- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
FunPro #136598 üzenetére
Az Anal Wake DLC kb egy kivágott horda mód, egy kis, szar és bugyuta sztorival megfűszerezve, azt hiszem 3x kell végigmenni 3 pályán, ahol minimálisan változnak a dolgok, hogy elérd a játék végét, nagyon szar, de tényleg, ez még ingyen se ajánlott.
A SW BF2 meg csak a sztori miatt jónak tűnt, de nem az, nem is pörgős, nem is izgalmas, még tölteléknek se elég, tényleg nem volt értelme bedobni, viszont arra jó, hogy az ember tudja mit várhat gameplay szinten, nekem egyszer is sok volt, de vége van, megy is a kukába.
-
ayo
veterán
válasz
FunPro #136478 üzenetére
Dead Cells-ben metroidvania elemek vannak, de tény hogy nagyon távoli, Darksiders / God of war részeket sokszor hasonlítják a Zeldához, valamennyire ott is vannak ezek az elemek. ha emlékszel Darksidersben is sok a backtracking. Fallen Orderben is van van ilyen, de igazából manapság nehéz ezekre mondani, hogy az, mert sok játék ennyi erővel RPG. Ori, Hollow is ilyen, újkori metroidvania, de azok konkrétabbak sztem.
Witness-t nem az, mert az szabad, bárhonnan kezdheted és folytathatod.
És ja, inkább 2D-ben tuti a műfaj. -
cyberkind
félisten
válasz
FunPro #136446 üzenetére
Hogyne hozott volna, elég csak egyet mondani, ami a legszembetűnőbb, az pedig az open world, ezen elcsúszhattak volna, de nem történt, mindezt mondom úgy, hogy az ow miatt a játék nekem nem az igazi, persze még így is bőven jobb mint a méltán híres Dark Souls 2. része.
-
_drk
addikt
válasz
FunPro #136442 üzenetére
Cyberpunk mint Open World hozott valami újat?
(Nem akarok a Cyberpunk hibáiról beszélni, mert ott rengeteg minden félre ment.)A WoW rengeteg újítást csinált. Nessaj pont ahhoz hasonlította az Elden Ring-et. Rengeteg új minden amit csinálni lehet és senki nem tud semmit. Rá jönnöd magadtól vagy utána olvasgatva órákat, egyáltalán hogy működik a rendszer.
Ezzel szemben a legtöbb OW csak egy chek-list! Odamész, megölöd, pipa.
-
cyberkind
félisten
válasz
FunPro #136442 üzenetére
Meg ez se utolsó dolog a Cyberspunk bukásában:
És ez egy régi infó, de már anno is repülgettek a legendák, hogy durva sokan léptek le több dolog miatt (igen, az first person perspektíva miatt is), de ez elképesztő, ami meg is látszik, én pont ezért temetem a CDPR-t, mert az a csapat soha a büdös életben nem kerül össze újra. -
cyberkind
félisten
válasz
FunPro #136435 üzenetére
Ugye a Fromsoftware játékok, Gta és Red Dead, olykor pár másik 2K játék, meg gyakorlatilag a PS exkluzívok hatalmas része, azért ez egy létező dolog. Bár így belegondolva a Bethesda is jókat dob össze az esetek nagy részében, ide sorolom a Doom-ot is.
Ja és persze a STAR CITIZEN!
-
ayo
veterán
válasz
FunPro #136392 üzenetére
hozzászokunk. 400 után az 500 jön. biztosan lesz valami eszköz, amit mnb bejelent és akkor 2 hónapig 385 lesz, de ez úgy is vissza fog menni 400 fölé.
Szerintem már jó ideje csúnya világ van és még mindig nem látom a végét, sőt mindig jön valami elképzelhetetlen dolog, ami tetőzi a tetőzhetetlent.gépet nem újítottam jó ideje, szerencsére működik, játékkal meg szerintem mindenki jól el van látva, csak nyomni kéne
-
TheNewDawn
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz
FunPro #136357 üzenetére
Kolléga kérdezte best buy topikban, majd átirányítom ide.
Én teljes mértékben a te álláspontodon vagyok, főleg, hogy még az előzőekkel sem játszottam. Mennyire örültem, amikor apróért ki tudtam egészíteni a Handsome Collectionnek köszönhetően, aztán meg még Epicen is adták ingyen. A 3 Ultimate pedig ugye Stadiára van meg 300-ért. És azóta sem játszottam egyikkel sem. Na jó, a háromba belenéztem egy fél órára, hogy mennyire stabil a stream.
-
sto1911
veterán
-
csuvicsuva
addikt
válasz
FunPro #136351 üzenetére
Most megy az ingyenes hétvége, a hivatalos boltokból (UBI, Epic, MS) eltűnt a Gold és az Ultimate, úgyhogy maradt az alap, a Deluxe, a Season Pass, a Ragnarök (külön vagy alapjátékkal) és a Complete Edition.
Húzócím szerintem csak olyan volt, ami nem steamre volt beváltható, lásd például az AC Originst, amelyet Groupbuy csoportban tök simán be lehetett szerezni, mert ugye nem steames volt. Mivel UBI már egy ideje nincs steamen, ellenben a játékaikhoz így is, úgy is kell külön fiók, szerintem akár még steamesek közül is néhányan elcsábulnának, bár ugye ha teljes élményt akarsz, most már nem elég a Season Pass, mint az előző részek esetében. Igazából leginkább ezért jutott eszembe, hogy adná magát az igen csonka Borderlands 3 után.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
FunPro #136346 üzenetére
Egyébként gondolom még így is annyiba kerül, amiből lehetne vagy 3 értelmesebb játékot venni.
Ja, amúgy itt van: BL3 SP Bundle
-
csuvicsuva
addikt
válasz
FunPro #136333 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek, lassan már én is így vagyok vele. Olyan játékot egyre kevesebbet veszek, ami nincs meg, viszont a Hellblade-et (hiába lesz mindörökké Game Pass) és a Shadow of the Tomb Raidert (ezt is ott játszottam végig) muszáj volt beraknom a gyűjteménybe. Mindkettő Humble Choice, ráadásul utóbbi nem is nullszaldós volt, hiszen akkor még nem volt $4-os kupon, vagy csak én nem tudtam róla.
Viszont aki még "nem adta el a lelkét" az Epicnek, az most tegye meg, ha nem találkozott még a Brothersszel, amelyik az utóbbi évek egyik legjobb indie játéka (nem mintha olyan sokkal játszottam volna) és Steamre is megveheti, hiszen gyakori bundle játék és amúgy sem hiszem, hogy túl drága lenne.
Röpke 8 év alatt annyi pénzt elvertem játékokra, amelyek soha nem voltak elindítva, hogy néhány éve megálljt parancsoltam. Téli vásáron is csak azért vettem egy olcsó játékot walletből, hogy el tudjam adni a kártyákat, de még ott is fél óráig pörgettem a legolcsóbb listát, hogy akkor már valami értelmeset vegyek, úgyhogy behúztam a The Room első részét, amelyet ha jól rémlik nagyon dícsértek.
TheNewDawn: mindeközben MS store-ban szokás szerint el van árazva néhány országban a LEGO Marvel Collection, igaz, konzol only.
A kiegészítős Steam bundle-ekre én is kíváncsi leszek, hogy azokkal mit kezdenek, ha 90% fölé kéne mennie.
U.I: megvolt a nagy NBA grindfest (xboxon még hétfőn is játszhatók a heti kipróbálható játékok), jaj de hiányzott, de most egyelőre ennyi pont elég volt. Dehogy volt elég
-
Samus
addikt
válasz
FunPro #136306 üzenetére
Fú, az egy érdekes játék volt. Főleg, hogy fél órás átvezetők vannak benne a fejezetek között (de szerencsére lehet szüneteltetni a lejátszást, ha ki kell szaladni). Amúgy nem volt rossz. A történet érdekes volt, az időmanupulációt láttuk már, de jól elszórakoztam vele. Én pont ezért húztam be azt a bundlit akkor
-
csuvicsuva
addikt
válasz
FunPro #136302 üzenetére
Látod valószínűleg rengetegen előrendelik, mert egyre csak rosszabbodik a helyzet. Egyébként nekem is az EA rémlik, mint akik elkezdték ezt a modellt. A Legendary Editionből a trilógia leglényegtelenebb DLC-je maradt ki, azt részemről nem is sajnálom.
A Fifát már én is hanyagolom, a 18-cal végigjátszottam egy teljes FUT szezont, csak single-ben, idegileg belerokkantam, úgyhogy azóta én is elengedtem.
Az NBA játszóteres része amúgy is agyhalál a sok ankle breakeres, háttal bármit bárhonnan bedobós, nem passzolós embereknek köszönhetően. A REC (5v5) még érne valamit, de 10-ből 8-szor ott is az van, hogy bejönnek squadban és kábé akkor jutsz labdához, ha beleállsz a passzsávba. Ami még szimpatikus, azon kívül, hogy nyilvánvaló grindfest: Sima barátságos meccset játszol, arra is kapsz VC-t, MyCareerben is kapsz VC-t, egész évben jönnek a locker kódok, na most a Fifában például ilyen nincs (gondolom azóta sem). Az NBA MyTeam szerintem sokkal jobban átgondolt, persze ott is néha belezavarodsz a kismillió challengbe. Ami viszont nagyon köcsög dolog: nem értem, hogy a pécések szemét hogy merik kiszúrni már második éve a prevgen verzióval. Persze megértelek, hogy elengedted, nekem még aránylag tart az újdonság varázsa, 2K20 volt az első, amelyik bekerült Game Passbe és nem sokkal utána valamelyik store-ban mindig elárazzák, 1000 Ft környékén megvehető. Egyébként eszembe nem jutna megvenni, főleg nem teljes áron.
A lassú haladással továbbra sem értek egyet: azért veszi meg az ember, hogy játsszon vele, nem? Egy szezon alatt simán kimaxolod a karaktered, és még bőven marad pénz MyTeam pakkokra is, vagy egy másik karakterre, mert ugye a VC, meg minden más megosztódik.
SenorGrande: Horda mód, legalábbis Gears után szabadon.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
FunPro #136302 üzenetére
A BL1 zombis dlc-t kifejezetten nem szerettem, illetve úgy emlékszem minden részben volt olyan dlc, amiben egy adott területen, hullámokban jön az ellenség (nem jut eszembe a neve
). Na ezzel a játékmechanikával a világból ki lehet kergetni, nem tudom élvezni.
Persze, vannak a BL-ekhez story dlc-k, de valahogy akkor sem tudtam játszani őket, ha megvoltak. Hamarabb túltelítődtem a játékkal, minthogy sorra kerüljenek. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
FunPro #136286 üzenetére
Tudom ez olyan mint a 90-es években vállalni, hogy saját nemedhez vonzódsz, de én ilyenkor betolok egy trainert oszt' jólvan. Feltéve, ha ellenállhatatlan késztetést érzek, hogy a sztorit megismerjem mögötte, amúgy meg hagyom a francba. A YT videó megtekintése nálam nem opció.
Frusztrációt nagyon nehezen bírom a játékokban (van elég belőle a való életben), úgyhogy próbálom kerülni alacsony nehézséggel, vagy ha minden szakad, akkor trainerrel. Ott is úgy játszok, mintha be se lenne kapcsolva, de a tudat, hogy nem halhatok meg már kiiktatja a stresszfaktort. Én ezt ajánlom!
Egyébként meg minek kínzod magad?
A "ha már elköltöttem rá ennyi pénzt, akkor csak végigtolom" ideológia mentén haladsz Te is? Ez néha nálam is játszik ... pedig az idő amit elcseszek rá, az még jobban "drágítja". Mégis, egy dolog érteni, más dolog úgy is cselekedni.
-
gyimger
őstag
válasz
FunPro #136244 üzenetére
Egy ismerősömnek az autójával volt gond, hétfőre külföldi munkába utazáshoz kellett volna elég sürgősen. Elvállalta az autószerelő a hétvégén, de nem jutottak vele messzire. Elvitték egy másik szerelőhöz, aki azt mondta, minden csavar laza volt, minden félbe volt hagyva. Számon is kérték a hanyag munkát, és a csodamondat: "a hétvégi munka ilyen". Tehát dögölj meg nyugodtan, de én hétvégén az elvállalt melót se fejezem be.
Csak a jó szakemberekről ugrott be. -
Shadowguard
senior tag
válasz
FunPro #136207 üzenetére
Oh, ezt ismerem
Én ezt úgy csinálom, hogy rengeteg játéknál megveszem a collectors, deluxe, kutyafüle editiont is, mert ha már megvan akkor nekem ne merészelje kiírni, hogy nincs meg minden DLC.
De már próbálom visszafogni magam, a Dying Light kettőn gondolkozok most nagyon, de szerencsére sehol nem kapott olyan akciót, ami miatt lecsapnék rá és még az első részt is végig kellene játszani. De a két résszel együtt már nem végeznék mire jön az Elden Ring és az mindent felülír úgyis.A szabály pedig az, hogy új megjelenést nem teszek backlogba (kivéve, ha annyira nagy akcióval nyit).
Nekem a Mass Effect első része volt vicces
Végigjátszottam Példaképpel, ahogy lement a credits azzal a lendülettel kezdtem a Renegátot és utána még egy harmadik végigjátszásom is volt, ahol már csak az alapján döntöttem, hogy én mit csinálnék...Ezt kevesebb, mint egy hét leforgása alatt. És mindhárom végigjátszásban minden követ felfordítottam, mert loot nem maradhat hátra
-
Shadowguard
senior tag
válasz
FunPro #136196 üzenetére
Nálam két hét alatt 107 óra, de emlékszek tavaly a Nioh 2 megjelenésekor feltoltam 130ra... És annyi, de annyi játék van, ami ott vár a könyvtárban (cirka 2 év és 800 játékom van, de nincs benne töltelék) és játszani szeretnék vele, meg közben a hörcsög is zargat, hogy vegyek még ezt is, azt is és akkor jönnek az új megjelenések is, amiket rögtön szoktam kezdeni.
Ráadásul felfedeztem, hogy a gog-on egy csomó nosztalgikus csoda fent van, amik máshol nincsenek, szóval már ott is építem a backlogot -
Ferke[HUN]
tag
válasz
FunPro #136196 üzenetére
Kíváncsiságból ránéztem: nincs Steam-es aktivitásom december 19. óta. Közben meg mindennap Game Pass-es FH5, meg Uplay-es AC:Odyssey.
Hallod, nem találtam róla infót, de a God of Warban nincs valami hiperszupereasy fokozat? Kicsit rám ijesztettél, hogy inkább Dark Souls, mint The Witcher 3.
Odyssey után nagyon kipróbálnám.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
FunPro #136184 üzenetére
t600 +modding +oc = 1050ti pótlék
(kár a tdp lock-ért)
-
cyberkind
félisten
válasz
FunPro #136172 üzenetére
Én utálom a Sekiro-t, sajnos nem is nagyon van benne sikerem, hiába akartam, ez nem az én játékom.
Az Ori saját fejlesztés, illetve alapból is egy aranyos de drámai játék, na a Sekiro az meg...
De nincs köze a MS-nak a Sekiro-hoz, nem is értem miért gondolják egy páran így.
-
cyberkind
félisten
-
FunPro
őstag
-
-
duvi
nagyúr
válasz
FunPro #136145 üzenetére
Dehogynem. Még mindig havidíjas, de valóban betették a lehetőséget, hogy ingame kifarmold az előfizetői token árát. Na ezt csak az tudja abszolválni, aki vagy nem dolgozik, vagy itt éli a második életét
#136144 l.skywalker
Azért a Destiny más kategória mint a WoW. Ott megveszed az alapjátékot és az aktuális DLC-t, onnantól addig játszol vele amíg akarsz (pontosabban amíg nem törlik azt a DLC-t és ez is megér egy misét, de ez másik történet). A WoW-nál a havi díj a nagy bevételi forrás, nem a DLC-k ára.
-
-
FunPro
őstag
-
TheNewDawn
addikt
válasz
FunPro #136003 üzenetére
De fordítva is előfordulhat.... Van ami 14.99€ ott, itt meg bőven a megadott kereten alul van.
Ráadásul ugye nálunk nem is euróra hanem dollárra van belőlve a váltás, de a 15$ az nagyon nem 4390 HUF, az akkora árfolyam szerint volt tavaly annyi, amikor 292 volt a dollár árfolyama nem pedig 322.A másik meg, hogy csomó esetben mikor látom pl hogy hirdetik, hogy valami kuponnal 20 helyett 10$, akkor nézem hogy jó, akkor biztos 6200 helyett 3200 ft, hát nem
Simán lehet mondjuk 4000, de 2400 is, kb 1/3 az esélye hogy sokkal jobban vagy éppen roszabbul vagy kb ugyanúgy járunk
-
Executioner
tag
válasz
FunPro #136000 üzenetére
Azért nincs benne látszólag semmi logika, mert a kiadók szabják meg az összes elérhető pénznemben az árakat. Emiatt van az is, hogy az egyes játékok az egyes régiókban kupon limit alatt vannak míg másokban meg fölötte.
Linket nem tudok adni, mert egy elég régi diskurzusból maradt meg az információ. Akit jobban érdekel ez a téma az ha van rá ideje akkor utána tud nézni...
-
válasz
FunPro #135996 üzenetére
Erre is megvan már a megfejtés, ráadásul pont l.skywalker-től.
-
l.skywalker
titán
válasz
FunPro #135926 üzenetére
Pontosan. Én személy szerint azt mondtam volna, hogy ha még 1 évet várnak vele, akkor pont úgy jött volna ki, hogy mindenki boldog lett volna tőle. És amennyire rémlik, a fejlesztői oldal ezen az állásponton volt, viszont nagy volt a nyomás a részvényesek részéről. Ez lett az eredménye.
-
-
-
_drk
addikt
válasz
FunPro #135916 üzenetére
Az első 2 Witcher is megosztó volt.
Lényegében csak jó alapot nyújtottak a 3.-hoz.
Ami ugyan úgy rossz állapotban jelent meg, csak ott még meg volt a törekvés, hogy megcsinálják.Az Open World-ös Star Wars játékot az Ubi csinálja.
Én abban is bízok, mert harcrendszerben és map csinálásban jók!
Sztorit meg ha olyan átskippelem az egészet, de simán elvagyok pár 10 órát sci-fi környezetes felfedezésben és fénykardozással. -
TheNewDawn
addikt
válasz
FunPro #135916 üzenetére
Jó de ne a KOTOR t hasonlítsuk hozzá, az minden idők egyik legjobb RPG je. Én is sokkal többet vártam a CP 2077 től, de ott is ott volt előtte a Witcher 3 mint összehasonlítás szóval.... ez olyan, mint ha egyszer valaki olimpiai aranyat nyer világcsúccsal, és következő olimpián ezt felül kellene múlni, mégis hogyan ?
Tegyük fel összejön egy 4. hely, máris közellenség leszel kb, és a rajongók kígyót békát fognak kiabálni rád . Most jó, persze a CP 2077 az nem 4. hely, hanem kb döntőbe való be sem jutást jelent csak érted....
Szóval ja, a Kotor 9/10 volt, a Detroit Become Human is 9/10nálam, a JFO az maximum 7/10, de én már akkor is elégedett leszek, ha az új Quantic Dream játék is 7/10 lesz, nem várom el hogy 10/10 legyen. Főleg a Disney SW utolsó 2 része után, amik nálam olyan 2/10 meg 3/10 kategória nagyjából.
-
Dilikutya
félisten
válasz
FunPro #135882 üzenetére
Nyilván ha van az alaplapon m2, akkor menjen bele m2-es NVMe, de nincs minden lapon. Pl. a God of War minimumának, de még az első ajánlottnak jelölt gépen is sima Sata SSD az elérhető max.
A mérhető sebesség nem minden esetben mutatkozik meg rendes felhasználásnál, voltak ilyesmi tesztek régebben játékoknál. Ami tény, hogy nekem most a Red Dead Redemption 2 a HDD-hez képest az NVMe-ngyorsabban szívja a fehér csíkot, mint Amy Winehouse életében .Az ugyanis már nem fért rá a 240-es SSD-mre korábban.
-
Dilikutya
félisten
válasz
FunPro #135879 üzenetére
Lapost, új PC-t évek óta nem kapsz SSD nélkül, max ha külön úgy kéred. Ha meg te rakod össze a nulláról, ne azon a 20 ezren múljon már a normális teljesítmény, HDD-vel visszafogod a gépet.
Én 4 éve vettem az elsőt, 240GB, így is elfért rajta a Windows, meg pár játék, egyszerre nem kell a teljes Steam könyvtárat leszedni rá.Most váltottam 1TB NVMe-re, m2 csatolós (m2-be van SATA SSD is), 32 ezer volt, nem ez volt az új gép legdrágább része.
Nem particionálom, minek, rendes adattárolásra ott a HDD, ahhoz bőven elég az a sebesség, az SSD-n csak a rendszer és a telepített programok vannak, meg olyan játék, ami megérdemli.
Lehet szórakozni rendes SATA csatolós SSD-vel is, az m2 SATA semmivel sem gyorsabb, csak a csatlakozó más, de sok esetben az NVMe sem ad akkora pluszt. Meg igazából bármilyen SSD sokkal jobb programoknak, mint egy HDD. Továbbra is azt mondom, aki most meg fogja venni a God of War-t, annak lesz 70GB helye SSD-n, nem a torrenthuszároknak készült a PC port.10 doboz cigi árán már kapsz belépő 480-as Kingston, Gigabyte SSD-t.
-
-
l.skywalker
titán
válasz
FunPro #135834 üzenetére
Így van, ráadásul ez őszintén mindenki magának el tudja dönteni, hogy mit preferál. Ráadásul csak magamból kiindulva tudom, hogy az anyagiak is erősen befolyásolják ezeket. Míg régebben szürkéztem meg külföldi store-okból vettem a játékokat amikkel nem játszottam soha, most már ha tehetem én is a steam-en vagy a GMG-n vásárolok és egész szépen darálom is amiket megveszek.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
FunPro #135834 üzenetére
Persze, csak nem mindegy mekkora felárat. Ha ugyanannyiba kerül valami, amit Steamen be lehet aktiválni, akkor ott veszem meg. De ha ugyanez Steamen 5000 Ft ba , Epicen meg 2000 be kerül ( elég gyakran esett meg,) akkor nem leszek saját magam ellensége és fizetek ki érte 2-3X annyi pénzt. Ubis játékoknél meg főleg nem, ahol ha Epicen veszem akkor csak Uplay kell hozzá, ha Steamen akkor meg Steam+ Uplay, ami nálam szarabb ,mintha csak egy klieens menne 2 helyett, de igazából szinte alig van jelentősége.
De mondhattam volna 5000 más példát is. Pl kb 1.5 éve, amikor már lehetett kapni először a Metro Exodust Steamen is, de ott 20 euró volt az alapjáték, meg 20 a season pass is akciósan is, és a legolcsóbb legalábis ár is 17+18 volt ami 35, epicen meg ugyanez 7-8 azaz 15 volt, ráadásul dollárban....
Persze biztos valaki kifizeti röhögve a 11.000 Ft ot a 4.500 al szemben, hogy elmondhassa hogy de faszagyerek vagyok sztííímes, de én nem vagyok ilyen burzsuj hogy évente ki....ak erre több mint 100.000 Ft ot + ban.És no offense, abszolút nem rád értettem ezt, csak tele van Steam fanboyokkal a reddit, akik pl most tömegével veszik meg akciósan a Plague Tale Innocencet is Steamen, holott 1-2 hónapja oszották ingyen Epicen. Másik fele meg sír, hogy sokallja érte a 10€ t szóval betehetnék már Humble Choiceba, mert hát fuck epic
-
TheNewDawn
addikt
válasz
FunPro #135747 üzenetére
Semmi gond nincs a remasterrel szerintem, csak tudni kellene helyén kezelni ár meg elvásárok tekintetében, a kiadó cégnek meg illene legalább azt a minimális munkát tényleg beletenni, hogy ha már ár-érték arányban kb a legjobban megérő dolog ennek az elkészítése ( legkevesebb meló és elég sok bevétel ) a mikrotranzakciókon kívül, akkor legalább azt a keveset ne spórolják ki belőle...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest