- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
cskamacska #104942 üzenetére
A leirásod alapján elég sz@rnak tünik, és értem ha nem tetszik neked, ettől függetlenül szerintem az nem baj ha bövülnek a lehetőségeink. Ha nem lesz rá kereslet vagy bezárják, vagy kupálnak rajta addig, amig lesz rá kereslet. Vagy ráébred a steam (hehe xD) hogy lehetne még kicsit fejleszteni a demo szolgáltatásán és javitanak rajta.
(#104943) orichalcos ez gondolom csak single játékoknál müködik amugy?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
cskamacska #104942 üzenetére
"Mehikói Origin szélek nélkül még jó hogy nagyobbat üt.
"
Konzolon is van hasonló megoldás, PC-s áron veszünk minden premier játékot. (Felesben, vagyis egy játékért kb 6-7 ezret fizetünk fejenként)
De leszállok a témáról, itt most az Access-ről volt szó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
cskamacska #104937 üzenetére
"ez a szolgáltatás talán megmarad,"
Az megvan ugye hogy közel 2 éves a szolgáltatás, csak PC-n friss még, ott januárban indult. (ezzel együtt az egyik legkeresettebb szolgáltatás gamer téren)
-
cskamacska
addikt
válasz
cskamacska #104934 üzenetére
Péhá fórum motor meg monnyonle.
Humble Bundle Beyond Earth link a zingyé hétvégével
GameSessions Beyond Earth letöltés közbeni promóoldalTangentix GameSessions™ céges leírás
Ja igen, tudnak bérbe is adni játékokat. Ami alapból vicces, ha azt nézzük hogy minden online vásárolt és számon tartott játékunk határozatlan idejű bérlet
, de ez rövidebb időszakra marhára nem piacképes. Megjelenés után(de inkább előtte pár hónappal
) a cégek 40-60(90-100
) dolláros eladásokat akarnak/kopf nem egyszer kijátszós bérleti díjat, budgetbe kerülés után meg a felhasználóknak derogál 1 hónapra 5 dollárt fizetni korlátlan idő helyett.
Drágább konzol cuccoknál divat a rental, ott a fiók független lemezelés miatt megoldható. PC-n a Steam megjelenésével majdnem egyidős Metaboli ami egyáltalán meg tudott maradni, de mivel a fiókhoz kötött játékok kiesnek(azaz minden nagyobb Uplay, Origin, és Steam játék az elmúlt 6 évből), így nagyon nincs jövőjük. Onlive is bepróbálkozott a havidíjas játékcsomagokkal, de befuccsolt a nekik drága de legalább minimálisan keresett streaming szolgáltatásuk mielőtt látni lehetett volna mennyire lesz kapós. Most az EA próbálkozik az Origin Access-el, ami elvileg hétfő környékén egy hétig ingyen kipróbálható lesz, itt azért szép halom EA játékot és egyéb kedvezményeket adnak havi 4 euróért, ez a szolgáltatás talán megmarad, de látható hogy ehhez is az első háromban szambázó kiadó támogatása kell.
-
micafighter
nagyúr
válasz
cskamacska #104934 üzenetére
Csak azt olvastam el amit te irtál.. De most komolyan az a gond, hogy valaki bőviteni akarja a demózási lehetőségeidet?
-
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #104849 üzenetére
De amúgy ez mekkora már ez a próbavásárlás a legjobb legális tolvajlás az egész világon.
Próbálja levonni azt ha sikerül utalja is vissza ja azt nem csinálja az nem trendi
Az 1$ is pénz és nem a földből nő ki a pénzfa.... -
Dilikutya
félisten
válasz
cskamacska #104847 üzenetére
Fake kártyával nem megy a prime?
-
Lackki
őstag
válasz
cskamacska #104643 üzenetére
red solstice is jó, sőt nagyon jó, de vmi mocsok nehéz...
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #104481 üzenetére
Hehe
-
Hokunda
senior tag
válasz
cskamacska #104274 üzenetére
Köszi, ezt az 1247 ftot megérte.
-
micafighter
nagyúr
válasz
cskamacska #104252 üzenetére
Köszi, ez érdekesnek tünik
-
eami
veterán
válasz
cskamacska #104254 üzenetére
amikor tegnap ránéztem erre a gyűjtögetős oldalra, az alján asszondja: BACK TO THE SALE FOR MORE AWESOME DEALS. de hiába kattintottam már rá vagy 5x is, sehol egy awesome deal :\
-
eami
veterán
válasz
cskamacska #104252 üzenetére
ment is wishlistre
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #104085 üzenetére
A reviewkat nézve több lány játszik vele mint gondolnád
-
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #104083 üzenetére
Megnyugodhatsz, már nem voltak jók a kuponok meglévő fiókra.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #104009 üzenetére
A Vegasokból melyik a jó? 1, 2, mindkettő, egyik sem?
maross: Na én pont így intézem már a vásárlásokat kb 2 éve.
-
válasz
cskamacska #103915 üzenetére
- Nem értem mi bajod, több mint 2 éves kártyák, az már bőven korosnak számít, pláne játékos körökben.
- Nem elfelejtett ssd, csak valami akcióban vettem (blek frájdéj asszem) és a Battlefrontot raktam rá, de mivel azzal nem játszok már, ezért kihasználatlan.
A Steam egy nagyobb hdd-n van.
Remélem így már világos, elnézést ha félreérthető/paraszt/gyökér etc. voltam.Az Arkham Knight-ról: úgy vettem észre, hogy minden indítás után máshogy viselkedik a játék. De. faszán ment, az előbb viszont jócskán beesett batmobilozás közben az fps. Restart, majd ugyanazon jelenetet végigjátszása, stabil 60frame/s...tényleg félresikerült munka ez.
Viszont a játék zseniális. -
djculture
félisten
válasz
cskamacska #103915 üzenetére
Homefront The Revolution -hoz volt szerencsém ps4-en 20-25fps-el szaggatott megállt képhibákból áll az egész játék, olykor volt vagy 10 fps érzésre... Nagyon elszrták az egészet.
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #103883 üzenetére
Légy mindig van, volt olyan fórumtárs aki leoltott hogy mitképzelek én ezen rengeteget dolgoztak és azt meg kell fizetni
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #103860 üzenetére
Inkább ez és nem a sunás erőltetett videó.
-
NyMRooD
őstag
válasz
cskamacska #103822 üzenetére
Úgy látszik, hogy új szokás lett, hogy nem lesz félidőben extra.
-
warcat
veterán
válasz
cskamacska #103647 üzenetére
Nem érzem,hogy így lenne, ez teljesen a mindig várhatsz az új tuti okostelefonra/videokártyára/tuticuccra érzésvilág témaköre.
Én végignéztem a teljes All hail Blorg, Space Friends sorozatot és minden percét élveztem,pedig csak az AI fejlesztő játszik a játékkal a Paradox streamfelelőssel kommentálva.
A játékok célja a szórakoztatás nem a lehető legtökéletesebb élmény megteremtése@i2k: bezzeg te a válaszodban ugye mennyire porrázúztad,hogy mennyire tévedtem azzal a sadface-el kapcsolatban,ugye?
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #103634 üzenetére
hát ebből tier 2 ér vmt max - a pandoráért 5 forintot nem adnék
-
Vertigo18
addikt
válasz
cskamacska #103634 üzenetére
Köszönjük az összefoglalót, tisztelem a munkádat!
-
Assimilator
őstag
válasz
cskamacska #103615 üzenetére
Ezen az UP-os videon besirtam.
Koszi, hogy beraktad.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #103605 üzenetére
nem vettem scamblit, sok dolog meg is volt ami meg nem azt cseréltem -.-
-
Frod
addikt
válasz
Erről tudnál adni kicsit pontosabban infót? Hol/hogy érdemes eladni? Konkrétan semmi sem kell a Mad Max-en kívül.
-
Erdei88
veterán
válasz
Hol érdemes eladni a komplett csomag vagy esetleg bontva?
Nagyon okosan elfelejtettem lemondani... -
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #103569 üzenetére
továbbra se akarom elhinni hogy ezek ingame képek
-
SityiSXT
őstag
válasz
cskamacska #103537 üzenetére
Ha szereted a régi lapozgatós kalandjátékok stílusát, akkor ajánlom a Sorcery! sorozatot és az 80 Dayst - ezek ingyen elérhetőek az Amazon Undergroundon.
-
válasz
Ez valós probléma, én be szoktam írni, hogy "best android games 2016" vagy valami hasonlót és ott csemegézek.
Szerintem a legjobb androidos játék a Zen Pinball:Lassan 20 asztalom van már, a legdrágább is csak 2 euro.
Ez sem rossz játék, igaz ez drágább volt. Mondjuk ehhez tényleg erőmű kell.
Emlékszem amikor megjelent a Plants vs Zombies androidra, első nap megvettem...most már jó ideje ingyenes az is.
De van Dead Space, GTA, Telltale játékok, The Wolf Among Us, WD...
És van sok kisebb játék, 1 euro körüli áron (illetve néhány free is) amikkel jól el lehet szórakozni.
1
2
3Most hirtelen ennyi jut eszembe...
-
válasz
Szerintem ilyen oldal nincs.
Polarbit bármelyik játéka szvsz megüti a mércét..
Nekem a Reckless Racing mindhárom kedvenc, ill. a Reckless Getaway is jó - de az mobiljátékabb. Meg még vannak cuccaik, én ótókákban utazok főleg.
Emellett ami még bejött:
Carmageddon
Trials Frontier (f2p)
Table Top Racing
Vector
Raiden Legacy
Asphalt 8
Rayman Jungle Run
Train Crisis
Where is my water?
Cut the rope
Fruit Ninja
GTA Chinatown wars (esetleg a többi gta) -
Dilikutya
félisten
válasz
Ezzel meg is válaszoltad a kérdésed.
Amúgy: Colin McRae Rally. Igen, ez az a CMR, amit PC Crytek annyira imád.
Amúgy vannak még Final Fantasy-k, meg Nvidia Shield exkluzívan Doom 3 BFG Edition, Half-Life 2, meg még 1-2, de azok csak a Shield-en mennek.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #103348 üzenetére
Bár csak rápróbáltam pár 10 percre de semmi baj nincs az irányítással, a menüje/guija se gáz semmilyen szempontból. (Gothic Armada pl ebből a szempontból sokkal rosszabb.) A pályák is teljesen jók bár lehetnének sokkal nagyobbak.
Egyébként aktívan reszeli a srác, naponta jönnek ki hozzá kontentek, javítások.
-
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #103348 üzenetére
Meridian: Squad 22: Jó lenne ha a magyar fejlesztő magyar nyelvet is rakna bele. Vagy valamelyik magyarító megcsinálná!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #103274 üzenetére
Megvesszük!
Én sem vettem észre az akciót, pedig a legutóbbi elég feltűnő volt.
Más: Marha jó, hogy már az Origin fiókokat is lopják... Ma reggel ez fogadott az email fiókomban:
Kedves _____!
2016. április 24. 6:02:07 GMT-i dátummal az EA-fiókodhoz rendelt e-mail cím e-mail címet töröltük.
nomy143558@yandex.ru
Ha ezt a módosítást nem te hajtottad végre, kattints ide az eredeti e-mail címed visszaállításához és a jelszavad módosításához. Ha további segítségre van szükséged, lépj kapcsolatba az EA Súgóval.
További jó játékot kívánunk!
A EA csapata -
eami
veterán
válasz
cskamacska #102918 üzenetére
jó lenne ha leszoknal az animgifek beágyazásáról... azt hittem a múltkor már érthetően megkertelek erre.
köszi.
-
csaba951
veterán
válasz
cskamacska #102905 üzenetére
MGS V Phantom Pain a napokban hivatalos boltban volt már 24-25 USD-ért.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #102905 üzenetére
dunno
ebből a saleből vettem Dirt Rallyt, meg Ryse-t, minden okés volt velük és megvannak. (Van kinguinen is shield de ezeknél alapból fel se ajánlja.)
Csak pp vel fizetni értük, de a 3%-os pár forintos kedvezményt is rátudtam rakni - erre szükség van mert mint írtam van náluk pp fee. Igazolványt tudtommal nem kérnek.
-
csaba951
veterán
válasz
cskamacska #102891 üzenetére
Egyébként a németországi Windows Store-ban 70 €-ba kerül a játék. Azért ez elég durva, az összes többi (online) boltban 50-60 €-os premier árakkal kezdenek az AAA játékok.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #102856 üzenetére
Az nagyon tetszett a játékban - kérdés persze hogy hosszú távon mennyire fogom ezt gyűlölni - hogy a tehetlenséget szépen figyelembe kell venni mind (vész)kitérésnél mind fékezésnél.
A harc se rossz a sok választható alegység meg a szokásos pajzs/tűzerő/szenzor kombikkal,(viszont van egy ilyen puffogtatós érzés a HW-khez képest, itt csak statok esnek össze majd a végén animáció míg ott rendesen ahova lőttek ott füstölt) a szinkronba nem találtam hibát
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #102820 üzenetére
Rászántam 15 percet.
A bétában a kampány lényegében a tutorial. HW1-2 mélységet nem hiszem hogy várni kéne tőle de amit klikkoltam az hangulatos volt. Igéretes a cucc viszont csak 16:9-et támogat - sőt mondhatom FHD only mert minden mást stretchel az UI-n. Ami még gond lehet hogy pár font méret (subtitle) sem skálázódik szépen HD n lóbaszó, 4kn bolhafing.
Majd 22-én ránézek mi a stájsz vele.
-
Frod
addikt
válasz
a videók alapján nagyon állat, de a gameplay-eket elnézve majd 10€ körül jó lesz.
játékmódtól függetlenül nagyjából mindig ugyanaz történik minden pályán, arcade-nak túl sok a funkció és zavaros az UI, komolyabb szimulátorhoz meg túl arcade.
de b*szni bele, 40K szóval úgyis megszerezzük -
eami
veterán
válasz
wow, jónak tűnik. azt leszamitva hogy a mobilnet keretem majdnem tizedet sikerült ezzel elvenni.
-
tomsolo
addikt
válasz
pont most vettem meg cdkeyen
-
Maxtreme
addikt
válasz
cskamacska #102529 üzenetére
igen, csak most "hosszú hétvégén"' lenne időm jobban belemerülni, ezért választottam volna az online megoldást.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #102121 üzenetére
Ancient Space kampány elég izé, emlékeim szerint - Homeworldhez nem sok köze van.
A DoW II. viszont jó tényleg jó - különösen hogy nem kell építkezéssel bajlódni
(Az mondjuk eléggé szíven ütött benne hogy minnél táposabb vagy annál nehezebb lesz a játék.)
-
Lackki
őstag
válasz
cskamacska #102121 üzenetére
Megmondom őszintén én 2v2zni szeretnék csak és ebben van.
SC2ben is azt játszottam főleg, hol AI hol vmi makro király ellen
Jókat olvastam róla és a concept is tetszik, így engem megvettek... ennyiért persze.
Etheriummal is szemeztem anno, de ahogy olvastam folyamatosan crashel... így nálam kiesett -
Dilikutya
félisten
válasz
cskamacska #102057 üzenetére
Egyre kattintottam rá. Az a Winged Knights rettenetes.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #102036 üzenetére
Ja, szegény Black Hole is hogy járt az Ubival...
-
Źşë'
addikt
válasz
cskamacska #102036 üzenetére
magyar példával élve, ezen nem kell meglepődni hisz az egész ország már egy gyarmat...
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #102012 üzenetére
Ez a Perils of Man tök jópofa!
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #102007 üzenetére
miért nem az EU1 szűnt meg és mindenki eu2-es árakon venne?
-
Lackki
őstag
válasz
cskamacska #102007 üzenetére
igen, febr 22én kitárgyaltuk
felment egy csomó játék ára ezzel, pl cs:go rust és társai -
Gaborka30
aktív tag
válasz
cskamacska #101990 üzenetére
Azért az X-Wing-es dolgot cáfolnám:
mióta megjelent GOG-on, teljesen rendben futnak mindenen...
Az Alliance tökéletesen megy win7/64 bit-en...
Félreolvastam... Sztornó a hozzászólásom..
-
bullseye
addikt
válasz
cskamacska #101901 üzenetére
Miért, mire kapjon az MM, forgatókönyvre, meg színészi játékra?
-
BoneDragon
veterán
válasz
cskamacska #101901 üzenetére
Nem is értem miért kapott sw ennyi jelölést, főleg zene kategóriában. Én észre se vettem, hogy volt a film alatt, annyira gyenge volt.
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #101869 üzenetére
Aki játszani akar újabb dx10-es címekkel annak 1 éven belül kötelező is lesz... Persze mondom egy fillérbe se kerül bárki bármit pofázik itt. Gyakorlatilag a win10 már nem is arra épül hogy majd ennyi meg annyit eladnak belőle hanem a reklámra meg az adat gyűjtésre és ezzel való kereskedésre, nagy fejesek ismerték ezt el nem a kis pista. Ezt vagy elfogadjátok vagy átmentek Linuxra vagy még kihuzatok 2 évet ami hátra van a win7-8.1-nek de már minimum 10 játék lesz amin only win10. Lehet választani engem nem zavar a MIcrosoft célzott reklámja meg semmi mint ahogy itt a ph-n se fizetek azért hogy ne legyen reklám.
Van lehetőségetek nem kell sírni. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
cskamacska #101734 üzenetére
No igen... egyre kevesebb a minőségi SP játék... pedig az Alien Isolation vagy az új TR megmutatta, hogy le lehet tenni az asztalra minőségi történetet, ha odateszik magukat.
-
i2k
őstag
válasz
Én is egy véleményen vagyok veled.
-
ViharVadász
őstag
válasz
De akkor viszont Windows 14 64 bites rendszert kap. Az vajon megfelelhet neki?
-
micafighter
nagyúr
válasz
Teljesen logikus. Viszont ha azt nézzük, hogy az x86-ból hogy lesz x64...
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
cskamacska #101661 üzenetére
Na látod ezért kérnek fényképes igazolványt még a szürkék is... ha a tökükre lép a bankjuk az fáj.
A megint más kérdés hogy elvégzik e tisztességesen az beazonosítást.Amugy kétségem sincs hogy a The Division koncepcionálisan és történeti alapokban nagyon jó játék lehet, csak szerintem valahol a tartalom feltöltése a változatosság és a DZ multi/mikrotranzakciós környezett között el fog veszni és árnyéka lesz annak ami lehetett volna.
Persze oké, legyünk optimisták... majd ha kijön és a solo campaign magában is megáll, akkor talán behúzom pénzért valamikor.
-
KubanitoS
veterán
válasz
cskamacska #101661 üzenetére
-
válasz
cskamacska #101566 üzenetére
Az sem rossz...lassan mindegy lesz honnan vásárol az ember, sőt!
Soha nem vásároltam kétes eredetű kulcsokat (is) forgalmazó boltokból (G2A etc), de lassan elkezdem, ott legalább játszhatok pár hetet, mielőtt törlik a Steamről...
Itt viszont -7000, játék nincs és a support baszik válaszolni. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
cskamacska #101486 üzenetére
Pedig lehet hogy jobb ha elkezdessz barátkozni a gondolattal... nekem megvan a TR ott és szerencsére ezek pont nem érdekeltek egy fikarcnyit se... játszottam és szórakoztam és arra ott is jó volt 100%.
-
válasz
cskamacska #101270 üzenetére
Jesus Fkng God, én mint sokat látott egysorgyűjtő is azt mondom hogy ez nem érte meg a pénzt.
De mind1, az ARK miatt jöjjön a következő havi.Egy a baj hogy az meg már sajnos a gyűjteményem része,dehát így meg ugye jó lesz steamgifts-re.
-
nepszter1
addikt
válasz
cskamacska #101272 üzenetére
Csak sajnos nem jó a paypalom nem szereti a kártyámat. 1 kulcsert esetleg vagy az már sok?
-
nepszter1
addikt
válasz
cskamacska #101270 üzenetére
Hogy lehet vissza szerezni a pénzem.?
-
Frod
addikt
válasz
cskamacska #101135 üzenetére
Alap esetben 100%-osan egyetértek az előrendelés-ellenes hozzáállással, de talán merem remélni, hogy nem az én 1 db, fél-évtizedente előforduló vásárlásommal repítem az egekbe az ipart.
Utoljára ami 0-day vétel volt nálam az a Diablo 3 volt (sőt! azt is kaptam ajándékba), de annak is lassan 4(?) éve talán. Előtte pedig meg nem tudom mondani, hogy mi - szerintem semmi. Sajnos régen anyagilag nem fért bele ilyen, azóta pedig én is látom a játékvilág történéseit. (pl: only-single-t soha nem vennék egyből, egy év múlva a töredékéért adják)
Nézzétek el nekem, a Division akkor 3 éve az E3 stream-et bámulva hajnal egykor totál magába szippantott (igen, azóta nem úgy néz ki) meg engem NY városa amúgy is lenyűgöz.Bár lassan kezdem szarul érezni magam, hogy tényleg 10 év után akarok venni végre valamit legálba (nem kulcs, meg nem kupon hanem rendes bolt) erre elmegy a kedvem az egésztől
Pláne, hogy ha kiderül, hogy még sincs semmi gond vele, akkor ugye ugyanúgy 13e-t kérnek majd el a pénztárnál, csak épp semmi nem lesz már mellé adva... -
BasketWink
tag
válasz
én pont a béta miatt rendelem elő, nekem nagyon tetszett a játék eme kis szelete tehát tuti el leszek jó ideig grafikával nincs semmi baj
micafighter:
a bétában az első pár küldetés volt + mellék küldetések illetve rendfentartó küldetések (segíts a JTF-nek, védd meg a parancsnokot, szabadítsd ki a túszokat, állítsd helyre az antennát stb...) civileknek segíthettél, felszerelést vehettél kb ennyi egy elég nagy területen ami a rendes játékban még nagyobb lesz
-
micafighter
nagyúr
válasz
Bétából hogyan tudják az emberek megállapitani a teljes játék tartalmát?
-
Alien83
senior tag
válasz
cskamacska #100911 üzenetére
Infamous Second Son?
-
válasz
cskamacska #100943 üzenetére
konkrétan a 720p-s hazugság
pedig amugy jók az észrevételeid. -
válasz
cskamacska #100916 üzenetére
miert irsz hulyeseget?
elso par sorig meg bologattam, de aztan total elvesztetted
-
tomsolo
addikt
válasz
Jaja, az elején az 30 méteres melles sziklacsúszás - a csontig lekopott volna a szügye - a végén a meg az Indy 2ből lopott 1/1-es jelenet mindent visz.
(Bónuszként felsírtam a szörnyen ostoba képeken amit vág a szerencsétlen. TR faktor konkrétan 0 ez ilyen Mászos Barbi - nörd fiúkáknak.
)
-
cyberkind
félisten
válasz
Ez van ha egyszereplős a piac, és a másik cég, akinek rengeteg veszteségei vannak minden negyedévben csak kísérletezik olyan csoda dolgokkal mint a HBM, de semmi értelmeset nem csinál, annyira érdekelne hogy ott milyen szert szívnak vagy lőnek magukba.
Én is azon gondolkozom hogy a követező 970-nek megfelelő nevezésű kártyát hogy veszem majd meg, mert szerintem az nem 120k lesz ennek tükrében, hiába van ebből a legtöbb embernek.(#100915) tomsolo
Uncharted-ra gondolsz?
Nagyon király sorozat, itt figyel a Ps4-en, de nekem valamiért a TR jobban bejön. -
micafighter
nagyúr
válasz
cskamacska #100881 üzenetére
Nem tudom ezek kinek az "érdemei" de a kezét eltörném
Az Inquisition szerencsére egy pár fokkal jobb mint a 2.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #100840 üzenetére
Na ezeket nem tudtam, mezei userként csak annyit láttam, hogy ha kéne a játék a kiegekkel együtt, akkor olyan 200 euro körül kéne kalkulálni.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #100832 üzenetére
Korrekt ez a Graviteam, 15 eurós Hi-Res textúracsomag, 15 eurós egyéb dlc-k.
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #100822 üzenetére
"Gamersgate nagyon döglődik"
Nem tudom mit szívsz-szúrsz-szedsz, de ne adj belőle senkinek, mert az is el kezd hallucinálni majd.
-
Dilikutya
félisten
válasz
A pornó része önmagában nem érdekel, viszont ez a film akkora trash lehet, hogy letöltve is csak a Lomtárból szabad megnézni.
A filmes topikban is linkeltek egy remek videót egy csöcsös-vagdalkozós kung fu filmből, azt már megtaláltam, felirat is van hozzá, de ez is kéne. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Konszolidálódik a piac.
-
Dilikutya
félisten
válasz
cskamacska #100815 üzenetére
Ez melyik filmből van?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
cskamacska #100815 üzenetére
Basszus az ilyennel finoman, pornhub linket benyomni? Melóhelyen rögzíti a szerver ha megnyitom!
-
Dilikutya
félisten
válasz
cskamacska #100799 üzenetére
És van a Sex & Fury-hez magyar felirat... meg is van a hétvégi filmem.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #100755 üzenetére
eheh
... és van másik véglet is pl. TIS-100 ahol nincs tíz lap a manual, aztán nesze neked lehet írni assembly karácsonyfát
-
Dilikutya
félisten
válasz
cskamacska #100470 üzenetére
Nofene, GTA 1-2 visszatért.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #100468 üzenetére
Már rég lemondtam a scamblit
A Zsákbamacska-Nyerészkedő meg wwenigma védjegye, muszáj volt megörökítenem mekkora ostobaság ez rám vetítve.
Alien eleve megvan nekem így semennyire nem izgat, hogy mit raknak februárban mellé.
-
NyMRooD
őstag
válasz
cskamacska #100287 üzenetére
"... az újaknak, de ez nyilván a hűséges vásárlók szívatása, így fel is hagytak vele."
Ezt, hogy érted, már nem csak az új előfizetők kapják meg a kedvcsináló játékot? (redditen is olvastam valami ilyesmit, csak nekem nem volt teljesen egyértelmű)
wwenigma: Én még egyik havi bundle-re se kértem refundot, pedig mind a hármat megvettem, de nincs igazad, mert:
1. Ez a törvény.
2. A bolt van az emberekért és nem fordítva, így ha az előfizetésért nem azt (a minőséget) adják amit vársz, simán lemondhatod. -
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #100289 üzenetére
> sőt, mindenből kértek volna repetát
Payday 2, DLC-kkel még mindig megvan nekem szokásos lowbegging ment csak érte, a Rustot sikerült elcserélni egy whislistes játékért.
A mostaniból meg ami húzós mind megvan semmi kedvem velük szarakodni, plusz oszogattam én már eleget az elmúlt évben.
-
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #100287 üzenetére
Ez csak neünk jó. Lassan Mad Max meg Batman AK meg ilyenek lesznek
-
eami
veterán
válasz
cskamacska #100259 üzenetére
van egy talos steam giftem, tök jó lenne ha megvennéd tőlem $10-ért
(#100261) wwenigma: örülök hogy neked fekszik, fizesd csak be a következő hónapot is
-
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #100259 üzenetére
Jól megfogalmaztad mi a probléma forrása
---- >"Steam Winter Sale Prices" < ----
LOL és ezzel mindent el is mondtam.
-
eami
veterán
válasz
cskamacska #100248 üzenetére
szerintem meg ez egy nagyszerű visszajelzési forma, amit dollárosítva éreznek. Start óta lefele tart az egész, amit most úgy látom az aliennel készülnek kompenzálni, de őszintén szólva gyanús hogy mellette csak sallang lesz. Mielőtt valaki félre érti, nem rosszak ezek a bundleök, csak éppen hetente/kéthetente látunk ilyeneket (sőt van hogy jobbakat) max 12 dollárért és még el is lehet dönteni hogy mennyi kell belőle. Az ötlet jó, de legalább 1 olyan játék legyen havonta ami egyébként is megértne $12 élmény alapján. (alien ilyen lesz).
Úgy viszont nem annyira jó, hogy ez a pack nem sokkal többért amúgy is kihozható lenne. Januári húzó név a Talos Principle, amit konkrétan $2.5-ért lehet jelenleg venni vs $12 zsákbamacska. hát kössz.. -
Crytek
nagyúr
válasz
Engem pont hogy nem érdekel a drm mentes szarkupac. Nem steam nem köll. Kivéve persze ha uplay-es vagy origines nagyon olcsó jóság
-
tomsolo
addikt
válasz
Már miért lenne illetlen a refund?
-
nepszter1
addikt
válasz
cskamacska #100188 üzenetére
Az előző weekleyket esetleg lehet tudni milyen játékok voltak hozzá? Remélem ez miatt nem fog még-jobban csökkenni a humble szintje az előző játékokhoz képest.
-
Predator2
addikt
válasz
Helló
Kérlek nézd el a tudatlanságom.
"Jövő hónapra már most elő lehet rendelni" [link]
Elég gyenge sajnos az angolom, illetve nem szoktam Humble Bundle-ról vásárolni.
Engem csak a Alien Isolation érdekelne. Most van akcióban máshol is, de mivel halottam hogy benne lesz a csomagban így gondoltam várok.Mennyi lesz a csomag úgy, hogy benne legyen az Alien? Szeretnék én is lehető legolcsóbban hozzá jutni.
Mert ha drágább lesz mint Funstock-on akkor inkább megveszem ott most.THX
-
Crytek
nagyúr
válasz
LOL ennyire nem ér már semmit az Alien game hogy ingyen szórják nem semmi!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest