset. Azért az nem olyan eszement veszteség. Mindenesetre felőlem el is vehetik a cuccokat, a kártyák már megvannak.
Egyedül az Eadort bánnám úgy igazán. Le a kalappal a Groupees előtt, na!
-
-
Csapoati
nagyúr
A tier nagyjából sort, réteget jelent magyarul. Tehát bundliknál a különböző tierek a fizetési lépcsőknek felelnek meg (pl a BTA is egy tier).
ZsZso: Mondjuk én vagy 1,5 órája megvettem 1 dollárért Google Wallettel fizetve, de még mindig nincsenek a kulcsok a személyes oldalamon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest